Gandai apie didėjantį skurdą ir atskirtį: ekonomistai neigia

Grįžti į straipsnį

Mociute

Mociute portretas
Jiems pavyko stabilizuoti skurdo lygio augima ? Nieko nepavyko,jie malasi skaiciu ir procentu painiavoje ir tikros padeties nezino arba zinoti nenori ,svarbu ataskaitos, kad stai siais metais jau geriau ,bet nuo to gerumo vis labiau tusteja Lietuva.

...

... portretas
ACH, Gintaryt: "Valdantieji negeba pasiūlyti sprendimų, kurie realiai sumažintų skurdą" - jie tai SUGEBA pasiūlyt, tai JŪS (opozicija) blokuojat! Ir šiaip, susodinus (ir 'nubuožinus') jus, 'konservus', Šalis iškart klestėti ims! (tiesa, dar reikia ruo e'KO-NO'mistus išvaikyt, kažkokių DURNIŲ gauja).

Eglė

Eglė portretas
Pritariu Magdutei, tokių skurdo ribose gyvenančių žmonių, kurie neprašo kompensacijų (arba jos jiems nepriklauso) yra labai labai daug.

liga

liga portretas
sie metai ypas pavojingi plikai galvai nes saules daug ultravioletiniu spinduliu i plike begale ir rezultatas akivaizdus

AS

AS portretas
Magdute, kokiame bute kokia kvadratura kur gyveni.Jei gyveni 4-uriu kambariu bute viena tai gal ir moki 200.Reikia gyvenima pasirinkti pagal isgales.O ne rasineti nesamones.200 e .moki tai gyveni dideliame bute.Nereikia verkslenti .Negalejau susimoketi uz namo islaikyma tai pardaviau ir nusipirkau butuka kur nemoku uz visus patarnavimus 100 e.

Kęstas

Kęstas portretas
Ne tą sukūrėme: Nė vienas iš mūsų su gervėmis neišskrendame. Visi numirštame. Numirštame dėl prastos sveikatos, jau kai ne tik dirbti, bet ir paeiti sunkiai sekasi. Lietuvoje sulaukiame prastos sveikatos, būdami skurde. Vieni oficialiai nepasiekę tos skurdo ribos, o kas antras - žemiau tos oficialiosios skurdo ribos. "Tarp dirbančių asmenų žemiau skurdo rizikos ribos buvo 8,1 proc., tarp bedarbių – 62,3 proc., tarp senatvės pensininkų – 41,7 procento. Dirbančių asmenų skurdo rizikos lygis, palyginti su 2017 metais, sumažėjo 0,4 procentinio punkto, bedarbių asmenų – padidėjo 0,8 procentinio punkto, o senatvės pensininkų – išaugo 5 procentiniais punktais." Dar kartą - neišvengiamai pablogėjus sveikatai, skurdas Lietuvoje laukia beveik kiekvieno iš mūsų. Važiuokite, kol galite, dirbti į Vakarus. Ten, tik ten, yra normali tvarka. Lietuva yra beviltiška šiuo atžvilgiu, gražūs ežerai proto neprideda. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Magdutė

Magdutė portretas
Idiotas tas Mačiulis.Gyvenu viena.Turtų neturiu.Pensija,dirbus 41 metus,344 eurai.Viskas sparčiai brangsta.Nors pensija padidėjo,bet tas didėjimas nepadengia komunalinių paslaugų ir maisto brangimo.Maistui reikia 100 eurų mažiausiai.Šildymo sezono metu už komunalines paslaugas:šildymą,karštą vandenį,šaltą vandenį,elektrą ir dujas,sumoku apie 200eurų.Dar mokų už mažiausio tarifo mobilųjį,net neišmanųjį,televiziją ir internetą-apie 20 eurų.Gerai,kad dar nereikia vaistų.Paskaičiuokime,kas lieka "oriam" gyvenimui,t.y.knygoms,teatrui,kinui,laikraščiams ar žurnalams-24 eurai.Kompensacijų už komunalines paslaugas negaunu,nes bute deklaruotas žmogus,kuris negyvena,neduoda nei cento,bet jo išdeklaruoti negaliu,nes jis taps benamiu,kuris negalės gauti nei pensijos,nei sveikatos paslaugų.Tokių,kaip aš yra daugybė,tik mes neiname ir nešaukiame,kad SKURSTAME.Tvarkingai,švariai rengiamės ir esame panašūs į "laimingus" senukus.Taigi melagis šis banko klerkas ir "analitikas".

Galerijos

Daugiau straipsnių