Į galimybių pasą siūlys įtraukti ir neigiamą COVID-19 testą, galiojantį 48 val.

Grįžti į straipsnį

Pil

Pil portretas
Užsienio šalyse tekstai nemokami , visose vietose kur reikalingą patvirtinti ar nėra užkrato nešiotojas yra greitieji testai.Taciau skiepai negarantuoja, kad paskiepytas žmogus nėra viruso nešiotojas ,vadinasi nėra reikalo skiepyti , tiesiog testuoti reikia žmones ir Bus tvarka.Oro uostose turėtų būti testuojami, traukinių stotyse, autobusų ir taip toliau.Virusas nyksta ir nebus susirgimų.

Tos valdžios kiauraskylės

Tos valdžios kiauraskylės portretas
galės tam pase susirašyti savo mėnesinių ciklų įspūdžius. Galiojimas iki menopauzės.

Piliečiai! Įsiskaitykite!

Piliečiai! Įsiskaitykite! portretas
Europos taryba sausio gale priėmė 2361 rezoliuciją "Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations". O ten yra toks įdomūs punktai: "7.3.1. pasirūpinti, kad gyventojai būtų informuoti, kad vakcinacija yra neprivaloma, pasirūpinti, kad nebūtų politinio, visuomeninio ir kitokio spaudimo skiepijant gyventojus, jei jie nenori skiepytis. 7.3.2 pasirūpinti, kad nebūtų jokios diskriminacijos prieš nesiskiepijusius, nesvarbu, ar nesiskiepyta dėl medicininių priežasčių ar dėl nenoro skiepytis." Rezoliucija priimta 115 balsų už ir 2 prieš. pace.coe.int/ en /files/29004/ html

Anonimas

Anonimas portretas
Finansų ministrė teisi-protingas variantas darbuotojams,dirbantiems aptarnavimo sferoje-1kartą į men.nemokamas testas,kuris privalo būti neigiamas.O Armonaitė,tegul visus savus žydruosius patikrina del ŽIV,ar neinfekuoti,nes AIDS irgi neša mirtį.

Aišku,

Aišku,  portretas
Antrojo pasaulinio karo metu buvo Dovydo žvaigždė, o dabar nori įdiegti "galimybių pasą". Kas istoriją moka, žino, kas bus toliau... Atsiminkite, kad vokiečiau žydus į getus varė, kad juos "apsaugotų"...

Gejus

Gejus portretas
Testuotis i sikna visai smagu.....

D

D portretas
Idiotų valdžia . Ką norit kad sveiki žmonės kas dvi dienas šuda kažkokį į nosį kaisiotusi? Galva persisvieskit

kas mokės papildomai

kas mokės papildomai portretas
testuotojams, nėra kas dirba ir taip, be testavimo

Kranas

Kranas portretas
Toliau plaunam milijonus.

opa.

opa. portretas
Ukrainoi vakcinos nera,bet pasa isduoda!

kaunieteN

kaunieteN portretas
kadangi esu pensininke tai turiu nrmazai gretutiniu ligu, taigi skiepytis nesiruosiu, nes mane baqrai ir tusai jau nevilioja, o i baznycia nueiti gal dar nereikes to jusu skiepu cipu paso, o po pasauli nemazai pakeliavau kai buvau jaunesne. plaukit toliau milijonus pasinaudodami durnu aveliu banda

-

- portretas
Debilizmas, vakcinuotas, tai nereiškia, kad galiu visur šlaistytis, nes virusu vistiek galiu apsikrėsti, kitus apkrėsti.

Anonimas

Anonimas portretas
uo kitatauciai lietuviams Lietuvoj nurodines kaip gyventi ir dar kazkokius leidimus isdavines

Ji

Ji portretas
O i mokama tuoleta reiks paso?

?

?  portretas
O kodėl nutilo aimanos buvusių opozicinių ( konservyno , liberalių ir kitų ) dėl nepilnu - atviru pajėgumu NEDIRBANČIŲ MEDICINOS ĮSTAIGŲ ? Kodėl dabar neskaičiuoja KIEK LIETUVOJE MIRĖ ne nuo covido , nes negavo gydymo arba gavo nepakankamą ? Šios PIŠ vyriausybės dėmesys tik covidui , vakcinai , testams ir skolintiems milijardams iš ES ? Oi dar " galimybių pasui " :))) Ir vėl tik " covidiniams : persirgę , skiepyti , testuoti ? O kitų ligų " pasai " ? Nuo kitų ligų Lietuvoje žmonės nebemiršta ? :))) Visiška politinių veidmainių PIŠ vyriausybė , panašu prieš rinkimus jų VIENINTELIS tikslas buvo " sudalyvauti " pinigų įsisavinime , o ne rūpestis , kurį deklaravo prieš rinkimus " perteklinėms priemonėms " dėl verslų , dėl judėjimo , dėl ....

Įdomu čia

Įdomu čia portretas
Paskiepytas gal sirgs lengvesne forma bet jis liks NEŠIOTOJU. Bet jam numatoma galimybė lankytis bet kur ir apkrėsdinėti aplinkinius. Nesiskėpinusiam sveikam negalima bus niekur. Kodėl? Atsakymas peršasi kad jei neplatini ligos esi izoliuojamas, nepilnavertis. Logikos nerasta.

Kika

Kika portretas
Nupušimas visiškas.

Ai b....

Ai b.... portretas
Cha cha cha pasidare testa ir persirge gauna pasus O save saugoje ir išsaugoje baranu vietoje:)

?

?  portretas
O kokia rizika užsikrėsti tuberkulioze ar kokiomis kitomis užkrečiamomis ligomis ? Kodėl toms ligoms nėra " sveikatos paso " ? Atviras pinigų plovimas , mano tik tokia nuomonė . Jei rūpi Tautos sveikata , tai rūpinatės VISAIS ir VISOMIS ligomis !!!! Ši PIŠ vyriausybė sužlugdė smulkųjų verslą , dabar žlugdo žmonių gyvenimus ? Balsavę už konservatorius , liberalus , LAISVĘ , turėtumėte eiti atgailauti .

?

?  portretas
Vakcina nuo SUSIRGIMO NEAPSAUGO , tik padeda lengviau prasisirgti ! Vakcinuoti gali UŽSIKRĖSTI ir PLATINTI , patys to nežinodami - besimptomė ligos forma ! TESTUOTI buvo M.A.M.A. renginyje - serga JAU 5 ! Aš nesu antivakseris , esu paskiepytas nuo ligų , kurias , jei ką , noriu lengviau persirgti , bet TOKS PRIVERSTINIS skiepijimas nuo covido , mane stebina ir baugina . Aš SAUGOJAUSI ,laikiausi PIŠ vyriausybės nurodymų , o dabar , mane nori nublokšti į antrarūšius , nes likau SVEIKAS ? Po kiek liberalkonservyno + laisvų veidmainystė? Kiek milijardų iš ES ? Ir tradicinis konservyno buhalterių klausimas - kieno vaikai grąžins ? Ar jau galutinai būsime praskolinę " NEPRIKLAUSOMYBĘ " ? Žiauru kas vyksta prie šios konservatorių + liberalų+ laisvės valdžios .

Eikit konservynas ....

Eikit konservynas .... portretas
O mano pasas , išduotas LR vardu , jau negalioja ? :) Tokios PIŠ vyriausybės dar neturėjome , kuri naikina kas dar liko Lietuvoje : žvejų darbo vietas - tegul gyvena iš pašalpų ? mokslą pabrangino - kam Lietuvai išsilavinusių , medikai rezidentai krausis lagaminus į užsienį , nes sumažino vietas ? Kam Lietuvos regionams gydytojai , užteks veterinarų ? Narkotikus deriminilizuos , gėralo pardavimą atlaisvins ? Sveiki žmonės Lietuvai nereikalingi ? Nereikia tų , kurie išsisaugojo per karantiną ? Reikia " sergančių , testuojamų " - jie suneša pinigus ? Kuo blogiau Lietuvoje , tuo daugiau " skolina " ES ? Sumos jau milijardinės !!!! Vienžo , chaosas . Jei aš sveikas , kam man testas ? Ar skiepas ? " Pasą" reikės rodyti , tai gal kalkime ant kaktos tatoo - paskiepytas ? Liberalkonservynas visai nuprotėjo ?

Anonimas

Anonimas portretas
gal aš turiu daugiau antikūnių be skiepo nei tu po skiepo, ko vertas skiepas jei po susergama covidu, čia jau kvepia priverstiniu vakcinavimu , jei nori koją iškelti iš namų arešto kuriame dabar visi gyventojai

Anonimas

Anonimas portretas
Skiepijimas yra prievarta ir tie pasai tą patvirtins: atvejis,kai gauna žmogus sms,kad jis registruotas skiepui AstraZeneca vakcina,o jis rizikos grupėje -persirgęs mikroinsultu.Manau,kad tai jau nusikaltimas,juk tai pasikėsinimas sutrikdyti sveikatą.Tai bent sveikatinimas karantino metu-bandos principas,neatsižvelgiant į nieką.Gal taip yra del to, kad SM vadas ne medikas?O kiti SM dirbantieji kas tokie,kad jokios tvarkos sveikatos sistemoje nėra?

nieko naujo

nieko naujo portretas
"Neturi sveikatos patikrinimo paso, neskiepytas, sėdėk namie." Arba lageryje...

Geras siūlymas

Geras siūlymas portretas
Palaikau, senai reikėjo. Neturi sveikatos patikrinimo paso, neskiepytas, sėdėk namie.

> pensininkė

> pensininkė portretas
Tai ne skirstymas, juk niekas neverčia skiepytis, tai jokia prievarta. Bet turėti pasą, kad esi skiepytas ir pasitikrinęs, tai jums bus saugiau bendrauti. O paskiepiję turės daugiau galimybių judėjimui.

jo jo

jo jo portretas
Segregacija žmonių populiacijos.

paso įteisinimą

paso įteisinimą  portretas
Labai gera idėja palaikau. ES taip pat svarsto apie tokius pasus.

pensininkė

pensininkė portretas
koks gali būti skirstymas į vakcinuotus ir ne gal aš dėl kraujo krešumo negaliu skiepytis,gal aš nenoriu, pas mane per daug kalio tai gali pakenkti man skiepas ir aš nebūsiu įleista į kavinę , o antras dalykas duokite tuos skiepus visiems kas nori ar jų turite , tai nedrįskite diskriminuoti kurie be skiepo juk laisva valia rinktis ,bet atodo kad valdžia lyg ir privers visus , tokios valdžios Lietuva dar nematė per visą savo gyvavimą, ateityje labiau galvokite ką renkate

Nickas

Nickas portretas
O jei pas manes silpna lb sveikata ir man plys trombas nuo vakcinos. Tai kas ismokes kompensacija uz nelaiminga atsitikima mano giminaiciaims?as jau tada geriau be klubu,sporto saliu or parduotuviu praguvensiu iki galo.Juk kazksip isgyvenom karantino laikotarpi)

Galerijos

Daugiau straipsnių