Paskaičiuota, kiek kitąmet didėtų senatvės pensijos

Grįžti į straipsnį

M

M portretas
Pensija turetu buti maziausia,tokia,kaip minimali alga,ir kokių cia dar iškyla klausimu?mes juk europa,tai kodel murkdomes su cigonais gale.O konservai tai atiims viską,atseit atiduoti skola reikia ES,cia cia ta,kur kubilius priskolino.Tik graikai nieko nepergyvena,ju pensija 900 euru,ir skolas ju nurašo ES.

cia

cia portretas
Klausimas ka isrinks,nes gabrielius manydamas,kad ji isrinks jau dabar pranesa,kad jokiu pensiju nedidins nes nera is kur,dar kiti gal noretu ir atimti,nes jiems atrodo,kad is vis per daug moka,kiek tu procentu didins svarbu,bet svarbiausia,kad zada didinti,o uz gabriuka nebalsuosiu nes jis saziningai pasake,kad nera is ko,o man svarbu pensija

Atsakas pensininkei

Atsakas pensininkei portretas
Matosi , kad žmogus neturi televizoriaus ar radinos , šūdmala išvadino V . Landsbergys , o ne Skvernelis tik paminėjo jo žodžius šūdmala , o šitaip Landsbergys vadina tautą šunauja , runkeliai , vatnikai, žemės utėlės , lūzoriais , gyvatynas , šūdmala štai tavo V, Landsbergio žodžiai .

Hehe

Hehe portretas
Kad tik nesumažėtų dukart tiek, kiek, kiek žada didinti

Jonui

Jonui portretas
o tau neskauda kad nuostolingas tik amerikosams reikalingas sdt Klaipėdoj į parą 'ėda'180 000Eu?Tie etatai tik niekis palyginus kiek ištaškyta/ir taškoma/ pinigų va tokiems nereikalingiems dalykams. Ten pat eina tūkstančiai į visokius tarptautinius klubus, paramas kitoms valstybėms ir kitom nebūtinybėm iš kurių Lietuvai jokios naudos.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Iš kur atsirado šita ubagaujanti komentatorių minia. Aš skaitau kad pensiją užsidirbau. O 7 proc. pakėlimas -tai varginga infiliacijos vijimosi išraiška. Kas valdininku dirbo už 3-4 tūkstančius į mėnesį , siurbdamas mano kraują , dabar gauna beveik 1000 eur pensiją ir toliau kraujasiurbystė įteisinama. Man geriau vyriausybė duotų skaičius kad atsisakė tiek ir tiek nereikalingų etatų , dėka Informacinių technologijų ir tada tik galima bus teigti kad pensiją mažai gaunantiems galima pakelti 100 eurų. Dabar 1000 eur gaunančiam pakelta bus 70 eur. , o 250-tik 17,5. Ir nesigirdi apie jokias paskatas užsidirbti pensiją , o tiktai matome pinigų švaistymą ir dalinimą pašalpoms , siekiant papirkti kvailus rinkėjus.

Pensininkei

Pensininkei portretas
Durnele kas daugiausia pakėlė pensiją valstiečiai ar konservatoriai sumažinę sek politika žiūrėk žinias,kad nebūtum toks bukas-buka!!!!!!

#

# portretas
Kaip rinkimai artėja taip ir prasideda senos pasakos...

Pensininke

Pensininke portretas
Valstiečiai bando mažinti atskirtį , todėl siūlau balsuoti ir palaikyti valstiečių partiją.Tik manau mazas pensijas gaunantiems turėtų būti didinama pensija daugiau o ne vienodai visiem.

Pensininke

Pensininke portretas
Graikija irgi skolina ,visai nesvarbu jai,pensija pensininkų mažiausia 1000,-€ .Jų valdžia pasakė ,neleisime skursti savo tėvams,seneliams.Taip turi būti visose šalyse. O Lietuvoje naikina senus žmones, apavagia paskaiciuojant darbo stažą pensijai gauti,vienu žodžių laisvą valią Lietuvą pensininkai negali džiaugtis.Kaip gyventi iš 242,-€ pensijos už visą mėnesį.Nusuko stažo, nepriskaiciavo užaugintų dviejų vaikų tu metų kuriuos skaiciuoja dabartiniam vaikams skirtų auginimui prie darbo stazo.O vaikai mano , kurie dabar dirba ,dirbo ir mokejo po 700,-litų mokesčių ir moka eurais ,jų mama pensijos gauna 242,-€.Laisvos Lietuvos sistema neleido daugiau darbo metų turtėti prie darbo stazo,tai ne mūsų piliečių problema o valstybes.Klestėjo nelegalus darbas,lobo tie kurie uz darbuotojus turejo mokėti mokesčius ir t.t...Manau turėtų valstybė kažkaip spręsti šia problemą, ar lauks kol ismirs ,mamos,močiutes, seneliai,gyvendami negarbingai.

pensininkė

pensininkė portretas
Tikėkit jūs visi valstiečių pažadais.Įdomu iš ko didins jei tiek prisiskolinta, o skola ne rona reikia atiduoti. Netikiu nei vienu šiuo metu žadamu valstiečių pažadu, kai taip jie elgiasi( ypatingai Skvernelis išvadina visus mėšlais kažkokiais šudmalom) ar tai suaugusio žmogaus ir dar premjero kalba. Gėda, gėda Buvau ir toliau būsiu prieš ale valstiečius , patys būdami mėšli kitus tepa, kiaulės daugiau nieko.

Anonimas

Anonimas portretas
stai jai koncervliberastus isrinksit,tai su tariam krize pencijos padides -50% ,o jai esamus bus i pliusa

pensininkai

pensininkai portretas
Pensijas reikia perskaičiuoti iš esmės. Na negali taip būti,kad žmogus išdirbęs visą savo amžių -senatvėje nebegali išgyventi.Kodėl kitose valstybėse žmonės sulaukę garbaus amžiaus ir turintys didelius darbo stažus gali ramiai ir oriai sutikti senatvę.Kiek dar galime tyčiotis iš tų žmonių.Pakelia kelis eurus ir jau skalambija per visą svietą.Nusibodo tos kalbos -laikas pereiti prie darbų.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kai 30 metų darbo stažą turinti Baba išgirdo, kokią sumą vyriausybė įvardijo kaip mūsų šalyje dirbančio žmogaus atlyginimą, jį suprato arba jį - ne žmogus arba ne toje šalyje, arba nedirba.

šulcas

šulcas portretas
mano Žmona pensininkė klausia ,kur žadėti prezidento 3 eurai o apie konservus net nekalbu buvo triperiai tokie ir liks tik valstiečiai pakėlė pensijas ir toliau kels

Brigita

Brigita portretas
Jei bus išrinkti konservatoriai,tai pensijų didinimo nematysit...nes jau dabar Gabrielius L.kalba,kad nebus iš ko didinti ,.atseit biudžete trūks pinigų...kaip viską iš anksto žino...tai jau ruoškitės jeigu bus valdžioje konservai su Šimonyte,tai geriausiu atveju nedidins,o gal ir dar tas pačias sumažins.

Tikrai?

Tikrai? portretas
Atkreipkite dėmesį, kad viskas BŪTŲ ateityje, jeigu......dar kas nors Būtų. Priešrinkiminiai svaičiojimai

Baba

Baba portretas
Iš kur,vargeli, tos pensijos dides jei viskas sustoję ir niekas nedirba pilnu pajegumu;pensininkams pasakas seka,o jie ir tiki.

NU nu

NU nu portretas
Ir ką patiešijo padidėtų tai Padidės ,ar ne, aišku kad NE

Jeronimai , jūs čia rimtai ? :)

Jeronimai , jūs čia rimtai ? :) portretas
akivaizdu nieko nežinote apie tai kada indeksuojamos pensijos :) Gal nors straipsnį perskaitykite prieš komentuodamas :) o varge varge ...

Jeronimas

Jeronimas portretas
akivaizdu Prezidentas priverte Valstiecius

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai jums galime pasakyti kad tie kurie gauna pensija vos virs 200 Eur. tai tu 7% N E G A U S. Gaus visokie pasvinke signatarai, sugryze is Sibiro bandiugos ir geri landzbergio draugai. Ubage, kaip ciulpiai by.i taip ir ciulpsi toliau.

tai

tai portretas
lieka tik uz valstiecius balsuot nes jie pazadejo kiti tik apsvarins.........

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai valstiečiai tik už juos balsuosiu. Nepamenu ,kuri partija iš praeities taip didino žmonie.s ,kad ir ne po daug. Kad ir kaip.šalis koncervatorių ,liberalų ir socdemų nuvaryta į bedugnę žalieji atranda pinigų visiems. O koncervatoriai tik viską atimtų ,nes dar mažai prisivogė ,o ypač Gabrielius su Šimonyte.Pastaroji iš vis kaip iš medžio iškritusi suvokimo neturi kaip ir kas tik sugeba bankus likviduoti su žmonių pinigais ir paskui išsisukinėti šaltu veidu.Gyvačių lizdas -koncervatoriai ,liberalai ir socdemai.

Anonimui ,

Anonimui ,  portretas
O kuri buvusi valdžia kėlė neįgaliųjų išmoką ? Kiek pamenu konservatoriai nurėžė , kiti buvę valdžiose iš vis " nežinojo " apie neįgalius ir TIK " valstiečiai " šią išmoką kartu su pensijomis didino . Turėkit proto , radot ką gėdinti . Pagarba " valstiečiams " kurie pamatė pačius skurdžiausius .

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tie neįgalieji,gaunantys 267e neįgalumo pensiją,gali ko nors tikėtis?Abejoju,juk normalioje valstybėje,ir taip nuskriausti žmonės,yra aprūpinami pirmiausia.O čia to nebuvo daroma.Požiūris milijonierių nesikeičia niekada,jie gėdos ir sąžinės neturi.

P etras

P etras portretas
Šaunuoliai valstiečiai kad suranda pinigų skurdžiausiems visi senjorai balsuojam tik už valstiečius

Anonimas

Anonimas portretas
Pasvajokit ! cia pries rinkimine AKGITACIJA !

...

... portretas
Todėl ir balsuosiu už " valstiečius " , o ne konservatorius ar kitus opozicinius . Konservatoriai panašu išvis rėžtų per visas padidintas pensijas ir išmokas , nes " pinigų nėra " :) Tik " valstiečiai " turėjo pinigų ir algoms ,ir pensijoms , ir neįgalumo išmokai , vaiko pinigams , vaistų kainas sumažino , nuo 75 m nemokami ...Puiku ir ačiū , tęskit darbus ir po rinkimų .

Galerijos

Daugiau straipsnių