Netvarkingų pašto dėžučių savininkams verta suklusti: galite susidurti su bėdomis

Grįžti į straipsnį

lietuvos pastu nesinaudoju

lietuvos pastu nesinaudoju portretas
ir nesinaudosiu... nes jie nerealiai ispute kosminius ykainius... del pasto dezutes : gimines uzsienije gyvena 20++ metu... pasto dezutes ner- yra bet ji neprivaloma... kokia nori tokia kabini...uzrakto , a kam ?? jie te gyvenime tokio isradimo nemate.... a va geroves valdomoj teritorijos tualetini popieriu nuo aferistu versleigu reikia po uzraktu laikyt...

Siuntos

Siuntos  portretas
Nepavyko pristatyti. Dažnai būna toks įrašas, nors pašte net nenumatyti nei skambutis , nei žinutė siuntos ar laiško gavėjui. Bet , kadangi įrašas yra , kažkas gauna už neatlukta darbą.

Valstybė remia vagis

Valstybė remia vagis portretas
Situacija, kuri skatina netvarkingų dėžučių turėjimą: Pas mane laiptinėje kažkas išlaužė pašto dėžutę ir pavogė spynelę. Nupirkau ir įstačiau naują, bet vagystė pasikartojo. Trečią spynelę įstačiau ir prieš priverždamas varžtą, suveržimo sriegį sutepiau SuperCement klijais. Kad jo negalėtų atsukti su jokiu raktu. Spynelė išbuvo ilgiau, apie pusę metų, bet pagaliau ji buvo grubiai sulaužyta, o varžto atsukti negalėjau ir aš, nebent kviesčiausi meistrą, kuris man kainuotų papildomai apie 25 eurus. Taip ir liko jau penki metai nerakinama dėžė. Laiptinės gyventojai norėjo pastatyti filmavimo kamera, bet paaiškėjo, kad tai draudžiama, nebent ji būtų apsaugos firmos, kuriai reikėtų už nieko nedarymą kas mėnesį mokėti mokestį. Išvada - valstybė remia vagis.

S.S.S.

S.S.S. portretas
realiai manau mažas procentas žmonių, kurie naudojasi paštu. Siuntiniai per paštomatus. Laiškų niekas beveik neberašo. Sąskaitos už paslaugas eina į el. paštus.

Pofig

Pofig portretas
Dabar paštu nebent reklama ateina tai kartą per mėn išsikopi ir gerai .

Deja

Deja portretas
Paštas atsiriboja nuo gyventojų, teikia vis mažiau paslaugų, pavirto privačia firmele. Ir valdžiažmogoms tai visai nerūpi.

Q

Q portretas
Baudas reikia skirti nieko nelaukiant , tegu runkeliai negalvoja kad taip praslys

nesuprantu

nesuprantu portretas
jei pasto dezute turi buti rakinama ir sandari tai kaip pastininkas i ja ides korespondencija? reiks duot jam rakta?

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Tulpiu paštas dirba ,oZio ferma.

Anonimas

Anonimas portretas
PISAU jus fasistines isgamos

ha

ha portretas
kas cia per soviet sajuz lupenzos? visi senai jau nauduoja emaila

Jusu pareiga

Jusu pareiga portretas
iteikti - jus ir mastykite,kaip! Blyn,gal dar aikstele dronams ant stogo turesime isirengti!? Lupate milijonus musu mokesciu,svolociai - ir dar issikalinejate!??

>>>Anonimas apsvaigo...

>>>Anonimas  apsvaigo... portretas
ką čia parašei ,ar supratai , ar ne ką rašai ?

Anonimas

Anonimas portretas
Kad laikraštis bus pervadinti i lnk rurinio is tv perrašejima?

Galerijos

Daugiau straipsnių