„Novaturas“: kelionių kainos po krizės augs sparčiau

Grįžti į straipsnį

Visiems!

 Visiems! portretas
Nevaziuokit Per turi firmas! Nebukit dienų Viską galima užsisakyti daug pigiau Per internetą !

tikim nes nem@stom

tikim nes nem@stom portretas
taupom pinigus jau, mokesim belekiek. Jūs geriausi.

jo

jo portretas
Tai, kad pigs stipriai.

cinikas

cinikas portretas
novaturas, tezturas, makaliai - jus dziaugsites jei sumazintom kainom kas nores vaziuot, o jie cia svaigsta kainas kelt. junkit masto ekonomika o ne kainas kelt galvokit. Jei zmoones netures darbo tai is ko jie mokes galvos medines jus? dar jei turkai UAI panaikins tai kas aplamao kur vaziuot nores?

Sakykit ką norit

Sakykit ką norit portretas
bes savarankiškai keliaut reikia daug sveikatos - viską suplanuok, užsakyk + rūpinkis viskuo kelionėje , vark..O jeigu su savo auto tai išvis košmaras. Furistam tai čia nusispjaut bet normaliam žmogui tai tep išvargsti kap kokis šuo ir galų gale nei nuotaikos nei noro kuo nors domėtis

Valdas

Valdas portretas
Kaimyne dirba itakoje . Pasakojo , kad valdzia jau ruosia nuolaidas. Laukia lenku pritarimo. O siaip jau kokiu 12m keliaujame savarankiskai. Sudarai marsruta imi masina ir pirmyn.

taigi

taigi portretas
Tokią žinią kelionių agentūros sklaidžia šiuo metu todėl, kad keleiviai neatsiimtų savo pinigų už neįvykusius skrydžius, kas nenaudinga kelionių agentūroms

loyola

loyola portretas
Jei kelionių kainos po krizės augs sparčiau, tai be abejo tada sparčiau bankrutuos ir kelionių agentūros

Kaunietė

Kaunietė portretas
Ar tai reiškia, kad "Novaturas" ruošiasi bankrutuoti? Išgyvensime: yra ir kitų kelionių organizatorių, ir ne tik Lietuvoje :)

liurbis

liurbis portretas
makalius ir kiti keioniu organizatoriai,kurie moka anglu kalba ir visas ju 'organizavimas'. Internetas jega ,kai moki anglu kalba,kur pilna geru pasiulymu,tik rinkites...... .

Makaliaus

Makaliaus  portretas
geros kelionės yra pažintinės.Jokiu rupesčiu

Eikit tik

Eikit tik portretas
esu važiaves su Novaturu tai nuo taško iki taško o keliautoju sunkiai rūpinasi. Pats ieškok kur autobusas, kur eiti kaip patekti..Čia kai buvau Rytų kraštuose.Babuinai angliškai nebsupranta Vos su lenkais į jų viešbutį iš aerouosto nenuvažiavau. Jeigu kas- pagalbos kaži ar sulauksi..Geriausias yra Makalius. Kas met iki šiol keliavau. Viskas apgalvota. Bet gal man tep pasitaikė..Vistik agentūros neturi mastymo - po koronos žmonės kažin ar veršis į keliones. O jeigu jie dar brangins tai aniems išeis sudasbiznis. Ypač nutrešusiam Novaturui

gydytojui-asilui

gydytojui-asilui portretas
Kliedi nuo per ilgo karantino? Agentūra yra tik dresavimo mokykla, pirmyn - dešinėn - valgyt laiku - miegoti čia ir t.t. Protingas žmogus nori matyti tai, kas jam įdomu, todėl jis į grupes nesijungia. Be to nuvykus į svetimą šalį gali be vargo išsirinkti tau tinkamą kainą, o čia tave tiesiog reketuoja. Tai kam tie novaturai?

internautas

internautas portretas
Novaturas dėmesio nelabai verta kompanija, kelionės per ją į tas pačias vietas ženkliai brangesnės už Tezturo ar Omnituro, tad kam mokėti daugiau už tą patį. O po viruso krizės kainos tikrai nedidės, o mažės, nes logika sako, kad žmonės, per šį laiką turėjo mažiau [arba visai nulį] pajamų, tad nori nehori teks pardavinėti pigiau. Kad tik kas važiuotų. kita vertus, o kokia nauda iš Novaturo kelionių? Dabar 90 procentų žmonių naudojasi Booking'u, internetu užsiako ir nuomojamus automobilius, tad kam reikalingas tarpininkas siurblys? Artėja turizmo agentūrų egzistavimo pabaiga. Nes pinigų, juos sumerkę į turagentūrų kasas, žmonės nelaikys ir juos atsiims.

ALGIRDAS ji

ALGIRDAS ji portretas
NE NAUDOKITĖS PASLAUGOMIS! SODINTI Į BAČKA.

heh

heh portretas
juk ir pavadinimas rusiskas sio arabu valdomo novyj tur , lt but naujos keliones naukel

Marketingas

Marketingas portretas
Suokia

to gyd verslinink

to gyd verslinink portretas
jus visi kysininkai verslininkai...

Julija

Julija portretas
Mūsų šeima nesinaudoja jokių agentūrų paslaugomis. Viską užsisakome ir nusiperkame internetu. Jeigu norime pakeliauti po šalį, pasinaudojame vietiniais privačiais gidais, juos mums rekomenduoja viešbučio administracija.

hee

hee portretas
stai sie patys geriausi es sonnenklar,tv

gydytojas verslininkas

gydytojas verslininkas portretas
liudna,negali isvaziuoti kur silta ,mokesime kiek reikia,bet serviza toki pati islaikyti,per agenturas rimtas tik i tolimas salis,su penkiu zvaigzdziu viesbuciais,saugiais marsrutais,gera nuotaika ir gerais gidais su apsauga.Laukiame jokiu ubagisku kelionu uzsisakant paciam tada kainos daug didesnes viesbuciuose,oro bilietai negrazinami,draudiimo nera.greiciau kurkite variklius laukiame lekimo i Bali,Indija,Columbija,Madagaskara,Pietu afrika,japonija..

ga

ga  portretas
liurbiai susimatys ir atsisakys tokiu kelioniu, kurias organizuoja gudruciai kvailiams, nemokantiems anglu kalbos ir kaip naudotis internetu .

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu jau žmonės nesugeba keliaut be visokių novaturų ir makalių, tai gal ir reikia juos mulkint.

ar tai

ar tai portretas
balandžio 1 rašinėlis?

Lietuvis

Lietuvis portretas
Perki bilietą lėktuvui, o viešbutį uzsisakai koki nori ir kam tos agentūros.

Jonas

Jonas portretas
Parasyk tiesiai,sviesiai per menesi norim uzdirbti prarasta?.. pelna

Danutė

Danutė  portretas
Bibi dėjau ant tavo paslaugų.

Šiaip

Šiaip portretas
Jei nori susigrąžinti prarastus klijentus, kainas kurį laiką reikėtų mažinti. Bet čia pasireiškia lietuviška, jokiais ekonomikos dėsniais nepadgįsta mąstysena: jei jau atsirado klijentas, tai ant jo pečių reikia sukrauti visus patirtus ir būsimus nuostolius.

Jo

Jo portretas
Tegul Makalius pats skraido.

Faras

Faras portretas
Sėdėk būdelėj.

Šlipsas

 Šlipsas portretas
Aš ir už pigiau nevažiuočiau.

Anonimas

Anonimas portretas
To Pagaliau: atsikeliam nuo kompo, pažiūrim pro langą ir matom nuostabią Lietuvišką vasarą,dar prisimenam nuostabesnę Baltijos jūrą, kur arba maurai arba vanduo minusinis. Ir tada dar stipriau veržiamės diržus už galimybę savaitę pamirkti sūrioje Raudonojoje jūroje, kur dingsta visi sanarių ir nugaros skausmai bent porai mėnesių.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Esamomis sąlygomis visiems, kurie anksčiau šaipėsi ir puikavosi užsienio kelionėmis, šią vasarą taps labai mielas, nebrangus ir saugus Lietuvos pajūrys.

Anonimas

Anonimas portretas
Prades maitvanagiai kainas kelti ir toliau lobti. Parazitai.

Nekeliausiu

Nekeliausiu portretas
tada patys ir keliaukit

Galerijos

Daugiau straipsnių