Verslo atstovai: norėtųsi laisvesnės migracijos politikos

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Atrodo, kad bendra žinia yra ta, kad politikos švytuoklė Kinijoje judės lygybės link: didesni mokesčiai ir vidutiniškai didesnės išlaidos socialinėms programoms ir švietimui bei griežtesnis antimonopolinis reguliavimas kai kuriose srityse. Sakoma, kad JAV akcijų rinka teikia pirmenybę susiskaldžiusiai vyriausybei, nes, nors inercija ir sukaulėjimas sukelia problemų, tai bent jau nuspėjama – ir geriau, nei nekontroliuojamas reguliavimo viršijimas. Taip pat Kinijos konsensusu pagrįstas elito valdymo modelis, kurį įvedė Dengas Siaopingas, sukėlė daug problemų, įskaitant taršą ir korupciją, bet taip pat buvo nuspėjamas ir reagavo į įvairias ekonomines interesų grupes. Lietuvoje prie tų problemų, kurias turi didesnės pasaulio šalys, prisideda dar tautos išmirimas ir didžiulė jaunimo emigracija. Teks ir mums pagalvoti apie nelygybės mažinimą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

B

B portretas
Duokit pinigus šeimoms, už vaikus, būstui ir t.t.,padidės gimstamumas ,tai nereiks įdarbinti imigrantų,kuriems išleidžiama milžiniški mūsų pinigai!!

Dar viena gydytoja atsirado

Dar viena gydytoja atsirado portretas
Žinanti ko reikia Lietuvai ir be ko neišgyvensim. Pamiršo paminėti, kad kiekvienas berniukas, sulaukęs 16-kos turėtų pabandyti su gėjumi.

kavenskis

kavenskis portretas
kas cia kam butina Skyriene?

Klpd.

Klpd. portretas
Nagi, nagi...Skamba labai gerai tik pasižiūrėsim kiek bus naudos. Ar tik neišeis eilinis PIŠ?:D)

Eilinė konservatoriška veidmainystė ?

Eilinė konservatoriška veidmainystė ?  portretas
Darė viską ( 2008-2012 ) , kad TALENTAI bėgtų iš Lietuvos , bėgtų darbingo amžiaus žmonės ( algos mažos , skolos , kainos taip augo , kad liko arba bėgi arba kilpa ? ) . O dabar ta pati liberkonservatų seimo dauguma ir PIŠ vyriausybė virkauja apie TALENTŲ pritraukimą ? Nevykėlių vyriausybė , nevykėlių seimo dauguma ..

savus nemylim ,zlugdom valstybem ,

savus nemylim ,zlugdom valstybem , portretas
Kokiu talentu-jeigu visas jaunimas beveik narkosai,tai uosto,tai ruko,tai leidzias.is kur gausit talentu jeigu talentas bus tik narkotikai,is vis smegenys nedirba,kas blogo viskas eina per seima i lietuva,ka jus darot patys verksit ,,kai vaikai,anukai laisvai po biski narkotin,vartos,tada jau bus velu, durniu- saika,

Anonimas

Anonimas portretas
A rmonka greitai spalvotu talentu atves DDDD

Galerijos

Daugiau straipsnių