Penki praktiški patarimai grąžinantiems vienkartines pakuotes

Grįžti į straipsnį

PAKOLKAS GOVNO KVAPAS

PAKOLKAS GOVNO KVAPAS portretas
SURINKAU GĖRIMO RASA BRŪKŠNINĮ KODĄ NEDALYVAUJA SURINKIME. PO TO LENKŲ NELEČIOVENKA MINERALINIS IR NEDALYVAUJA. TAI KĄ PRIIMAT KLAUSIMAS, TIK SAVO JUS PAPIRKTŲ PONŲ.

silvika

silvika portretas
O taip,Radviliskyje Norfoje ir uz sena pakuote ima uzstata

Kristina

Kristina portretas
Pagaliau atėjo ši sistema ir pas mus - ilgai laukiau - nuo 1996 m. Būtent tais metais jau buvau pripratinta šia sistema naudotis gyvendama Vokietijoje. Be to tokia pat sistema jau buvo naudojama Olandijoje, Danijoje, o gal ir dar kitur. Esmė - tose šalyse maisto parduotuvės dirba tik iki 17 ar 18 val. Šeštadieniais tik iki pietų. Taigi gyventojai neturėdami galimybės lakstyti su tuščiais buteliais po darbo, juos keičia dėžėmis šeštadieniais. Kitas pliusas - emigrantai ar kiti nepasiturintys gyventojai masiškai šluoja šiukšlines ir priduoda išmestą pavienę tarą - patikėkit - jie kaip grifai išvalo aplinką nuo šių šiukšlių. Taigi - mūsų bomžams - tai nerealus pajamų šaltinis (tik nereikia suglamžyti). Gal mažiau stovės su ištiesta ranka prie parduotuvių, o imsis nesunkaus darbo? Pagyvensim - pamatysim. Aš - UŽ.

nesamone

nesamone portretas
Savaite rinkau tuos tuscius butelius, kai nebebuvo kur kist, nusprendziau eidamas i parduotuve sukist juos i ta supirkimo aparata, nueinu su 2 maisais buteliu iki to aparato, "Atsiprasome, aparatas neveikia" (ar kazkaip panasiai). Apmokestint pirmi, o iranga priziuret paskutiniai.

Reginai

Reginai portretas
Galima ir nekulniuoti... Bet ismesdama buteliukus su kiekvienu is ju "ismesite" ir pa 10 ct., kuriuos jau busite sumokeje pirkdama gerimus. Vertetu dziaugtis - siek tiek sumazes siuksliu! :-)

v

v portretas
Tai dar vienas pasipelnimo taskas ,vaiksciok durniau su tuscia tara ,sekmes ko ilgiau neveikatuo jus isradejai busit turtingesni biednuju saskaita

regina

regina portretas
Nesupratau_tai tektu su buteliukais pirmyn_atgal kulniuoti i parduotuve ..?

Galerijos

Daugiau straipsnių