Prezidentas: artėjama link techninio sutarimo nepirkti elektros iš Baltarusijos

Grįžti į straipsnį

AS

AS portretas
Taip jau iseina,kad padaryti kaz kuo blogo kaiminams yra daug lengviau,negu padaryti kaz kuo gero savo Tautai.

Anonimas

Anonimas portretas
Nauseda reikia nusalinti is prezidentu nes jis dirba pries Lietuvos valstybe ir jos zmoniu gerove. Salin Sorosini statytini.

Reikia tik isivaizduoti

Reikia tik isivaizduoti portretas
kiek bus naujų žulikų-tarpininkų kontorų kurios jau laukia kuomet anom įsižiebs žalia šviesa. Tikrai, bus taip kaip kažkas čia rašė - baltarusiška elektra apsukus ratą aplink Europą bus pardavinėjama lietuviams triguba(o gal ir didesne) kaina. Ar pas mus kada buvo kitaip? Iš visų 3 Baltijos valstybių tik Lietuvos valdyme tokie jedrioni bukenai kurie išskirtinai dirba ne savo žmonėms, o tik privatiems verslams ir bankams.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Man atrodo, kad tie el. energijos perekupai ir finansuoja tas burgerių akcijas-atrakcijas prieš Astravo AE. Elektrą vistiek teks pirkti, bet kažkam naudingiau, kad pirktumėm per neoficialius kanalus

Bus

Bus  portretas
Kaip su Independence apsisiko ,taip ir su elektra apsisiks

jo

jo portretas
nusisneka snekorius,fujas ir 'neperka' is gaspromo,bet tik rusisku duju kaina, dengia duju barzos privatiems savininkams keliamus nuostuolius tos geldos,sendien jus nepirksit ,bet rytoj kai 'LEO' prikurs privaciu uabu pirksit tylisi niekam nesigirdami,privatizuotoje valstybeje viskas galima,nes vargselei valstybei lieka tik pvm ir akcizas ,o visa kita nuseda i prixvatininku ksene.

Kroviniai

Kroviniai portretas
Juokdarių ir intrigantų valdžios. Pradžioje viena valdžia erzino Baltarusus ir Rusus nauja atomine elektrine prie Baltarusijos sienos. Atsaką gavo net dvi. Kita valdžia savo nepastatė, Tegul džiaugiasi kad Rusams nereikia toks atominės Kalininkrade kol kas. Matyt susitarė su Skandinavais ir Vokiečiais, kad nestatys bet gaus leidimą Baltijos dugna užsikariauti. O Baltarusas po rinkimų pasakys Lietuvai, krovinių nevešim - tada valdžia ne tik pirks, bet dar ir brangiau už Latvius ir Estus.

Senis

Senis portretas
Žinoma, nepirkim. Kai elektra apsuks aplink Europos sąjungą, tada pirksim arba iš lenkų arba iš latvių. Tik kaina bus kita. Bet mes unoravi...

Anonimas

Anonimas portretas
>Laima. Dabar perkam iš Rusijos, o mistinė "jungtis su Švedija" nors ir nauja, bet nuo atidarymo vis remontuojama - cirkas :)

pritariu

pritariu portretas
Išvertus į žmonių kalbą - artėjama link techninio susitarimo pirkti Astravo elektrą iš Švedijos, per 6-8 tarpininkų " elektros filtravimo" jungtį. Tarpininkų įmonės labai patriotiškos, todėl elektra bus ekologiška ir dažyta žaliai kaip dyzelinas...tik "truputi" brangesnė.

Anonimas

Anonimas portretas
Seimas su menininkais atmete siulyma pirkti is Baltarusijos,pirks is vakaru uz brangiau.Zmogeliai ziuri,kur pigiau ir taupo elektra,o cia savo charakteri rodo valdzia niekas budami ir savo nieko neturedami.

Nu jau ne

Nu jau ne portretas
Man prašom iš Baltarusijos! Jei jau nusprendėt, kad žmogeliai privalės rinktis elektros tiekėją, tai aš noriu rinktis pigiausios elektros tiekėją, be visokių parazituojančių tarpininkų, kurie batkos elektrą už kapeikas nupirkę lietuviams pardavinės už eurus.

kapsas

kapsas portretas
Astravo AE baubo burbulas tai Ubiankos kūrinys, kad kuo labiau sukiršintų žmones ir pakenktų Letuvai, o įgyvendinimui pasirinko savo nuolankų tarną TSRS VSK DĖDULĘ.

Laimai

Laimai portretas
O Latvija ir Estija iš ko pirks? Iš Baltarusijos, o mes - iš jų? Tai vadinasi - tas pats "daiktas" tik kitoj rankoj! Ką norime apgauti? Patys save?

Laima

Laima portretas
Nepirkim iš Baltarusijos-pirkim iš Estijos ar Latvijos.

Kaunietis Pranas

Kaunietis Pranas portretas
Reaktoriaus paleidimo diena atjungti visas el. linijas is baltarusijos,problema bus isspresta

Galerijos

Daugiau straipsnių