Prekybos centrų darbo laikas per šventes: kur geriau nevažiuoti

Grįžti į straipsnį

---

--- portretas
Sprendziant is nuotraukos---taip apsiperka Lietuvos ubagai

viktoras

viktoras portretas
Express market dirba

Nebaisu

Nebaisu portretas
Bravo Alko dirba

Baisu

Baisu portretas
Jetau ką dabar reikės darytii???? Kur reikės pahmieliuką padaryti.

Kęstas

Kęstas portretas
Tiek maisto vežimėly būna tik Biedronkoje Seinuose. Kaip uždirbti, kad taip būtų ir Lietuvoje? Kaip priversti bankus kontroliuoti, kokių specialybių studentams verta skolinti studijoms? "Ekonomistai Atif Mian ir Amir Sufi, kurių knygelė dėl hipotekų krizės, "Skolų namai", sako, kad namų ūkių poreikiams tenkinti reikia daugiau nuosavybės būdų, skirtų finansuoti pagrindines investicijas. Dėl hipotekos jie norėtų sukurti naują paskolos rūšį, pagal kurią indeksuojami skolos grąžinimo mokėjimai pagal vietos būsto kainas, todėl nekilnojamojo turto kainų kritimo atveju paskolos davėjas pasidalija tam tikra dalį nuostolių su skolintoju.

Kęstas

Kęstas portretas
Mian ir Sufi pateikia panašų pasiūlymą dėl studentų skolų. Jie susieja pagrindinę paskolos vertę su universitetų absolventų nedarbo lygiu, taigi, jei nedarbo lygis pakils, skolos našta sumažės." Taigi, Lietuvos atveju, švedų bankai pagalvotų, prieš finansuodami, nereikalingų Lietuvoje, teisės specialistų studijas tokiais neįtikėtinais mąstais. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Marius

Marius  portretas
Pamiršote Šilą, visos Šilo parduotuvės dirbs

Zioma

Zioma portretas
Vo kodel neraso apie expres market, silas, aibe, gulbele darbo laika kaledos metu!?

888

888 portretas
Namie sedekit, baliavokit... Taigi visi zliumbe kad reikia svest... O visi kitokie like, laizykit pc rankenas is lauko puses

Galerijos

Daugiau straipsnių