G. Nausėda apgailestauja dėl Latvijos sprendimo pirkti Astravo AE elektrą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Pirksim tą elektrą kaip dideli ir dar tarpininkams uždirbti duosim. Va jau brangsta ji nuo naujų metų, nes tarpininkai daugiau už ją užsiprašė.

Saunuoliai latviai

Saunuoliai latviai  portretas
Kazkaip latviams nesivaidena taip rusas kaip lietuviams nu ir latviu tauta protingesne

apgailestaut

apgailestaut portretas
reikejo pries 29 metus daba jau velu,tik sau bet ne Valstybei .

Tadas

Tadas portretas
Baltarusijoje atomonę El.pastatė Putinas, čia jo idėja ir finansavimas.

mama

mama portretas
kol rinkomprezidenta man atrode toks protingas nauseda....oo dabar matau kad eina kvailyn.....nemoka skaiciuoti,taupyti.......zada pirkti kur brangiau tai kas cia per ekonomistas.

Latvijos rusai - 5ji kolona Baltijos šalyse ?

Latvijos rusai - 5ji kolona Baltijos šalyse ? portretas
Latvijoje latvių tik apie pusę gyventojų.

ontė

ontė portretas
Lakstėm pas estus, latvius, prašydami prisidėti prie Ignalinos atominės. Tik baltarusių nekvietėm. Patys kalti, kad baltarusiai baigia statytis elektrinę.

Edmundas

Edmundas portretas
Braliukai tol , kol tai neliečia jų kišenės .

hara

hara portretas
Jei lietuviai pirks is latviu baltarusiska elektra, bus paskutiniai idiotai Latvijoje latviu tik puse, tai ko is ju noret, valdo atejunai.

Senis

Senis portretas
Nereikejo savo elektrines uzdaryt kuri buvo viena is saugiausiu ir bulbos but pirke elektra is Lietuvos ka darysi jei Lietuvoj asilu daugiau nei protu madtanciu i prieki.

Anonimui Pidarui ir >....

Anonimui Pidarui ir >.... portretas
Vėl šūda malat, čia juk baltijos kelias runkeliai

Viskas čia gerai

Viskas čia gerai portretas
Nes kietasprandis lietuvis nuo amžių išmokytas kentėt lažą, ir dabar supranta kad nereik pirkt iš bulbašo pigios elektros, o reik pirkt ją iš latvių. Suprantama už tai latvius Dievas juk nubaus, ar ne taip durniukai? Žiūrint į lietuvius iš Astravo pusės-- nu ir kas juk dėl vienos varnos pavasaris bus, ar yra galvojančių kad ims griaut elektrinę?

bukas lietuvis

bukas lietuvis portretas
Jau užtenka nusipirkot dujų laivą durniai, tai dar ir su elektra prikvailiokit. Nepirksit tiesiai pigiau- pirksit iš braliukų + tranzitas..

tik

tik portretas
politpaverkslenimas pries uzsienio korporacijas kurios dirba pagal jav pelno sistema kuriai dzin kad ir /ubagynai/ smaugiami o latviams pofyg kad AE po nosei Vilniaus....

nuomone

nuomone portretas
jis apgailestauja.Apgailestauk del idiotu esanciu valdzioje sprendimu.Elektrine jau stovi,ponai.Kai nera valstybinio mastymo,neatstovaujama saliai ir tautai,o dirbama velniai zino kam,tai taip ir gyvenam.Pastate gelda,kuri smauks musu vaikus ir anukus,aisku kazkas turtes....

Aps'išikėliai

Aps'išikėliai portretas
žiūrėkit kaip Lietuvos žmonės gyvena ir kad jiems būtų lengviau o ne dirbkite korporaciju interesams

samas

samas portretas
"Braliukai", ch che.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Tai labai protingas sprendimas.Nereikia maišyti brudnos politikos su verslu,kuris atneša žmonėms milijonus.Elektrinė jau pastatyta ir greitai tieks pigę elektros energiją.Taigi,elektrinės jau nenugriausi ,todėl pliaukšti nesąmonių neverta.Nuo mūsų grąsinimų,nepirkti elektros energijos,blogiau ne Baltrusijai,bet mums vargšams.Latviai,pirkdami Baltarusijos pigę energiją,dar gali perimti ir Klaipėdos jūrų uosto ,Baltarusijai teikiamas paslaugas.O ten jau ne milijonai,o milijardiniai pajamų netekimai Lietuvai.Žinoma,kad konservatoriai to ir siekia.Ar ne laikas baigti skleisti propagandą,o pradėti rūpintis tauta?

Lenkai su Latviais

Lenkai su Latviais portretas
Prasimuše Renges geležinkelio ruoža, dabar Lenku Orleanas iš mažeikiu naftos produktus eksportuos per latvijos uostus:) Latviai nebežidžia ir su naftos telkeniu esančiu tarp LT ir LV:) Latvai pasidarys batlarusiškos elektros perpardavejais:) O ka jau kalbeti apie Lukašenkos preferencijom Latviams kito tranzito atžvylgiu to kuri mes dar turim. Bet tiketina kad Lietuva sedes ir žiures kaip Braliukai dirba ir uždirba.

Nepasiduosiu uz grasi.

Nepasiduosiu uz grasi. portretas
Kaifuos tas kas kaifuos paskutinis.O latviukai vergs del savo sprendimu kruvinom asarom.

FTW

FTW portretas
Nieko tokio grisim prie balanos

Alis...

Alis... portretas
keiskit tą nelaimingą, nesąmoningą įstatymą... ir geriau galvokit kaip pagerinti Astravo saugumą, sujungiant jį su Kruoniu... be Astravo darbo saugumo pagerinimo dar uždirbtumėte gražaus pelno... ir Lietuvos žmonėms pigiau elektra kainuotų...

...

... portretas
Yra tauta, kuri KAIFUOJA kai Lietuvai blogai, kai mes MASIŠKAI emigruojam... ir ji dėl to nieko nepagailės. Nes, anot jų, 'Lietuva yra JIEMS paties dievo pažadėta žemė, tik vis dar čia lietuvių per daug". O mums atrodo kad čia mes patys ir - ESĄ vardan Lietuvos... nė velnio - ten anie, apsiskelbę išrinkta tauta, mumis it durneliais manipuliuoja.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip ir reikėjo tikėtis, Lietuva eilinį kartą apsijuokė prieš visą pasaulį. Štai ką reiškia klausyti debilinių konservų paistalų. O dabar pirks tą pačią baltarusišką elektrą iš latvių, o tie iš to tik uždirbs.

AnI nuomone.

AnI nuomone. portretas
Kaip bebutu man sunku ,bet uz grasius neparsiduosiu.Geriau valgysiu duona su druska ,bet isliksiu isdidi ir su bet kuo nesusidesiu.Taip turi elgtis ir Lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
Latviai dvasios ubagai,o ne Lietuos lietuviu broliai,

Anonimas

Anonimas portretas
Alisnia ,idomu kaip psichiatrinese ligoninese tokie ligoniai prieina prie interneto???

jankių okuoantų iškamšai nuosėdai ir konservų smirdukams

jankių okuoantų iškamšai nuosėdai ir konservų smirdukams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

rss

rss portretas
nu ir teisingai daro kad pigiai perka,jie rupinasi savo salies pilieciu gerove, o pas mus tik ziuri paskutines kelnes numaut,kainos ispustos,kad tik kuo brangiau prakist lt pilieciams...

...

... portretas
Ach, ir vėl: 'Apie viską pagalvota'. NES: "Latvijos vyriausybė pranešė, kad Lietuvai nutraukus elektros energijos prekybą su Baltarusija, ji perkels elektros prekybą per Latvijos sieną" - ta prasme: NIEKO nebus daroma JEI lietuviai bendradarbiavimą su baltarusiais pradės... Ir išties: JEI grėsmės vis vien niekas nepanaikina, tai kodėl nepabandyt bent pinigų avarijos atvejui (evakuacijai) susikaupt... tuo labiau kad bendradarbiaudami dar įgysim ir realias sąlygas AE saugumu pasirūpinti.

H

H portretas
Dal ba jo bai iš tiesu - rusu naciai

jopapa

jopapa portretas
tai rupuze-merkel praso uztarimo nuvaziaves nauseda,kad latviai pirks elektra is baltarusiu,taigi tie latviai tuoj sienom atsitvers nuo tokiu Lietuvos vadu uz toki zibala,ta merkel dujas perka is rusu ir papuskit jai ,nauseda dar koju neapsilo o va jau kas gaunasi

LT

LT portretas
Latviai nera kvaili,kad kenktu savo ekonomikai..

O realiai

O realiai portretas
Tai jis tikrai nera jokes ekonomistas.kazkoks apgailestautojas,ir scandinavi zydu banku klapciukas ,valytojos pareigose.stebrjau as jo prognoses daug metu.reikia buti visisku atsilupeliu ,kad taip prognozuoti,arba visisku parsi da veliau

apuokai

apuokai portretas
sendien neperkat,o rytoj pirksit,braliukai pirks ir parduos Lietuvos prixvatininkam,tik siek tiek brangiau,cia kaip su dujom ,is rusu perka po195euru,o zmonem parduoda po350euru ,tik jau kaip is duju geldos ,skirtumas nuseda i privacias saskaitas, ir dengia duju barzos nuostolius , Tautai tik beda per tokia valdzia ir jokios naudos Lietuvai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek svolociau atvezei nigeriu ir muslimu banditu i Lietuva? Kuri geroves valstybe Afrikos atmatoms, o kaip su pensininkais? ( Afrikos ,,specialistas,, -virs 1000 eur/men. Lietuvos pensininkas -- vos 200 eur/men) Kam gerove Sorosine isgama?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Matai jis dėl Latvijos apgailestauja. Kada jūs kur...s dėl Lietuvos pradėsi apgailestauti?

Neturi latviai vaikų

Neturi latviai vaikų portretas
patarėjų, tai daro negerus sprendimus. Geriau kaip lietuviai: "nešvarios" elektros nepirksim, o dėl " švarių" muslių su Vokietija jau sutarėm. Šaunuolis prezidentas, teisingame kelyje!

Pensininke

Pensininke portretas
Sakoma : zuvis kur giliau, o zmogus kur geriau. Reikia sugebeti daryti taip, kad vilkas butu sotus ir avis sveika, o tam reikia didelio diplomatinio supratimo. Sakoma: jei bijai vilko - neik i miska . Buve senieji "patarejai" su kuriais sedima prie apvalaus stalo nieko gero nepatars, nes ir jie liaudies nemegstami.

Antanas

Antanas  portretas
Latviai šaunuoliai! Paskui iš Klaipėdos uosto visą Baltarusiška krovinių srautus perimti o galiausiai ne parduokite Lietuvos alkoholikams degtinės. Ir šakės patriotams.

noxci

noxci portretas
LATVIAI SAUNUOLIAI.LABUSAI BUKI DALBAJOBAI.

Viskas

Viskas portretas
Čia tvarkoje ir nereikia apgailestauti.Geriausias visų laikų Lietuvos energetikos ministeris šiandien puikiai paaiškino:fiziniai Baltarusijos AE pagamintos elektros energijos srautai eis per Lietuvos tinklus,o komerciniai,t.y.piniginiai-per Latviją.Broliškai brangiau sumokėsim latviukams,kad baltarusiška elektra,kuri tekės magistralinėmis linijomis,galėtume pasišviesti ar arbatai išsivirti.Kas gali paneigti,kad tai ne puikiai surinktas biznis tos komandos,kurios kapitonas bis dar rašo knygą apie krizių valdymą.Braižas tikrai pažystamas,o ir independesas visai neblogai šioje schemoje atrodo.

Itarus

Itarus portretas
Neaisku kas Latvija bevaldo... Tai slykstus, savanaudiskas akibrokstas is ju puses... Tai buvo stebetina ir anksciau...

kodel

kodel portretas
neuztvenkus Nemuno,nx jis teka per belorusija.dalbajobai.lt

Politologas

Politologas portretas
Ir kas dabar "zirga galvas"? Latviai ar mes? Taigi.

Galerijos

Daugiau straipsnių