Paskatinti bedarbius dirbti siūlo viliojant premija, tačiau darbdaviai įžvelgia riziką

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
kol jiems mokės jie tikrai nedirbs...kam eiti į darbą jei gali iki 12 miegoti, slampinėti su šuneliu miške...čia atvirkščiai ne skatinama, o didinama tuo, kad nedirbi ir daugiau gauni...koks durnius eis dirbti? Dar visokie maisto daviniai, sriubos...o davinių atvažiuoja su geriausiom mašinom BMV apsirengę nutriušusius drabužius mašina pasistato, kad niekas nematytų ir gauna...čia ne pavydas, nemokėti jiems nei vieno euro...gal pradės galva mastyti kai neturės iš tikro ką pavalgyti, o dabar užpakaliai visko pilni miega iki 12 val kam jiems tie darbai...o kažkas iš dirbančiųjų turi uždirbti jiems mokamas pašalpas. Versti dirbti...ir nieko nei 1 euro tokiems nemokėti...tegul padirba supras pinigų vertę...tinginiai

LKL

LKL portretas
920 eurų ir gali nieko nedirbti,na o tas kuris sąžiningai dirba už minimumą kiek gauna?Klausimas kur beprotybės viršūnė?Su tokiu apmokėjimu niekada nebus dirbančių skaičius didesnis,kas per durnizmas mokėti tiems kas nedirba,kokio velnio žiūrėti į turtingus vakarus kurie dalina pašalpas,mano manymu nedirbi negauni nieko,geriau pensijas žmonėms pakeltų normaliai,kaip vakaruose.Mano manymu čia tiktai bedarbių skaičiaus didinimas su tom pašalpom.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Geriausia vilionė bus kai nemokės pašalpų. Kam dirbti kai gauni nedirbdamas,o dar iš šalies prisiduri. O ba,bambaliniams užtenka ir pašalpų. Tai ir yra valstybės klaida.

Galerijos

Daugiau straipsnių