Mažėjantis mėsos vartojimas – krizės pranašas?

Grįžti į straipsnį

O kada ir kur

O kada ir kur portretas
nebuvo krizes,prie ponu valdziu!?

ai

ai portretas
konservastu isrinkimas ir yra didziausias krizes pranasas...

Aha

Aha portretas
Kaina gyvunu mesai per zema. Ja galima kelti minimum kokius 10 kartu. Pageretu gyvuneliu auginimo ir laikymo salygos. Uz tai mesavalgiai turi daugiau moketi ir mažiau valgyti. Kuo visuomene samoningesne, tuo mažiau sunaudojama mess.

>zmoniu kalba

>zmoniu kalba portretas
be reikalo tokia beleberda - nieko vistiek nebus jei bus kaip iki šiol. Reikia pradėt rimtai kontroliuot ir skaičiuot va tokių plėšrūnų apsimetančių padoriais verslininkais , biznius. Iš kaimietukų /ar iš lenkų/ superka žemiausiom kainom o kai mums priveža iki turgaus tai ta produkto kaina sukyla aiškiai neadekvačiai. Nereikai lia lia. Ir su visom krizėm tas pats. Dabartinė krizė yra todėl kad nusprendėm kartu su ukrais žengt į juodą vargą+kentėti ką išdarinėja prileisti prie LR valdymo vagių statytiniai .. Tik pas ukrainiečius karas o pas mus savanoriškas savo gerovės žudymas

senis

senis portretas
idomu ka dabar daris su čipolinu prekybos tinklai.

zmoniu kalba

zmoniu kalba portretas
kad kainos kristu, kad viskas stotu i savo vezia, lektuvai, siuntos, zaliavu pasaulines kainos, viskas,,,reikai krizes, tai vienintelis geras ir butinas dalykas, bet vis valstybes pasaulio bando ta krize atkelti, pompuoja tas subdijas, mazina mokescius, PVM ir t.t. kompensuoja ir t.t....kad kainos kristu i normalu kainu lygi, kad zmones galetu kazka uz ta EUR nusipirkti, reikia krizes, ji jau BUTINA, o kada bus sunku pasakyti, vieni sako uz 6-9 men. kiti sako 2023 ziemos pradzioje. nezinau, cia prikaluso nuo visko kiek ECB ir FED viska kels, kiek verslai pompuos savo pelnu i investicijas, kiek zmones leis savo milijardines santaupas.

Klpd.

Klpd. portretas
Mažinkit kainas tai iš karto vartojimas pakils. Dabar visa kiaulė kainuoja viena kaina o va supjaustyta kur kas brangiau:D) Grynas uždarbis pakyla ar ne 5-10 kartų..O kiek reikia sąnaudų tą kiaulę supjaustyt? Tikrai manes neįtikinsit kad l. daug (galima konkrečiai ,,primest" išeigą) Nefasuojat - gi ant konvejerio į pakuotes

aha

aha portretas
Mesa zmones kaip valge taip valgo tik globalistu begalinis noras,kad valgytu dirbtine mesa,dirbtini piena

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
TEGU WALDZIAŽMOGIAI. MAŽIAU ĖDA. WYRIAUSYBEJE !!!!!

Nesupratau

Nesupratau portretas
Straipsnis apie tai kad sumažėjo mėsos vartojimas, t.y kad sumažėjęs mėsos vartojimas rodo - išgyvename krizę. Tuo tarpu straipsnyje rašo atvirkščiai, kad mėsos vartojimas nesumažėjo. Tai apie ką straipsnis? Apie nieką?

Galerijos

Daugiau straipsnių