Ministerija nepritaria, kad kunigai pensininkai gautų didesnes išmokas

Grįžti į straipsnį

stanislovas96

stanislovas96 portretas
AR KUNIGAI NUOGAUNAMO ATLYGINIMO MOKA SODRAI , TADA GALIMA PRITARTI , O JEIGU NEMOKA TAI KO JIE SKIRISI NUO VISU PILIECIU , TAI IR ISMOKOS NEPRIKLAUSO ., CIA TAS PATS ATVEJIS KAIP GYDYTOJAI IMA KYSIU O NUO JU NEMOKA VALSTYBEI NEI PAJAMU MOKESCI ,NEI SODRAI , CIA DIDZIULEI REZERVAI ,TIK REIKIA PADARYTI TVARKA.

jonas

jonas portretas
baznycios verslas mat sventas. visi turi buti lygus -moki sodrai- gauni pensija

nepritariu

nepritariu portretas
kunigai ir taip gerai gyvena is bobuciu penciju, o jos tikrai negauna 1080Lt. bobutes tai visa gyvenima sunkiai dirbo, vaikus augino ir vos kapeikas gauna. kunigeliai gi uz nieka nemoka - nei i sodra, nei uz sveikata. o dar kokiom masinom vazineja ir po uzsienius keliauja su mergaitem. o ir "labai" graziais veiksmais jie garseja...

x

x portretas
labai geras sprendimas, nes jie turi gauti pensijas kaip ir mes, kiek uždirbai, kiek mokesčių mokėjai, tiek ir gauni

Aleksandra

Aleksandra portretas
1000Lt turėtų kunigai gauti. 360 Lt - nepagarba.

Pensininke

Pensininke portretas
Isdirbau 32 metus ,ir as tokia pensija noreciau gauti.Nors esu tikinti ,bet nesutinku ,kad kunigai gautu tokio dydzio pensija !

dar pensininke

dar pensininke portretas
pensijos gaunu 650 lt.vat taip !

pikts

pikts portretas
tegul i6siparduoda savo mersus, bmv ir pan., tai gal4s ant duonos tur4ti.

vidma

vidma  portretas
Na pagalvokit zmones ar je nores piktis su kunigais . jums kaip pavyzdis Putinas tapsnoja per pety maskvos vyskupuj . O kas is to ? O gi niekas baznycioj neloja pries putina . o dabar paralele in LT at noretu simunai ar kitos jegos uz ji kad kunigeliai lotu ant valdzios ?

ONA

ONA portretas
Kodel jie i sodra nemokejo,mums atskaitydavo is viso 21% uz nieka nemokejo odabar verkia kad mazai ?Naujausiom masinom vazineja tegul parsiduoda ir tures Visa gyvenima 40m pradirbus ir gaunu670lt tai as irgi noreciau1080lt O ko jie dabar nori bobutes prinese iki grabo lentos liaudis pasipiktinusi jeigu tokia pensija mokesite?

Vytas

Vytas portretas
Kai aukojama ir renkamos aukos turi moketi mokescius,o jau tada galima lysti i valstybes kisene

Kažkaip keista

Kažkaip keista portretas
Kai nuo kiekvienų mišių ar kitos rinkliavos tai viena dalis šventai privalo būti atiduodama Vatikanui, o kai kunigėliai nusensta ir jiems reikalingos pensijos-Vatikanas ne prie ko:)...Gerai įsitaisė italai:)...

oi oi.

oi oi. portretas
Pagaliau atsirado Lietuvoje protingu zmoniu.Reikia uzsidirbti ,zinojo ka renkasi,galvojo kad ju ganomos aveles juos iki grabo maitins.Gerai masto ministerija,SAUNUOLIAI.

TEGUL SAVO

TEGUL SAVO portretas
TURTĄ ...BRANGIAS MAŠINAS,NAMUS IŠSIPARDUODA.....NIEKAS TOKIŲ TURTŲ SĄŽININGAI NEUŽDIRBA,IR KUNIGĖLIS......

Galerijos

Daugiau straipsnių