Po savaitės su galimybių pasais verslininkai stveriasi už galvų: kai kurios parduotuvės – apytuštės

Grįžti į straipsnį

tonis

tonis portretas
aš einu tik,jei labai ko nors reik.bet kai paprašo to suknisto paso praeina noras ką nors pirkti.PRISIMINKIM rusų laikus,kai visko truko,bet nemirėm.O dabar neleidžia,nepirkim t

Na

Na portretas
Į PC su pasu einu tik labai būtinu reikalu, jei reikalingos prekės niekur kitur nėra, tai nuo 13 d tik vieną dieną buvau, bet nustebino Urmo bazė, rodau į prekę praėjime, klausiu ar dydį turit, sako rodyk pasą... Na, parodžiau tądien prie katro kioskelio, bet daugiau neisiu ten, nes reikia didelės kantrybės, puola, savo rankomis brauko telefono ekraną, vaidina viršininkes, kultūros trūksta toms ponioms. Žodžiu nesąmonė, mažai beeinu apsipirkti ir kažkaip nelabai trūksta tų parduotuvių

penkios šaltos dešrelės

penkios šaltos dešrelės portretas
PC visada buvo su valdžia. Tik jie nesitikėjo, kad toks raugas gausis. Pažįstu nemažai žmonių, kurie turi tuos pispasius, bet ten neina iš solidarumo. Jie prieš segregaciją, ir tai sveikintina. Dar yra laiko atsibusti...

Pilna

Pilna portretas
nemastanciu.Prie ko cia prekybos centrai?Ar jie patys sau uzsikore si draudimo idiotizma?Galit nesidziaugti, kad sumazejo ju apyvarta.Laikas butu zinoti, kaip kaupiamas biudzetas.Ir is ko mokamos pensijos, finansuokjamas svietimas, medicina.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Skaičiau jau ne vieną straipsnį šia tema, skaičiau ir daug komentarų, bet mano durna galva vis tiek nepajėgia perprasti valdžios išmonių. Padėkite! Kodėl saugojantis viruso pirkėjų srautą į dideles parduotuves reikėjo sumažinti, o į mažas parduotuves - padidinti?

vilius

vilius portretas
kas eis i hipermaximą KAune SAvanoriu pr,ten apsaugininkai nežino net galiojančiu dokunmentu,matosi neskaite net valdžožios potvarkiu.suteik kvailiui valdžią tai turi ir rezultatą,kai kvaišeliai tampa načalnikais.ar administracija,pasirupino ju apmokymu ,pamoke elementarios etikos,tikrai NE,tai neverkit,tuoj busit tušti

man dzin

man dzin portretas
nuo tripako nepabėgsi.

Man dzin

Man dzin portretas
Neinu į PC ir neverkšlenu dėl to. Kaip tik pliusas,nes bent taip yra sudaryta galimybė neužsikrėsti įvairiais virusai. Tuo labiau,prekybos centruose pirkėjai prie kasų nesilaiko atstumų,o apsaugos darbuotojai į tai nereaguoja,tad dažnai kyla piktumų tarp pirkėjų prie kasų.

AŠ portretas
Žmonės taupo žiemai pinigus už dujas ir elektrą .Ne paso čia reikalas. Dauguma pasus turi ir perka ką reikia.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
kodėl Urmo Miestelį įėjus į sandėlį,kurio plotas mažesnis nei 1500 kv.,o salės plotas dar mažesnis,reikalaujamas GP ? Ar čia Urmo valdytojo durniavimas,ar kažkas nesupranta ribotumo skaičiaus ?

AR GALI BŪTI

AR GALI BŪTI portretas
TAIGI PERKA INTERNETU IŠ TŲ PAČIŲ PREKYBOS CENTRŲ.O GP TURI DAUGELIS IR GALI PIRKTI IR NE PIRMO BŪTINUMO ,ŽMONES,KODĖL JŪS ŠIAUŠIATĖS,KAIP MAŽI VAIKAI.JUK PATYS SUPRANTATE,KAD TIK LAIKANTIS GRIEŽTŲ TAISYKLIŲ GALIMA SUSTABDYTI VIRUSĄ.DABAR LABIAUSIAI IR KALTI NEATSAKINGI PILIEČIAI.AR MAŽA TŲ BEVEIK 5000 NUMIRUSIŲ.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir ką čia komentuoti...išsirinkot Šimonytę,kurią dabar vadinat PIŠ,lyg būtumėt nežinoję,kad JI praskolinusi Lietuvą.Jai nei Lietuva ,nei jos žmonės niekada nerūpėjo,taigi ir visos nesąmonės kyla iš to. Jai nesvarbu ką daro IGNITIS didindamas kainas elektrai ir dujoms...o dar kas bus .kai prasidės šildymo sezonas.Ar ŠITAI kas nors rūpi?PC galit ir dabar uždaryti,nes jie liks ir taip tušti.GALIMYBĖ APSIPIRKTI-BEPROČIŲ IŠMISLAS.

Versll.

Versll. portretas
Pepco parduotuvės administracija turėtų susirūpinti, nes Kaune Savanorių 111 antrame aukšte yra atsidarius parduotuvė PEPCO,tačiau i ją pardavėja neįleidžia pirkeju ,nors ji yra mažesnė kaip 1500 kv..I mažesnės parduotuvės privalo įleisti pirkėjus be galimybių paso.Susirūpinti parduotuvės valdžia, manau pardavėjos piktnaudžiauja, nenori dirbti pinigus Juk gauna ar bus pirkėjų ,ar ne.

Kaip galima klausYti privatumą

Kaip galima klausYti privatumą portretas
, čia pridejus puodelį prie sienos klausYti, ką kaimynai daro?

Klausymas dėl privatumo

Klausymas dėl privatumo portretas
Kodėl kai kurios parduotuvės skenuoja pasus su telefonais, kur nukeliauja duomenys.?

AK

AK portretas
Konservai valdžioj :-) Su pačia ta laisve :-D Kažkas nesupranta, kad visas tas cirkas ne tam, kad neužsikrėstum mažesnėje parduotuvėje prie kito sugrūstas, o tik tam, kad akropolinę bandą avinų nuginti pas skiepus. Jie dalykas neblogas, bet šiame padaže, tai jau atsiprašau.

… portretas
Tiesiog puikus šalutinis covido poveikis - reali parama mažoms parduotuvems

Anonimas

Anonimas portretas
Tai neškit prekes pirkėjams į namus mieli prekybininkai. Kame problema ?

> ne į temą

> ne į temą portretas
žuvpramrybos valdyba taip nusprendė :)

plokščia žemė man pasirodė po rugsėjo 13

plokščia žemė man pasirodė po rugsėjo 13 portretas
Čia sužinojau iš vyriausybės, kad ne pirmo būtinumo yra: higienos prekės, batai, rūbai, kojinės,apatinis trikotažas. Va, ką išmąstė protabokštės :).

Klausimėlis ne į temą

Klausimėlis ne į temą portretas
Koks gudročius sugalvojo Lietuvos premjerus vadinti sutrumpintai, bendrai sakant, abreviatūromis??? Keistai skamba tie PAB, PIŠ, PSS, PAMB ir t.t. Nauja mada, ar kaip čia dabar?

Meluojat !

Meluojat ! portretas
Nemačiau apytuśtės parduotuvės !

Lauris

Lauris  portretas
Visi prekybos centrai turi priesintis PIS valdzei kad baiktusi tos nesamones kas turi pasiskiepija maciau vaiksto po prekybos centrus be kaukiu kaip apsauga ziuri i tai kad vaiksto ir nesioja virusa. Dar maciau vaiksto su is registru centro isimtais pasais kurie tik reike naikinti jie yra netikri. Jei persirgai covid galiojantys yra is seimos gydidojo istrauktas ES PAZYMA KAD ESI PERSIRGES

Lauris

Lauris  portretas
Visos zinesklaidos yra purvasklaidos.

R

R portretas
Lietuviško mentaliteto ypatumai (ribotumai)ir privedė šalį prie katastrofos. Jei liaudis būtų vieninga, seniai būtume laisvi...O kai kurie proteliai aiškina kad gp yra labai gerai. Sakyčiau periferiniai taip mąsto arba kokie buduliai, bet čia save inteligentais laikantys...gp nieko bendro su plandemija neturi ir tai reikia vieną kartą suprasti kad vyksta segregacija pagal globalistų planą, bet ko stebėtis jei daugelis prilipę prie telikų ir klausosi vienos absoliučios purvasklaidos nuomonės.Visų nesunaikinsite....

Trumpai

Trumpai portretas
Pyktis liejasi per kraštus iš vakcinuotų ponų ir panelių. Jūs apsaugoti, jums visi prekybos centrai ir dulkino palaikymas, džiūgaukit, kad daugiau liks vakcinų trečiam, ketvirtam skiepui. Yra skaitančių pasaulinių sveikatos organizacijų literatūrą, mąstančių žmonių, kurie pasirinko sveikatą o ne Akropolius.

Tegu dziaugiasi prekybcentriai

Tegu dziaugiasi prekybcentriai portretas
Prekybcentriai patys kalti, kad nesipriesina PIS rezimui ir leidziasi vergauti. Pis tuo neapsiribos, sekantis zingsnis bus kaip Australijoj ar Kinijoj. Paziurekit kas dedasi Australijoj siuo metu, bet PIS tai ne motais, matomai ta kvaile ekstazeje, ziurint kaip kankinasi zmones. Tikra isgama.

as

as portretas
Siulyciau uzdaryt visai,tada gal bus geriau.

Lauris

Lauris  portretas
Taip apytustes todel kad PIS NESAMOBES PRIDARE SU savo Pispasei

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Nieko neiseis VERGAI sukils geriau zuti kovoja nei klupint

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Man nuo 2020 m. pradžios daug kas netinka ir nepatinka, tačiau ir situacija ne standartinė. Būkite sąmoningi ir saugokite kitus, nes teigiami pokyčiai prasideda nuo mūsų pačių, štai ir paprastutis, bet ir ne toks paprastas pasiūlymas.

Anonimas

Anonimas portretas
dar PAGERES su tokia kumele ! dddd

To klaipėdietė

To klaipėdietė portretas
Ant keik esat naivi kad net nepastebite kaip iš jūsų dergiaisi valdžia ir jums visaip tinka. Visaip gerai.. mol pristaikau ir darau ko jie prašo.. duomenų apsauga tai ne tik Maksimu reikalas. Dokumentus seip jau jei GP galėtume tokių laikyti nors toks nėra. Tikrina tik policija. Tt.jusu teisinės pa.intos. prisidengiant ekstremalia padėtimi. Tuoj bus karantinas.

idomu

idomu portretas
Jei nieko nesiūlote, tai ir nepamokslaukite.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
>įdomu. Kokių norėtumei iš manęs pasiūlymų, kai neturiu tinkamų kompetencijų viešosios politikos formavimo ir įgyvendinimo srityje? O ir valdžios nevertinau, kaip ir nesakiau savo asmeninės nuomonės dėl priimamų įstatymų, todėl nereikėtų vertinti subjektyviai pagal save, ką aš ten galvoju ir mąstau. Sąmoningumo daugiau visiems, supratingumo, ramybės ir taikos širdyje, nes šiuo metu reikia meilės vienas kitam, o ne ieškoti būdų, kaip vienas kitą suėsti.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Oi dar apie duomenų apsaugą pasakysiu. Na, kad aiškiau būtų. Dėl duomenų apsaugos įmonės turi būti susitvarkiusios dokumentėlius dėl BDAR (pasigooglinkit kas tai), nes jeigu ne, tai žinokit yra baudų galybė. Todėl Maximos, Akropoliai kiti didieji centrai, tai jau tikrai turi susitvarkę duomenų apsaugą, ir jau nuo 2018 m. tvarko Jūsų duomenis, kaip ir lojalumo korteles ir kt.

Ryta

Ryta portretas
Turi GP bet niekur neinu kur jo reikia puikiai gyvenam ir be jo!

idomu

idomu portretas
Pasiūlymų nėra, aišku, bet nevykėlių valdžia vis tiek gera, o piliečiai turi būti paklusniomis avimis, juk tam ir įsipareigota nupirkti 16 milijonų dozių- užteks visiems daug , daug kartų po švirkštą į petį. :) Tai tik verslas, išliks protingiausi.

buduliams visada bus blogai

buduliams visada bus blogai portretas
Kokia duomenu apsauga (kam cia esi svarbus) kai perki alkoholi ir reiktu parodyti dokumenta ? tai niekam nekyla problemu o cia tik antivaksteriu verkslenimai

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
>idomu. Kas priklausė nuo manęs, kaip pilietės, padariau viską, ir tebedarau. Matai, net atėjau į šitą "šiukšlyną" "pasikalbėt" :)) O jeigu visai rimtai, ir pirmas, ir antras karantinas puikiai žinomas, kadangi su bendradarbiais teko ne vienai dešimčiai verslo vienetų padėti, pasirūpinti subsidijomis, kompensacijomis, kreiptis dėl paskolų, sekti kiekvieną teisės akto pakeitimą. Klydo ir viena, ir kita pusė, klupo, taisė ir toliau judėjom. Todėl lengviausia yra ateiti čia ir šikti ant visų ir visur, o ne imti ir daryti, kad viskas būtų stabilu. Kiekvienas turime teisę elgtis, kaip mums atrodo tinkamai, tačiau reikėtų nepamiršti jūsų laisvės ir teisės baigiasi ties kito žmogaus nosimi.

Ricardas

Ricardas portretas
Uztenka cia meluot !! Pilnos tos parduotuves, bet kai iprate tie verslininkai pinigus siupeliais kasti tai minimalus pamazejimas jiem jau katastrofa ! Svolaciai ir tiek. O jus nematot kad tue patys srautai pirkeju ,bet kai esat iskele toki kainu burbula - tiesiog jau ima taupyti. Palaukit, dar sildymo sezonas tuoj prasides ,ir kai europiniu pyderu sukelta duju kaina isikalkuliuos i sildymo saskaitas...tai galesit aplamai kaukti, ir bankrutuoti ! Jus gi parazitai zmoniu neremiate, kiek pinigo gavot is tis debilkos uz pasturgalio laizyma kad verstumete darbuotojus spricuotis, badyti nosis, tampyti ta skudura antsnuki...ejot pries istatymus, pries Konstitucija - dabar aimanuokit ir saudykites, liaudziai- jus pofig

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O aš specialiai neinu į tas parduotuves, kur prašo mano galimybių paso - taip solidarizuojuosi su nepasiskiepijusiais! Baisus piliečių žeminimas! Kur duomenų apsauga ir t.t. Galimybių pasai susirgimų nemažina - o jų ženkliai didėja! Ir dar: jei žmogus tyrimą pasidarė nemokamai, tai galimybių paso negausi! Ar čia taip siekia valdžia suvaldyti virusą!

H

H portretas
Ka šia trinat maksimoi eilės prie kasų

>>>buvau \\\\\.../////

>>>buvau  \\\\\...///// portretas
Nespręsk kiek mašinų ir kur jų keraunykai nuėjo.Gal tik nusiš....i,nes kiek girdėjau tą gamtos reikalą atlikti galima ir be PYŠ'pasio.Lengvata-nusilengvinti,o dar sako 'vyriausybė' bloga.

idomu

idomu portretas
Įdomu. o ką siūlo išmintinga "klaipėdietė"?

buvau

buvau portretas
akroply Kaune ir Klaipėdoje, žmonių belekiek, mašiną vos randi kur statyt, na buvau savaitgalio dienomis, bet manau ir vidury savaitės panašu

>

> portretas
> Klaipėdietė- į sveikatą, sveikatai pataisyti kreipkitės į Veryga, jis jūsų ligos specialistas.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
O ką pakeis mano nuomonė, apie tuos, kas valdžioje? :)) Galvojate jie skaito komentarus? :)) O dar geriau, Jūs galvojate čia į komentarų skiltį ateina žmonės, kurie trokšta tiesos ir teisingumo? Nebūkite naivūs. Kad čia lojat, nieko nepasikeis. Spėkit, kas gali pasikeisti, jeigu nelosite, ir darysite viską kitų labui? :)

jo

jo portretas
Viskas gerai, išmintingojo Dulkio 130 punktų planas vykdomas viršijant konservatkomunistinio lenktyniavimo planus. Svarbiausia, kad ES išrašytų naują čekį bent 2 milijardams, nes patriotams nebėra ką vogti.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Oi ačiū už komplimentus ir gražius epitetus. Gaila, kad man visiškai vienodai tavo nuostabi nuomonė apie tau nepažįstamą žmogų. Štai tokie žmonės ir ateina apdergti komentaruose jų nuomonę neatitinkantį požiūrį. Bučkis, sėkmės gyvenime!

tai

tai portretas
> Klaipėdietė, kokias nesąmones sapalioji, nematai , kad nevykėliai, o gal net šizofrenikai valdžioje? Bent palygink 2020 rudenį be vakcinų ir 2021 rudeniu esant vakcinai, gal pilkosios ląstelės sujudės. Ameba konkreti.

glušei Klaipėdietei

glušei Klaipėdietei portretas
Tu vakcinuota pusprote sėdėk savo Klaipėdoje išbezda čia nepliurosėjus komentaruose drimbla tu.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Dėkojame Jums kiekvienam ir atskirai, kuris savo neapykantą skleidžia. Mirusiųjų artimieji Jums dėkingi už atjautą. Kokių pasiūlymų turite valdžiai, nu vat tikrai reikšmingai geresnių? Kad dauguma būtų patenkinta? Ir nedirbantys būtų laimingi, ir nesiskiepijantys ir besiskiepijantys būtų laimingi? Ir medicinos sektoriuje dirbantys? Nu vat manau laidotuvių namai, Jums tikrai dėkingi.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Dėkokit PIŠ'ui su armoške.

Kam

Kam portretas
ta nesąmonė,Armonaitės pasas, leistų visus su kaukėmis be rūšiavimo ir būtų om

SAKES

SAKES portretas
ne G.P. KALTAS O ATEJUSI KRIZE Tik niekas nenori to pripazinti

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Baikit Jūs tik zyzti. Taip yra blogai, anaip blogai. Kaip aikštingi išlepinti vaikai išstumti iš komforto zonos. Džiaukitės, kad ne karo metai, ar kad neuždarytos veiklos. Nebankrutavo verslai 2020-2021 m., nebankrutuos ir dabar. Taip sunku, o kam dabar lengva? Tik kažkodėl NT rinka kaista, infliacija (kas yra suaktyvėjusio vartojimo pasekmė). Turi tų pinigų žmonės, tik labai mėgsta zyzti, sėdėti komentaruose, ir verkti, kaip viskas blogai. Ką tu padarei, kad būtų geriau? Ką padarei dėl bendros viešosios gėrybės - visuomenės sveikatos?

...

... portretas
darykit prekiu pristatymui i namus lengvata

L?

L? portretas
Ikea šeštadienį lūžo nuo žmonių. Mažiau būdavo net kai baltarusiai suvažiuodavo.

Urmo bazė

Urmo bazė portretas
Katastrofa -nuoma mokėt didžiausius pinigus ,o apyvarta krito 50%.

Pipiec

Pipiec  portretas
Nu bl ir padarė bardaką,nu kur nusipirkti rūbų ir batų,negali nė į humaną nueiti,į urmo bazę be to supi...sto GP.

Pirkėja

Pirkėja portretas
Nežinau kas kam kur krito bet šeštadieni prie Megos sunku buvo rasti kur mašiną pasistatyti, viduj pilna žmonių, parduotuvės pilnos žmonių… gpaso patikrinimas sklandus greitas be jokių problemų.

Anonimas

Anonimas portretas
BOIKOTAS fasistinio rezimo subinlaiziu parduotuves imones ir firmeles. NEPIRKTI, NEMOKETI MOKESCIU.

Nuomonė

Nuomonė portretas
GP = avis. Cirkas greit pasibaigs. Klounai išvažiuos, avis pasiliks. Vilkai tes kelia. Sveikatos jums ir jūsu šeimai.

Žmonių yra parduotuvėse

Žmonių yra parduotuvėse portretas
Ir apsipirkti ramiau, nėra pimpanosių ir antivakserių. Geras sprendimas, o žmonės sugrįš, niemur nesidės, prekybininkai kiba nori visiško uždarymo?

Antivakseriai prisipirko mėnesiui

Antivakseriai prisipirko mėnesiui portretas
Praeis savaitė kita, visiems reiks pirkti, maisto, sezoninių rūbų. Šias savaites reikia lyginti su praėjusių metų rugsėjo oabaiga

Tamošius

Tamošius portretas
Na pačios maxsimos velnias neims, bet prie jos prisišlieję mažesni pardavėjai tai tikrai kenčia. O jų ten galybė, nuo batų pardavėjų iki mobilaus ryšio pardavėjų ar siuvyklų ir batų taisytojų. Įdomu jie dar kvėpuoja ar jau užsilenkė?

nemylintis maksimų ir ...

nemylintis  maksimų ir ... portretas
Galim ir apsieiti,jei dar veikia mažos parduotuvės.Turiu tą GP,bet kol kas nėra ko eiti į tas dideles,valdžios, palaikomas superparduotuves. Jiems juk vėl numes milijonus,už kuriuos turėsime skolas grąžinti visi,ypač mūsų vaikai ir anūkai...O kur dar visi brangimai elektros ir dujų? Juk su visais kaimynais susipykom,esam pliki ,bet labai išdidūs... Mokėsim už viską brangiau...mokesčiai dar bus už nekilnojamą turtą ,automobilį... .Tiesiog kasdien "gerovės fontanai"....Ačiū, kauniečiams ir vilniečiams ,išrinkusiems tokią "gerą" valdžią...

….

…. portretas
Va jum ir avipasis..

Hohol

Hohol portretas
Pvz _-) už patalpu nuoma mokėti. Sodrai už darbuotoja ir atlyginimą mokėti.. :) už prekes mokėti. Pirkėjų mažai :) gale mėnesio apsimokės uždaryti parduotuvė rba bankrotą. O ei Akropolio patalpos pasirašyta sutartis metams.) VALSTYBĖ nostaliu ne KOMPENSUOS.

Galerijos

Daugiau straipsnių