Niūrios ministro prognozės: gyventojams gerokai brangs elektra

Grįžti į straipsnį

Gejaus

Gejaus portretas
Veidas

Pensininkas Jonas

Pensininkas Jonas  portretas
Tai yra kaltas žmogiškasis faktorius . Konkrečiai ministras, kuris yra neįgalus pagal profesinį išsilavinimą, spręsti elektros sistemos problemas. Kam reikalingas papildomas "veršis" - UAB "Ignitis" energetinėje sistemoje ir kas jo steigėjas? Ta pati kadrinė problema ir Valstybinėje energetikos taryboje. Surinkti asmenys, kurie visiškai neturi žalio supratimo elektros gamyboje perdavime ir paskirstyme. Juristai,ekonomistai ir kitokie aferistai,-turiu omenyje UAB "Ignitis"chebrą.

Karbauskiui

Karbauskiui portretas
Pakelsit kainas ir bus jusu karjeros pabaiga greit rinkimai.

Tai ačiū!

Tai ačiū! portretas
Tik ką daryti I-jų aukštų gyventojams, kad nuo Zuoko Dalkijos laikų jų butuose radiatoriai taip atšalo, kad ir 16C ne visada pasiekia, dieną ir naktį tenka papildomai šildytis elektra??? Ypač, kai tai vos per 200 pensijos gaunantis vienišas žmogus? O dar jei dėl Skvernelio pridėtų 6 € jau ir šildymo kompensacija nebe labai priklauso? O čia dar ir elektra pabrangs. Namuose be papildomo pasišildymo elektra tartum rūsyje - drėgnas šaltis. Kur žmogui dėtis? Beje, o tai Verygos ir LK vadų tai nejaudina - juk tokiomis sąlygomis gyvenantys nuolat serga, suserga visokiais reumatais ir kt. ligomis? Ar jie geba galvoti tik tašką, o ne visumą matydami?

Kirvis

Kirvis portretas
Vyt lauk tokius ministrus, jei brangs!

Anonimui

Anonimui portretas
Kalašnikovo negalima, rusiškas! Užtat UZI Izraelis mielai parduotų, o gal net ir pirkti ne taip baisiai draudžiama, nes draugai gamina.

Anonimas

Anonimas portretas
Kur nusipirkti nebrangiai Kalasnikovo AKM-74M ir daug soviniu. ? Atrodo arteja laikas .....

pasiskaitykit komentarus

pasiskaitykit komentarus portretas
amžinai nepriėdę brangintojai

Rošiamasi privatizuoti uostą

Rošiamasi privatizuoti uostą portretas
t.y. paversti į akcinę bendrovę(UAB-ą). Kas dar nežino kad tie uabai yra galo pradžia? Didžiausias psurdas yra gerai dirbančią įmonę kažkam atiduoti tuo metu, kai Valstybei reikia pinigų mokytojams, vaikams, seneliams..Kas dar nežino kad toks žulikų metodas yra paprasčiausias Valstybės turto ir biznio sau pasiėmimas?Dabartinis eilinis elektros kainos kėlimas irgi rodo kiek naudos eiliniams lietuviams iš tokio įmonės valdymo..Valstiečiai, ar tai čia jūsų gerieji darbai Tėvynės naudai?! Jūs - gi vykdot tą patį Tautos genocidą, kokį iki šiol vykdė partinis trigalvis slibinas(konservatoriai, liberalai, socdemai)!!!

Vėtra

Vėtra portretas
Tai daryk viską , kad nebrangtų. Ar ministrų pareigos , be atsakomybės tik viską branginti ir žmones nuolat gasdinti ?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Lietuva,tai tik vagių banda.Kasdien viskas brangsta.Kiek dar kentėsime???

Anonimas

Anonimas portretas
Jus jau apsivalgete... Duokit kitiems zmonems nors paskanauti. Anapilin juk nenusinesit, ten busime lygus.

Tika

Tika portretas
pas mumis niekas nedaroma žmonių labui. Nusipirko dujų laivą, kiek šaukė prieš pirkdami, kad dujos pigs pigs, svarbu atsijungi nuo rusų. Išvada dujos ne tik, kad nepigo, o plius dar ir neturi kur viso kiekio dėti, nes pas mumis prastai išvystytas dujotiekio tinklas, į miestelius niekas neinvestuoja. Su elektra lygiai taip pat svarbu atsijungti nuo rusų ir niekam nesvarbu, kad elektra brangs gyventojams. Baltarusiai siūlo pigią elektrą, tai ne kažkokie principai ir pan. Kodėl latviai pirks iš jų ir nepasiduoda lietuvių vapalionėms. Turbūt, kad jiems svarbu pigiau nusipirkti, kad liaudžiai būtų geriau. Žmonės iš nusivylimo rinko šią valdžią, nes valstiečiai vieninteliai, kurie nebuvo valdžioje, bet kaip matosi tai prasčiausia valdžia kokia tik buvo. Nes ši dirba visiškai tik sau su "karabasu" priešakyje.

nu tai jo

nu tai jo portretas
prie Tarybų Sąjungos viskas pigo ir buvo pusvelčiui, bet tai buvo okupacija :D elektra kainavo gyventojams - 4 kapeikas, įmonėms - 1 kapeika kWh Dabar mes pagaliau laisvi, kainos irgi laisvos :D Gyvenimas tik gerėja!

paaiškinu

paaiškinu portretas
Lietuva yra laisva, joje galima laisvai keisti ar didinti ir išvis daryti ką nori, jeigu turi pinionzų ir esi prie lovio. Pagaliau išsikovojom sau laisvę. Valio!

paaiškinkit

paaiškinkit portretas
kodėl ko ne kasmet keičias elektros operatorių pavadinimai- vst lesto gilė ignitis-smirda afera

važiuojam

važiuojam portretas
į Vilnių-9 ryto visur šviesos greitkely dega - kažkas sumoka

Sūduvis

Sūduvis portretas
Čia juk LIETUVA čia tik viskas BRANGO, BRANGSTA ir dar BRANGS, neišimtis ir energetika, kada bus pagaliau riba, kada bus gana godiesiems verslininkams?

R.S.

R.S. portretas
Mūsų šalies politika seniai išsigimus: Strateginiai Lietuvos objektai, įskaitant ir žemę, pardavinėjami užsieniečiams. Dalis spaudos leidinių jau irgi valdomi svetimšalių, vietinių verslininkų grupuočių ir kito sbrodo. Tuo ypač džiaugiasi liberalusis valdančiųjų sparnas. Tačiau ar tai nekelia pavojaus net pačiai Lietuvos Nepriklausomybei? Negi niekas nesusimąstė, kad pagrindinis Lietuvos strateginis objektas yra žmonės, jų sąmonė? Nuolatinis svarbiausių poreikių ir maisto branginimas kelia baisų nesaugumo jausmą ir riziką atsidurti socialiniam dugne (nusigyventi ir likti ,,kaip stovi"). Ir šis "reiškinys" nesibaigia. Tuo tarpu valdantiesiems rūpi karinės išlaidos, Ukrainos pilietinis karas, žydų getų atstaymas, įvairios narystės nereikalinguose pasauliniuose klubuose ir maisto pakeitimo programos mokyklose bei ligoninėse. Tik ne Lietuvos pilietis..VISA TAI KAINUOJA DIDELIUS PINIGUS. Bet čia jų visai negaila

to jonson

to jonson portretas
Va ir gaunasi kad elektrą reikia pirkti ,,rinkos kainomis".Ką tas reiškia?Ogi tokiomis kokias diktuoja tiekėjai.Kodėl jau N-tą kartą perkrikštijamas Lietuvos elektros ūkis atiduodant jį eiliniam privačiam perėjūnui, t.y.Igničiui? Kodėl neleidžiama kad ši sritis būtų tik Valstybės rankose? Todėl kad perėjūnai ir oligarchai nusiperka poveikį ir pasitvarko savo reikaliukus, o mūsų valdžia, tiesiogiai atsakinga už šalies žmonių gyvenimą, žiūri visai ne į tą pusę.LR Konstitucijoje pabrėžta kad strateginiai objektai (įmonės, įrenginiai ir turtas bei ūkio sektoriai..) turi priklausyti Valstybei. Tai kaip čia išeina?

Joo

Joo portretas
Atėjio Ignitis tusčiomis kišenėmis reikia pasipildyti.

Joo

Joo portretas
Už pabrangimą ačiū Lanzbyyrgio vagims.

AK

AK portretas
Kuomet nuolatos pinga ir plinta atsinaujinanti energetika, tokios naujienos atrodo mažiausiai keistai. Kaštų pigumu saulės ir vėjo energetika yra jau pralenkusi atominę, tad procesai nevyksta brangimo linkme. Pagaliau, net ir atominę galima naudoti sumaniai - imant iš Astravo, mainais į keliamas KONKREČIAS saugumo sąlygas. Vietoje to, kad beprasmiškai baubti, ir vis informuoti apie brangimus per nieko nedarymą mūsų žmonių labui.

rimas

rimas portretas
valdo lietuvos parazitai

jonson

jonson portretas
toliau pirkit per tarpininkus rusišką elektrą, tai brangs dar labiau. dar glušių kompanija uždarė Ignalinos AE, kuri gamino elektrą ir galėjome ją eksportuoti į kitas šalis. Dabar Lietuvos gyventojai palikti ant ledo

Senas Pirdžius Kęstas toliau juokina

Senas Pirdžius Kęstas toliau juokina portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
"Energetikos ministro Žygimanto Vaičiūno teigimu, dėl augančių rinkos kainų elektra Lietuvoje turėtų brangti panašiai, kaip ir šių metų pradžioje. „Tikiuosi ir manau, kad mes neturėtume perlipti praeitų metų kainų didėjimo lygio – 15 proc. (...) Priežastis, aišku, yra nuolatinis kainos kilimas rinkoje (...), taip pat ir kitos dedamosios – perdavimo, skirstymo dalis“, – BNS sakė Ž. Vaičiūnas." Ypač brangiai Lietuvos gyventojams kainuos Didžiosios kinų sienos (iš tikrų plytų) statyba pasienyje su Latvija, kad neįsileisti elektronų iš Baltarusijos atominės elektrinės, kurių pigiai ir daug pirks Latvija. Toks yra Lietuvos įstatymas, kurį priėmė Lietuvos seimūnai. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Dasipizdelinam,cia viskas daroma zmogaus labui.Ir ne zizkit.

Kas dar geresnio, Premjere?

Kas dar geresnio, Premjere? portretas
????????????????????

> B. B. d.

> B. B. d. portretas
O aš nenoriu bardako, to gero ir taip užtenka. Ir liemenių nenoriu. Kai prasideda langų ir mašinų daužymas, nukenčia ne valdžiažmogiai, bet pasitaikę pakeliui niekuo dėti žmogeliai. Sudanas bene prieš pusmetį bandė parodyt teisingą pavyzdį: surengė visuotinį streiką, į darbą neišėjo visi, nuo valytojų iki IT specialistų. Negrai, pasirodo, už europiečius protingesni. Valdžia tikrai išsigando. Bet baigės kaip jau Afrikoj, kariškiai nestreikavo... Jei pas mus bent porą dienų į darbus neišeitų "nesvarbūs" darbuotojai - šlavėjai, vairuotojai, kasininkės, slaugutės, gaisrininkai, žemiausia policijos grandis, virėjai, kepėjai, žodžiu, visi, kas tikrai darbą dirba, bet už tą darbą špygą gauna - pažiūrėtume, ar ilgai valdžia svaigtų apie gerovę. Sėdinčių namuose, skirtingai nei siaubiančių gatves, bananais neprivaišinsi, baisiai jau daug bananų reiktų. Gaila, taip nebus. Mes ne negrai...

Basta

Basta portretas
Jeigu tauta apgaudinėjama nuo pat pirmos nepriklausomybės dienos, vykdomas tikras tautos genocidas ir ateities lietuva jau neturi, apie kokius rinkimus galima spėlioti kai tie patys . kaip žiūrkės sulys į seimą, Lietuva kryžkelėje, tauta žūsta!

Justina

Justina portretas
www.getmeets.com - yra puiki svetainė suaugusiesiems su išmaniąja paieškos sistema, kuri suranda sеkso partnerį!

brangs maisto ir produktai

brangs maisto ir produktai portretas
brangs maisto ir produktai tai ELEKTRA brangs ne 15 proc.+ maistas = 30 proc.

paaiskinkit

paaiskinkit portretas
Tai kas vyksta su Elektrenais? Kodel neuzkuriami? Kas vyksta su Kruoniu? Na gerai Kruonis yra tiesiog didelis akumuliatorius, tada kas vyksta su elektros jungtimi su Svedija? kodel ji pastoviai genda? Su Ignalina viskas aisku- toks ES istatymas, bet kodel tada nemoderniavome ir nepastateme adekvaios o ne monstro kaip Astrave? juk galejome, pritruko politines valios ir vel tos musu lietuviskos rietenos seime. Tai stumkite galu gale projektus musu dujinio laivo elektros gamybai, gana ekologiska. Zinoma, lengviausiai kelti mokescius, o ne galvoti.

greitu

greitu portretas
laiku litvie bus kapiec

ALDONA

ALDONA portretas
Kiek dar galima viska kelt? Verkt norisi, kai gauni pensija ir susimoki mokescius, nieko nelieka. Sedi ir verki I grasius ziuredama!!!!

kurva

kurva portretas
jo per kokią skylę po elektros dar išp...žmones??? ėdat gyvus,svolačiai ,jums niekad nebus gana,o tas dujas pasilikit sau,mes naudojam tik elekrą... vajėzau,vajėzau apsaugot viešpatie apiplėšimas vidury baltos dienos... nu ir drąsūs jūs ...

Anonimas

Anonimas portretas
Kentekit muzikai godziu lietuvisku burzuju rezima. Zinot,nuversti valdzia kainuoja didelius pinigus. Ar aukosi revoliucijai pora tukstanciu nuo galvos? Amerikai padaryti nacistini karini perversma Ukrainoje kainavo 4 milijardus doleriu. Taigi, baudziauninke, itrauk subine, uzsiciaupk ir tylek ilindes i kampa.

žinok

žinok portretas
jei uabas tai ir šakės. Pigiau nieeko nebus.laikas valstybei atsiimti savo strateginius objektus. Luzeriai irodė ko verti

Gal reikėtų

Gal reikėtų portretas
atkurti vandens elektrines? Upės dar neišdžiūvo..Kiek atsimenu, vien Kauno hidroelektrinės užteko beveik visai Lietuvai. O kur dar mažosios iš rajonų..Mūsų elektros rinka nedidelė, pramonė išnykus tad žiūrint tiesiai, pilnai apsieitume vietiniais ištekliais. Kitas reikalas kai elektros tiekimas atiduotas verslui. Jis nors ir pagamina pigiai bet mums parduoda pasaulinėmis kainomis.Na pasakykite, jeigu mes pasigaminame pas save elektrą ir jos gamybos procesų kaina nesikeičia, tai iš kur jie sugalvoja tuos pabrangimus? Atsakau: vien iš savo godumo ir noro pasipelnyti.

O ko daugiau

O ko daugiau portretas
laukti? Taigi lietuviai tegu greičiau dvesia negu praturtėja. To ir siekia oligarxai su korporacijom neleisdami nieko pigiau pirkti.

Na va.....

Na va.....  portretas
Lietuvos energija tapo "Ignitis" ir žadėjo, kad elektra ne brangs......

jo

jo portretas
O PVM būtina sumažinti ir elektra nebranks

uffo

uffo portretas
Melageliai pliurpaleliai uzdarys pusei importuojamai elektrai sienas is baltarusijos todel ir brangsta nes ta pacia elektra is baltarusijos pirksim per latvija papildomos rankos papildomai susitepa todel ir brangsta

Melagiai

Melagiai portretas
Pliurpė,pliurpė "patriotai",kad prisijungus prie vakarų ir atsisakius rytų tinklų,elektra pigs,o baltarusių pigios elektros mums nereikia,ir štai, elektra brangs.Kada jūs nustosite meluoti ir skleisti propagandą?Tai gal pagaliau suprasite,kad mums reikia pigesnės,o ne vakarų elektros.Pašonėje bus gaminama pigi elektra,tai ne,mūsų "patriotams"pigios nereikia.Žinomi ,jūs brudai milijonieriai,galite pirkti ir brangią,bet ką daryti tautiečiams?

išmanieji skaitikliai BRANGŪS

išmanieji skaitikliai BRANGŪS portretas
išmanieji skaitikliai BRANGŪS..... KAŽKURIE veikėjai pasipildys kišenes

Kol bus tokių bukenų , kurie

Kol bus tokių bukenų , kurie  portretas
nesuvokia kas vyksta ,todėl žino ,, kaltas kolhozas,, tol viskas brangs , o mes sėdėsime skurde . Aš valdžią vertinu tik už darbus , todėl man ,, valstiečiai ,, pati geriausia kada buvusi valdanti dauguma .

Blinda

Blinda portretas
Ar pas mus kada nors, kas nors pigo? Cha cha cha... Bardakas. Kam tokie ministrai?!

Ačiū kolchozui

Ačiū kolchozui portretas
jie moka tik rietis tarpusavyje, o žmonėms viskas blogėja.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai čia bloga žinia,o kur gera?Apie gerovės valstybę kalbėdamas,ką turėjo galvoje prezidentas?Į viską žiūrėti optimistiškai ir linksėti galva-pritariam,pritariam...tik taip visi kartu sukursim gerovę?

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
ši valdžia turi tai kokias sutartis gavo palikimo , bet kaip konservatoriai ,, kovoja ,, , kad tik nepirktume pigesnės iš Astravo ? Kodėl konservatoriai negalvoja apie sunkiai gyvenančius ? ,,valstiečiai ,, nors pridėjo kiek galėjo eurų , o kas būtų , jei valdantieji būtų konserliberalai ? Badas ?

.....

..... portretas
Elektrinę uždarėme 2009 m . Valdžioje buvo konservatoriai + liberalai ....o kiek ne kai kurie ponai praturtėjo iš uždarymo ?

zmogus

zmogus portretas
Ir kur ziuri valstybes kontroliuojancios institucijos, o dar zadejo skaitiklius keisti ir vel mokestis prisides. Ar sitiems besociams dar mazai. Pazadejo pakelt pensijas, tai tokie ir atims. Jie tai sociai valgo ir atostogauja. Duokit zmonems nors kiek skanesni kasneli pajust.

Kiek pamenu energetika visada

Kiek pamenu energetika visada  portretas
buvo konservatorių ,,rankose ,, . Dalino , jungė , išjungė , statė , brangino , nuomojo , pardavė - net už 1 eurą , )))) ....Pažiūrėkkte kokios pavardės ,, valdė ,, )) Dabar jau jų vaikai mums ,, brangina ,,

Pasigooglink , Andriau , nors

Pasigooglink , Andriau , nors  portretas
dėl padorumo, kad taip nenusikalbėti )))) Lietuva uždarė savo atominę , nes vykdė įsipareigojimą stojant į ES ))))) Ar tu prieš ES ? ))))

Andriui , tu apie ką ?

Andriui , tu apie ką ?  portretas
Pamiršai ko ,, norėjo ,, ES ? Kokie vargetos ...kada nieko nežinai , tada labai lengva kaltinti kitus ...

Jo

Jo portretas
He KAIP ATPIGINTI ENERGETIKAMS DUJAS,OGI PRIDEDI 15% UŽ ELEKTRĄ TADA -10 GAL-12% SUMAŽINI DUJOMS IR DAR LATVIAMS GALI PRIMOKĖT UŽ BATKOS ELEKTRA

Andrius

Andrius portretas
Padėkokit Karvauskiui,kad nėra atominės Hitachi.Žemai nusilenkt nepamirškit.

saule

saule portretas
tai saules ir vejo elektrines neatpigina elektros? tai kam jas statom? dujos is kuriu elektra gaminama pinga, o elektra brangsta? kame logika?

U=IR

U=IR portretas
Kodėl aš eilinis vartotojas turiu dotuot saulės elektrines pasistačiusius verslinykus?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bisnis. Iš latvijos pirks elektra, latvija iš baltarusijos. Lietuviai permokes

:]

:] portretas
Va toks šito energetikos egzperto galas. Kartu su brangstančia elektra brangs dauguma prekių. Susidirbo su savo gaminančių vartotojų planu (prisiplanavę 24.000 vartotojų turėti), Ignitis taško pinigus startuoliams finansuoti (pinigai valstybiniai, investuojama į privačias, itin rizikingas iniciatyvas, dažnai net nelietuviškas). Taip ir būna, kai mėgėjai bando apsimesti profesionalais.

priežąstis viena

priežąstis viena portretas
laukinio lietuviško kapitalizmo godumas, kuriam pažaboti jėgų kol kas nėra.

Mananti

Mananti portretas
vergams palikit naktį klaikią-šaukiu aš protėvių dvasia , Truputį padidins pensijas, bet daugiau atiduos žmogeliai mokesčiais ?

Čia

Čia portretas
Taip laukiama sugrįžtančių emigrantų?

P.Morkūnai

P.Morkūnai portretas
išlįsk pagaliau iš Putino subinės

P.Morkūnas

P.Morkūnas  portretas
Kariuomine reikia išlaikyt todel viskas brangsta.2.5procent.net vokieciai negali sau leist tokia prabanga.myžniu tauta išeitu i gatves

Spalis

Spalis portretas
, tai tegu dirba iki metų pabaigos, kad elektra atpigtų, jei nesugeba, tegu užleidžia postą kitam. Ar mum reikalinga vyriausybė nesugebanti atstovauti pirma savo šalies gyventojų interesams? Elektros kainos brangimas, naujas kainų šuolis ir Lietuvos įmonių konkurencingumo kritimas.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Laukiu, ieškau skelbimų... Kada kur žmonės pradės piketuoti, daužyti valdziazmogiu mašinas, langus dauzyt, daryti bardaka po valdžios langais.... Is kart eisiu irgi, kad narkomanu mastymo valdzia pamatytų kaip jus dap ysote žmonės, kaip jie iš nevil ties daro bardaka.... Reikia GELTONŲ LIEMENIU bajeriu valdžiai, kad jie ten apsimystu. Gal tada ateis y protą, nevogt iš žmonių

uz tai

uz tai  portretas
amerikams i $ubine ilysim pirkdami sraigtasparnius, tai daug swarbiau

Kęstas

Kęstas portretas
Pagrindinė liberalizmo problema? Ne, tai ne Masiulio alkoholio dėžutė su šimtais tūkstančių eurų Mockaus kyšiu. Pažiūrėkime giliau. Tai yra problemos su liberalizmu pagrindas. Neribota asmeninė autonomija lemia visuomenės atomizavimą. Todėl viskas, kas sieja mus, kaip moralius žmones, kaip tautiečius, kaip krikščionis, kaip bendruomenės ir šeimos narius, sunaikinama. Šis atomizavimas suskaido mūsų jėgas, leidžia super turtingiesiems mus išnaudoti, kaupiant tokius turtus, kokių pavydėtų net Krezas. Todėl super turtingi moka už intensyvią liberalią propagandą, kuri jau mums visiems nusibodo ir neveikia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

is Vokietijos

is Vokietijos portretas
ir tokie debilai sedi LT valdzioje!? Taigi jis normalaus sakinio suregzti nemoka! Issprogdinti visa LT vyriausybe ir seima reikia uz tautos genocida: ko neisvare is salies- tuos badu ismarins!

R

R portretas
Nuo 2019m sausio pabrango 15 procentų, nuo 2020- dar 15 proc...Kas čia darosi?????????????

ačiū IGNITIS

 ačiū IGNITIS portretas
aš jau suratau kad gero nebus kai parodė per TV kad IGNITIS vilniuje pristate elektromobilių krovimo stotelių, ir jos iš kart mokamos, ir elektra iš kart dvigubai brangiau, kaune kur statė miestas -bent kol kas nemokamai

Jaja

Jaja portretas
Tai keliais eurais padidins pensijas, o kainas ir visokius mokesčius užkraus keleriopai – tai čia tokia lietuviška gerovė.

ačiū IGNITIS

ačiū IGNITIS portretas
Jūs rupinatės mumis

ui

ui portretas
troliai siaučia

stalius

stalius portretas
cippolino-jus pradejot maziau kvepuot! tai psibaisetina lijundra 2coldo .lietus 4coldo .lietus su perkunija-5coldo!kam mums reikalingi tokie seimunai pomidorai kurie isleidzia po 49000 komandiruotems, lietuvoj kainos europines,o algos afrikines

Hm

Hm portretas
Neimsim elektros iš Astravo, net pirksim Asttavo elektrą iš latvių cha cha cha

skaitytojas

skaitytojas portretas
ko toliau to baisiau darosi gyvent toj susiktoj lietuvoj,tik kasdien girdim tai tas tai anas brangs,tai uz tai baus,tai uz tai gausi bauda,

B.B.d.

B.B.d. portretas
Vagiu valdziazmogiai... Net susikta elektra ir ta brangina vargsams :-((( Uz va gys tikrai nebalsuosiu, šykau ant tokios šūdinos valdzios, kuri mane apvagineja. Lauksiu kada zmones pagaliau dauzys langus piketuos, darys bardaka... Kad valdzia pamatytu kaip zmonems blogai gyvent

Anonimas

Anonimas portretas
maistas brangs 17 procentu elektra brangs ko mums dar laukti kokiu brangimu.o kiek pensijas pakels

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Manau tokias naujienas galima įvardinti kaip visišką , valstiečių deleguotos profesionalų , vyriausybės fiasko .

Čiubaka

Čiubaka portretas
Batka vis tiek tą elektrą parduos mums ir nesvarbu, kad koncervai ožiuojasi. Tik dabar pirksim per n tarpininkų skaičių, dėl ko ir brangs.

LEO

LEO portretas
mes lobsim o jus skursit,tokia politika privacios energetikos ir privaciu akcininku.

Anonimas

Anonimas portretas
Man atrodo kad pries du metus sake kad kaunas yra uz elektros energija permokejes 15milijonu euru ir sake perskaiciuos o dabar vel zada kelt kainas kad zmogui nereiketu grazinti siaubas kas darosi

Jetau

Jetau portretas
Greitųjų varom virvių ir muilo pirkt, kol irgi nepabrango! Ba gerovės valstybėj musėt tuoj jau ir pasikart bus prabanga. Nusišaut jau daba prabanga, ne visi tori kuom...

va

va portretas
jezau kaip "faina" gi jau seniau kazkas pezejo ,kad elektra Lt per pigi ,o tai netvarka ..

Valdžia šiuo atveju

Valdžia šiuo atveju  portretas
turi pavardes ir priklausomybę partijai . Dar yra paveldėjimas - laivas , kurį mums ,,išnuomojo ,, ,, buvę valdžioje , o dabar seimo opoziciniai ,, patryjotai ,, kurie dabar mitinguoja prieš Astravo elektrą .Pradėkime pagaliau suprasti kas sudaro ,, valdžią ,, .

Nuomone

Nuomone portretas
Sitoj saly gyvent neimanoma, viskas tik brangsta, o ponai perteke pinigais, jais maudoasi, o visi kiti vos gala su galais suveda, slykscia valdzia turim, ka berinksi, vistiek sedim siknoj.

cha stai cia SEKMOKO ,GRYBAUSKAITES LINKEVICIAUS

cha  stai  cia  SEKMOKO ,GRYBAUSKAITES LINKEVICIAUS portretas
KABYLIAUS ir sio dabartinio ministerio nuopelnas ...jusu deka brangsta elektra ir ateity dar daugiau brangs ,kaip kad brangs dujos , degalai ,o su ju brangimu brangs maistas ir visa kita.......

hmm

hmm portretas
Lietuvoj svarbu pranešt iš anksto - pernai sakė brangs, mat el. stulpų "valstiečių" žemėse daug, o mes pakompensuosim... "rinkos" kainomis.

Paplokim

Paplokim portretas
ir padekokim tiems atlepausiams, kurie per referenduma balsavo pries AE Ignalinoje statyba.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu Lietuva kooperuotusi su Baltarusija savo Kruonio akumuliacine elektrine su Astravo AE tai galetumem gauti elektra beveik uz dyka. KODEL PEDERASAI VILNIUJE TYCIA SMAUGIA LIETUVOS GYVENTOJUS?

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos pederasai valdzioje perka pigias SG is Visocko (Rusija) ir penkis kart brangiau parduoda Lietuvos gyventojams. Pis.a prota tautai kad dujos brangios ir laisvos demokratines is Amerikos nors liaudziai DOPYZDY kokios tos duju molekules - laisvos, demokratines ar okupacines, teroristines. Mums svarbu kad butu pigios. Paskaiciuokit kiek svolociai pavagia is musu kiseniu - rusiskos dujos - 1000 m3 -150 Eur, Amerikosu - 1000m3 - 525Eur. Dar pridekit duju geldos nuomos mokesti kas menesi po 1.5 milijonu Eur.. PATINKA SI VAGIU VALDZIA, runkeliai?

...

... portretas
O iki KIEK ta elektra PIGTŲ jei ją TIESIOGIAI iš Astravo pirktume, ar tiesa kad daugiau nei dvigubai?.. (tik kiek tuomet per PVM valstybė netektų?..)

Anonimas

Anonimas portretas
Na zinoma tures brangti nes kol Astravo elektra pereis per 5 rankas tai kiekvienas vis uzsimeta del saves. Kokie ISGAMOS Lietuvoje ant valdzios. Baudziauninke, ar ne laikas imti sakes ir ISKARTI TUOS PEDERASUS VILNIUJE. Kiek ilgai jie vogs ir durnins liaudi?

makaronai lengvatikiams

makaronai lengvatikiams portretas
Nėra jokių elektros kainų didėjimo tendencijų rinkoje, netgi atvirkščiai - pagreitį įgauna elektros kaupiklių sistemų plėtra, leidžianti kaupti perteklinę "žaliąją" elektrą. Visos sapalionės apie neva augančias rinkoje elektros kainas - bandymas įbauginti visuomenę, kad pradėti naujos AE arba dujinių elektrinių statybas Lietuvoje. Dujinių elektrinių atveju ir CO2 laidojimo Lietuvos gelmėse klausimas išnirtų jau naujoje šviesoje.

Broliska

Broliska portretas
Belorusija pades,gal ir Didzioji Rusija nuosalyje neliks....neleis kaimynams skursti, isnaudotoju junga vilkti....

Kam turiu dėkoti ?

Kam turiu dėkoti ?  portretas
Konservatoriams ? Visokiems kasčiūnams , užubaliams , kubiliams ir kitiems , kuriems dzin , kad mums elektra brangs ? ,, Astravui stop,, ...Kodėl latviai nebijo pirkti ? Kiek girdėjau jie ir pigiausias dujas iš mūsų laivo pirks , gamins elektrą ir matyt parduos mums , o patys naudos pigią iš Baltarusijos ? ))) pamiršote ,,patryjotų ,, šūkį ,, Nepriklausomybė kainuoja ,, ?

Ne

Ne portretas
Lietuviai durniai,bet valdžia durna-atrodo,kad išsirenkam jau truputį kažką geriau,bet ten sėdintiems gal kokių dujų užduoda,kad jie persimaino-tai vėl rusai puola,tai elektra Astravo yra gyvybei pavojinga,mūsų,likusių paprastų žmogelių,niekas net neklausia ko mes norim,patys raguoti velniai daro ką nori,

...

... portretas
Jūs geriau pasakykite kas nebrangs, bus daug lengviau paprasčiau ir labai trumpai. Sutaupysite marias laiko galvojimui kaip pabranginti ar apmokestinti tai kas liko nepabrange.

Dana

Dana portretas
Aišku kad brangs nes perkame kur brangiau pardavineja ,juk mes esame turtingi .

prognoze - diagnoze

prognoze - diagnoze portretas
Dar nevelu Nuosedai klauptis ant keliu ir atsiprasyti Batkos, kad parduotu nuskurdusiai Lietuvai elektros pigiau.

haa

haa portretas
juokdariai jus,jus manot jai is bulbasu ims elektra tai ji lt bus pigi...noretumet...cia lt tik teziuri desimt kailiu nulupt ant kekvieno kampo! kada lt turejo savo ae juk elektra brangi buvo! bulbasai maziau mokejo uz lt gyventojus...

Isplitus

Isplitus portretas
Padaugejus elektrmobiliu kurie neturi jokios ateities elektra pabrangs 40 proc o po to ir prekes pabrangs ir tie padidinti atlyginimai nieko nereiks

Valio, taip durniems

Valio, taip durniems portretas
klumpiams ir reik.Ir toliau čiulpit savo debilų valdžiai, kuri iš jūsų tyčiojasi. O Latviai jums Astravo saugią pardavinės ir turtės. Lietuvis yra durniausias Europoj! Tai jau patikrinta praktikoj n kartų.

r

r portretas
labai grazu padidinti mokesciai padidintos kainos ir kazi kieno principai nepirksim elektos is baltarusu nors ir pigiau

fjhg

fjhg portretas
hgjkjhk

Galerijos

Daugiau straipsnių