Metų pabaigtuvėms uoste – įspūdingi rekordai

Grįžti į straipsnį

saliut

saliut portretas
O galime iš kalbos išmesti Sovietų Sąjungą? Yra Rusija ir NVS,. Juk kalbėdami apie Europos šalis nesakome, kad pvz, prekės atkeliauja iš buvusių Nacių teritorijų.

lukas

lukas portretas
Kvaileli,o kur tas Lukasenka pasuks savo krovinius.Paziurek asile i zemelapi,nuo gudijos iki Klaipedos 350 kilometru,nuo Gudijos iki rusijos uostu 800 kilometru.Daugiau kaip dvigubai ilgesnis kelias.Karaliauciaus uostas niekam netinkamas,nes mazas gylis ir dideli laivai iplaukti negali.Lukasenka gali tik i Latvija pasukti,nes i kacapija per toli ir brangu.Be to rusu uostuose prie Peterburgo neisvystytas gelezinkeliu tinklas,kuris nesugeba priimti papildomu apkrovu.Bet vis islenda koks ivanas,ar jam prijauciantis ir rasineja nesamones.

skalunu dujos

skalunu dujos portretas
Ai vajai tonazai o darbininkai uoste uzdirba kaip apsaugos darbuotojai,ar valytojos kiek zinau jau kambarines po 600-700 gauna o uoste 800-1000 skirtumas tame kad pavojingesnio darbo ner uz krovos parsiveskit is azijos darbininku galesit dar sutaupyt nuo darbuotojo po 400eu galesit dar labiau pasigirt geda.

Ptys jūs glušai

Ptys jūs glušai portretas
Pasižiūrėkit persikėlę į Smiltyne koks tas uostas - stovi amžinai tuščias. Viens kits laiviokas užeina ir greit išnyksta.. Kam ta plėtra jeigu dabar niekam nereikia?

zinau viska

zinau viska portretas
Aitvaras - jis pakuojamas i didelius maisus ( prie malku ilankos) ir pasitelkus sia technologija bus sudetas isorinio uosto pagrindas ( jei melnarages gyventojai nebezys)

augis

augis portretas
Jei kuriems prieglusiams nepatinka uosto pletra,tai kelkites i kita miesta,pavyzdziui Palanga,kur jums nedulkes ir nesmirdes.

aitvaras

aitvaras portretas
Ois to iskasamo grumto gilinant,galetu formuoti juroje sala,kurioje ateityje irengtu karini uosta,arba viesbuciu tinkla.Turetu Lietuva nors viena sala juroje.Dar galima butu joje statyti vejo elektrines ir aplink ja.Idomu,ka su tuo iskastu grumtu daro,juk iskasa ir gintaro.Kas zinote ,parasykite.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Visa infrastruktūra ale už uosto pinigus ir yra skirta aptarnauti verslininkus (uostininkus) O miestiečiams tik oro tarša, vilkikų antplūdis miesto gatvėmis ir triukšmas nuo uosto krovos

ura

ura portretas
cc

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Jūrininkų prospektas, Minijos gatvė, dalis Šilutės plento, Sodų gatvės sankryža, Baltijos prospekto - Minijos gatvės sankryža, Nemuno gatvė, Kairių gatvė, Taikos prospekto dalis. Kruizinis terminalas tarnaujantis iš esmės miesto reikmėms, abi Smiltynės perkėlos. Visa tai tvarkyta už uosto pinigus. O kiek dar kitų smulkesnių projektų. Tik aklas arba pagiežingas gali nematyti ir bet kokiu momentu menkinti uosto indėlį miestui.

k

k portretas
Kiek ir kur uostas investavo į miesto gerbūvį?Kol kas miestiečiai mato tik furų ir konteinervežių išmaltas gatves,kamščius ir baisią smarvę.Apie uosto iniciatyva sutvarkytus šaligatvius(kaip Ventspilyje ar Liepojoje) net svajoti nedrįstame.Pas mus uostas sau,o mes,miestiečiai,deja palikti likimo valiai.Bent jau nesigirkite ir neskaudinkite miestiečių.Mes jūsų "nuopelnų" nematome.

woo woo

woo woo portretas
Rekordinė krova, o pvz Klasko savo darbuotojams šiais metais Kalėdoms davė 50 eur dovanų. Taip, 50 eur.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kaip aš suprantų, uostas nė vieno cento nepaima iš valstybės biudžeto. Jis laikosi iš rinkliavų ir uosto žemės nuomos. Krovos, laivybos ar remonto bendrovės pačios užsidirba. Valstybei pats uostas duoda didžiulius pinigus. Todėl nereikia varyti ant uosto, kuris deda auksinius kiaušinius.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
O kiek žmonių šiemet žuvo uoste. Baisiausi metai per visą uosto gyvavimo istoriją. Giriasi kaip vaikai smėlio dėžėje.

LOG

LOG portretas
Tai tikrai didelis pasiekimas. Sveikinu visus žmones kurie prie to yra prisidėję. Visas įmonės ir kitus žmones kuriem yra svarbi mūsų uosto ir Lietuvos ateitis! P. S. Tai tik pradžia!

tam Wow

tam Wow portretas
Svetimus, ar tuos mūsų, kur mes sumokam į valstybės biudžetą, ir po to jie nugula tiems, kam reikia?

Wow

Wow portretas
Atpažįstame lietuvius, kurie bet kur ir bet kada skaičiuoja svetimus pinigus.

to Gedui

to Gedui portretas
papildau skliausteliuose : ir uosto kapitono... toliau kaip tekste.

Gedas

Gedas portretas
Geriau paziuretumet į Uostininkų atliginimus(išskyrus Vaitkaus) ir suda kuri užnešė ant miesto

Ramus

Ramus portretas
Man jau tu furu is kelto mieste pakanka, tai prikis dar ir vilkiku su konteineriais.

rimtas pareiškimas

rimtas pareiškimas portretas
na, klaipėdiečiai, ar patikėsit miesto vairą šiam puikiam uosto vadovui, ar gal vėl atiduosit į kokio nevykėlio liberalo ar koncervo rankas

klaipedieciai

klaipedieciai portretas
Nematem tu rekordu , kiek vaziuojam pro sali , nei vienas kranas nedirba ar dirba vienas persenes. Pasiziurekit kiek kranu dirba Tikruose uostuose. Kranus pasikeiskit , kurie dar nuo vokeciu laiku stovi. Kranai yra vos ne simto metu senumo. Geda ziureti i toki "uosta"

to Vidmantas Matutis

to Vidmantas Matutis portretas
Kiek? Jums sumokejo A.Vaitkus. uz savo "reklama" ?( noredamas tapti Klaipedos meru)??

E.

E. portretas
Vaitkaus rinkiminė kampanija įsibėgėja? Lukošenka pasuks trąšas kitur, ir pasibaigs visi rekordai :) Pusę miesto užsmardinote, rekordininkai. Tai kas dėsis, kai tas Vaitkus meru pataps? Uždusime metalų ir rūdžių dulkėse.

Galerijos

Daugiau straipsnių