Neatostogavę žmonės bus nubausti dvigubai: pinigai liks darbdaviui

Grįžti į straipsnį

Amzinas prasytojas

Amzinas prasytojas portretas
-Noreciau atostogu -Nuo kada? - Kad ir rytoj... - Gerai, iseisi savatei po pusmecio Ir ka... daryti, ieskoti kito darbo, o jei kito darbo negali rasti del amziaus diskriminacijos...Nei alga kelia, nei atostogu gauni, nei sirgti gali, nei i pensija... aciu lietuvai, uz tokia "meile" gimdytojams...

Armiux

Armiux portretas
Aš darbe tiek privogiu jog man tiesiog neapsimoka per savaitę trijų mėn alga pasijamu maximoje.

Teisinga

Teisinga portretas
Sakyciau gryzti prie senos tvarkos reiktu. Atidirbai metus ir gali eit atostogu, o jeigu nenori ar kaip dazniausiai buna, darbdavys neisleidzia, nes nera kuom pakeist blabla, blabla.... tai apsiformini atostogas, gauni atostoginius ir eini toliau arti. Ir apskritai, vejas lange, kad tavo pelnytai uzdirbti atostoginiai pi 3 metu sudega. Kas per nx!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Na jeigu baudziauninkas neina atostogu tai kam jam apmoketi uz tai ko jis NENORI. Tegul aria. Kai pastips pasilses.

Puse Lietuvos

Puse Lietuvos portretas
kas apsiformine ant minimumo , varykit atostogaut...

Lukaa

Lukaa portretas
Darbdavys turės įrodyti kad aš nenorėjau atostogauti .

To anonimui ir lietuvaaai

To anonimui ir lietuvaaai portretas
Dar ne laikas, vat kai rabotiagos plytom šikti prades tada jau bus laikas.

Anonimui ir lietuvaaaai.

Anonimui ir lietuvaaaai. portretas
Ar čia kitų rankomis nori palaikyti šakes? Tai pradėkit.gudručiai .patys perversmą .o ne slapstykitės už išgalvotų vardų!.!

Negaunantiatostoogu

Negaunantiatostoogu portretas
Sukaupiau 139 dienas, dar kalendorines, nes niekad neisleisdavo atostogu, sako padarysi sita ta ir ana tada galesi eiti, per naktis varydavau, kai ateidavo laikas atostogauti atsirasdavonauju darbu per metus savaite daugiausia dvi esu atostogavus, paaiugliai vaikai namuose sedi antlagaminu, o man sefas siulo siais metais isvis neatostogauti, asaros darbe, isterikos namuose, totalus pervargimas, o dabar dar ir sefas uz mano kankinima is vazius su seima i kokius Maldyvus, nusizudysiu.

skaitytojui

skaitytojui portretas
Nieko naujo, mūsų išrinktieji seimūnai šią schemą seniai naudoja - išeidami susirinkdavo tūkstantėlius nepanaudotų atostogų ir sekančią kadenciją vėl sėdi, dirba, "neatostogauja". Tikiuosi nebeliks dvigubų standartų ir nuo liepos 1 seimūnai "sutaupytus" atostoginius gražins į biudžetą :)))

skaitytoja

skaitytoja portretas
reikėtų pagudrauti ir apgauti valdžią juk ji mus pastoviai apgaudinėja su darbdaviu susitarti ir padaryti fiktyvų išėjimą iš darbo sumokės nepanaudotas atostogas ir po kelių dienų vėl įsidarbinti toje pačioje įmonėje ir darbininkas atgaus atostoginius ir darbdavys vėl turės tą patį darbuotoją kas neleidžia atleisti ir vėl priimti tą patį darbuotoją o gal yra kokie apribojimai

Tika

Tika portretas
vienas dalykas, kad daugumoje atveju kaltas ne darbuotojas, o darbdavys, kuris neišleidžia paprasčiausiai atostogų, motyvuodamas, kad nėra kas pakeistų darbuotojo. Jeigu labiau pasišakoji prieš darbdavį, tuoj prasideda grasinimai dėl atleidimo ir pan. Todėl žmonės ir kenčia. Darbo inspekcija turi reguliariai tikrinti darbdavius ir radę ilgai neatostogaujančius darbuotojus bausti pirmiausia darbdavį, o ne lengviausiai viską numesti paprastam darbuotojui, kuris nieko negali.

Anonimas

Anonimas portretas
IAnglija oficialiai isvyke 2002tukstanciai zmoniu,o kiek dar nezinomu

vo ble

vo ble portretas
O tai kiek gyvybių turi tas darbdavys?

Profsajungos

Profsajungos portretas
Prakakavo viska kas buvo proletariato iškovota krauju.

Anonimas

Anonimas portretas
Uztai ir sakoma prie rusu buvo giventi darbo zmogui GERIAU nes su ZMOGUM labiau skaitesi o dabar nuo tokios laisvos Lietuvos pusia Lietuviu emigravo o kiet dar emigros Lietuviu? zmones kiek dar kentiesime ar nelaikas iseiti i gatves su SAKEMIS PRIES TUOS VALDZIOS BURZUJUS

lietuvaaaaaa

lietuvaaaaaa portretas
brannngi,mano tevyyyyne,ir t. t. senai sakiau,kad verst visus tuos banditus laikas.

Ingrida

Ingrida portretas
Lietuvoj viska galima atimti, i priversti dar už tai ir atidirbti.

Tomas

Tomas portretas
Košmaras ką jis čia paisto!!! Baisu skaityti. Tokie ir Seime sėdi. Užtai ir turime praperstą Lietuvą!

Ss

Ss portretas
Fui,zmogus UZSIDIRBO o cia atims...

Galerijos

Daugiau straipsnių