Nusivylę ūkininkai: šiandien ir jaunimui, ir senimui – visiems „šakės“

Grįžti į straipsnį

tevas

tevas portretas
kada pasikeis valdzia,prokuratura,susodins landzbergistus,tai ir atsigaudines lietuva,,,o dabar kolkas gili si kna.

Labai

Labai portretas
tiksliai konstatuota - "sakes ir jaunimui ir senimui".Bet, ar supranta daugybe zmoniu kame tos "sakes".Paskaicius komentarus, atrodo kad ne.

VATINIS LOPAS APACIOI

VATINIS LOPAS APACIOI  portretas
VATINIS LOPAS APACIOI

kgbistane nieko naujo

kgbistane nieko naujo portretas
Kgb palikuonys sugeba tik sunaikitus tankus vežiuoti ir mūsu ekonomika naikinti.

Įdomu

Įdomu portretas
kokį pelno procentą nuo savo "gamybos išlaidų" gauna pieno gamintojas- perdirbėjas- pardavėjas, panašu, kad perdirbėjas ir pardavėjas apsimeta, kad jo pelnas "labai mažas", lyginant su ta kaina, kurią moka pirkėjas.....

Baisu

Baisu portretas
Geda valdziai, tuoj uzdarys pieno ukius, ruosiasi audiniu ukius uzdaryti, kas bus sekantis ? Gyvulinkystė, po jos zemdirbyste ir galesime vergauti užsienyje.

Ukininkas

Ukininkas portretas
ukininkui - nelygu! Karbamidas irgi ukininkas! Ir neverkia seime sededamas!

????

???? portretas
Paaiškint, už ką mokama ūkininkams išmokos ir nemažos, parama., visokie projektukai finansuojami? Kiek galima jiems šimtatūkstantines sumas dalinti ir dar jiems negerai? 40 mil užsimanė?

O

O portretas
Atsibodo tie ūkininkai. Verkia pastoviai. Prie ko čia valdžia išvis? Laisva rinka, valdžia kainų nenustato. Tegul ūkininkai kuria perdirbimo įmones, nuomoja patalpas, perka įrangą, stato parduotuves kiekviename mieste. Bet ar tada pieno kaina parduotuvėje bus mažesnė? Abejoju. Trūksta tik, kad palangos verslininkai pradėtų verkti, kad negali kepsnio parduoti už 20€ ir dėl to kaltintų valdžią

ONTĖ

ONTĖ portretas
Kaltiname Lenkų sąjungą, kad ji saldainiais papirkinėjo rinkėjus. Šeštadienį Kaune, Čečėnijos aikštės turgavietėje Kauno ūkininkai, dalindami dykai pieną, irgi papirkinėjo rinkėjus. Reikalauju VRK priimti sprendimą šiuo klausimu. Ar galima valstiečiams leisti dalyvauti rinkimuose?

Jonas

Jonas portretas
Kantrybės ūkininkai ir linkiu nepasiduoti tiems-- valdzios puskvailiams--.Jeigu reikės šakių,grėblių ,kastuvų paremsime.

RUSŲ LAIKAIS LIETUVOS VALDŽIA GYRESI, MES ŠERIAME RUSUS. OOO

RUSŲ LAIKAIS LIETUVOS VALDŽIA GYRESI, MES ŠERIAME RUSUS. OOO portretas
OO KOKIE MES TURTINGI. DABAR LIETUVIŠKAS PIENAS NEIDOMUS, BUS IŠ VOKIETIJOS, OLANDIJOS, LENKIJOS.

Galerijos

Daugiau straipsnių