Prekybos centrų darbo laiko reguliavimas: galimi nuostoliai – ketvirtis milijardo

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Kasininkės kaip kasininkės, eilinė nekvalifikuota profesija, joms mokės, jos ir dirbs... pirma pasirūpinkim policininkais, jie visi spec.mokslus baigė, ir jie nori su šeimomis pabūt. Ir dar gaisrininkus nuo darbo savaitgaliais reikia atlaisvint, jų juk tarnyba TOKIA įtempta. Taip kad čia liejančios ašaras dėl kažkokių kasininkių PIRMA turi įsipareigot savaitgaliais nesirgt, nes va gydytojai dešimtis metų mokėsi, jie tai išties poilsio savaitgaliais nusipelno... savaitgaliais tada nei muziejai, nei kavinės turi nedirbt, o ir JOKIE renginiai turi nevykt - artistai taip pat ramaus savaitgalio nori.

Draugas.

Draugas. portretas
Pamenu su benzo kolonelem seke pasakas alaus uzdraus uzsidarines kolonkes dar daugiau atsiradi

Prie

Prie portretas
Uzsieni nedirba ir nebankrotuoja.kam skliest mela .uzdaryt savaitgali parduotuves

Tegu dirba visą laiką!

Tegu dirba visą laiką! portretas
Šimtą metų dirbo prekybos centrai visas dienas ir buvo gerai, daugiausia prekių ir išperka per šventes ar savaitgaliais. Kiek maisto prekių reikėtu nurašyt ir išmest, kurių nebenupirktu per tas dienas kai nedirbtu prekybos centrai. Baisu!

Antanas

Antanas portretas
Ketvirtis milijardo įspūdinga suma ,o kiek uždirba ten dirbantys žmonės, ant kiek grašių jiems buvo pakeltas atlyginimas.Mums belieka tik trupiniai nuo puotos stalo.

pakirpt sparnus gobsiems buozems

pakirpt sparnus gobsiems buozems portretas
koks skirtumas ,degalines irgi musa i kasa , valstybe nenukentes ,o kad maxima bankrutyotu meldziasi visa LIETUVA,,mes nenumirsim ,be parduotuviu ,jus buozes be musu bankrtuosit,

Praeivis

Praeivis portretas
Čia nėra ko ir spėlioti. Trumpinamos darbo valandos kerta per apyvartą. Tarp kitako ir vakarinis šnapso draudimas - sumažino lankytojų vakarais, kurie vistiek dar kažką nupirkdavo ir be butelio. Mažesnė apyvarta - mažesnis ir mokesčių į biudžetą krepšelis. Populistiškai virkaujama dėl "engiamų" PC darbuotojų, kurie yra "engiami" ir dėl to skriaudžia savo šeimas, tuo tarpu visiškai neatsakytas klausimas: iš ko bus padengtas būtent šiuo aspektu nepriteklius į biudžetą? Pvz šiandien visi skaito cirkuliarą, kur liepiama Lietuvos teatrams ir koncertinė,s organizacijoms susimažinti ("savanoriškai") kitų metų biudžetą 15%. Dabar gi krizės (dar ne politinės) kaip ir nėr. Tai reiškia, populistiniai, ekonomiškai nepagrįsti voliuntaristiniai sprendimai vėl eilinį kartą muš per jau ir taip ploną kultūros sektoriaus kišenę. "Liaudis" ir vėl alps iš pasitenkinimo: tie juokdariai nei sėja, nei pjauna, lai sėdi su ištiesta ranka prie Aušros vartų.

cha cha cha

cha cha cha portretas
Ne pirkėjus perimtų degalinės, o durnelius, kurie nesugeba pasiskaičiuot kiek produktų reikia turėt rytojaus dienai.Dėl manęs aplamai gali dvi dienas savaitėje dirbt prekycentriai.

Galerijos

Daugiau straipsnių