Nuo liepos – nauji reikalavimai bedarbiams

Grįžti į straipsnį

darbo

darbo portretas
darbo yra , bet užmokestis juokingas, tai žmonės ir mąsto , kad gaunant bedarbio pašalpą ir visokias lengvatas geriau išeina ir žmogus arba laisvas arba uždarbiauja nelegaliai.

...

... portretas
kazkodel apie bedarbius rasineja dirbantys ne fizini, ne minimalų atlyginimą gaunantys, neišpasakytas piktinimasis. o ar patys yra dirbę kitokius darbus nei su popieriais.pasikilnotų pusę 5 ryte, pastovėtų prie konvejerio, gal kitaip karksėtų, bet ne, reikia parašyt.

pasiulymas

pasiulymas portretas
Visiems linkeciau tureti darba pas darbdavi, kuris per darbo diena isspaudzia kaip citrina ,o atlyginima gauni tuos aplaizytus 300euru (grabe as jiems dyrbsiu...nesulauks!!!!!

manjana

manjana portretas
Jo ,"petia" teisus,konclageriams kūdai su vergais, na o išdykėlis ryčka atidirbinėja sidabrinius.Na, bent kažką pagimdė, nes pagrindiniai vagių darbai--bezdėt,krapštyt nosį, ir porno žiūrėt.

petia

petia portretas
matyt maksimom senukam ir panasaus plauko saragem visai nekas su darbo jega tai prasimuse istatyma kas nenori savo noru atvarysim prievarta, o tam genijui kurusiam si istatyma nuosirdziai linkiu visa gyvenima dirbti darbo birzos siulomus darbus

tas

tas portretas
kuris nenori dirbti tai tikrai jo niekas ir nepriims,bet kai ateina net pensininkas,o nori dirbti tas tikrai yra idarbinamas. Aisku tinginiams nereikia nei dirbti, nei savimi rupintis - juk valtybe dosni,o joje yra dirbanciuju kuriu lesomis tinginiai naudojasi.Sazines pas juo juk nera,Sedi ant suoliuko su vienu alti gurksnoja,su kitu - o ateina diena jis pinigelius vel pasiima.Siems per prievarta reikia sukurti darbo vietas mieso tvarkymo darbuose- sitoks kiekis bedarbiu miesta gali isgrazinti ir sutvarkyti.Bent jau nesislaistys,o ir naudingai praleis diena./bet ka as cia kalbu- visi jie uzdarbiauja statybose,remontuose, ir kt darbuose -viskas tiesiai i kisene/

bedarbe

bedarbe portretas
kai zmogui virs 50 m. i darba nepriema nes per senas o i pensija per jaunas..tai kur detis tuos 15 m.kol bus pensija..

stebiuosi

stebiuosi portretas
lobistai pasistengė. Ką reiškia įgyta patirtis įstatyme-baigę aukštąsias patirties neturi, tai jų vieta -pagalbiniai su šluota ar kastuvu rankose, o be išsilavinimo, bet turintys gerus dėdes ir tetas užima darbo vietas, kurių jie tikrai neverti. Jau vien pvz. su dabartiniu veikeju iš Kauno vandenų ir Gatvių apšvietimo, jam net iškeltos bylos ne kliūtis,užimti vietą valdiškoje įstaigoje svarbu partiškumas.Apie partiečių vaikus ir vaikaičius net nekalbu, nes turime paveldimų postų net Europarlamente. Apgailėtina, virstama baudžiavine valstybe.

As

As portretas
Debilai isvis

sigitas

sigitas portretas
mieli ponai valdininkai supraskite viena kad zmogus metuose ir jo niekas neprijama i darba tai ka daryti tai kaip gyventi gera jum kalbeti kai sedite seime ir nosis krapstote

Galerijos

Daugiau straipsnių