M. Sinkevičius: nesurenkamos miestų pajamos neramina

Grįžti į straipsnį

TAŠKAS

TAŠKAS portretas
Sinkevičius ir Veryga...man jie labai patrauklūs...abu kaip broliai,su šypsenėle,patenkinti viskuom visada ))

Nugi

Nugi portretas
dar kartą padidins NT ir žemės mokesčius, cypsim, bet iš paskutiniųjų mokėsim, kad iš namų neišmestų. Kitiems dar ir skolintis teks, kad mokesčius išsimokėtų...

Jojonas

Jojonas portretas
Įdomu! Finansų ministerija pati numato ,kad savivaldybės nesurinks apie 250 mln.pajamų!O skolina tik iki metų pabaigos.Tai iš ko savivaldybės grąžins paskolas? Gal pasiskolinę iš bankų už 2proc.?

Naivuoliams

Naivuoliams portretas
Ir kas dabar mokės mokesčius? Ar atsiras tokių kvailių? Rinkti tuos mokesčius tegalėsite iš prekybos centruose įdarbintųjų, daugiau - nulis. Na, dar klerkai mokės mokesčius, bet visokie vokeliai ir kiti pasipinigavimai užsidarys, nes kontrolės bus vis daugiau, pinigų apskaita tobulės, nukvakusios pensininkės irgi bus izoliuotos, uždrausti kontaktai akis į akį - tai ir vokelių bei kitų dovanų neliks...sunkūs laikai atėjo, teks gyvent kaip Vokietijoj - jokių kyšių, otktų, medikas maksimum tegalės gauti gėlių puokštę, bet ir tai atrodys įtartina - o kodėl tų puokščių nenešat paštininkui ar kiemsargiui - jie juk irgi jus aptarnauja?

Biberis

Biberis portretas
Pirmininke, ir vel pjauni medį, arba, graužk tyliau.

Regina Budginaitė

Regina Budginaitė portretas
Tai iš kur surinksite mokesčius jeigu nėra darbo, gamyba, paslaugos, transportas, turizmas viskas buvo nustekenta. Nuo daugiau bankrutavusių įmonių tuo mažiau darbo vietų ir aišku tuo mažiau mokesčių surenkama į biudžetą. Isvarykite dar daugiau lietuvių į užsienį dirbti, tai nebebus iš ko ir vaikučiams ir jų mamytėms pašalpasi, o seneliams pensijas mokėti.

Gal laikas

Gal laikas portretas
liautis kandidatuoti į merus įvairiems išsišiepusiems strakalams makalams, kurie dešimtimis tūkstančių švaisto pinigus tokiems meno šedevrams kaip cisterna, vamzdis ir pan.? Medžių ir gamtos mieste naikinimui?

Antram

Antram portretas
Kad tau rankos nudžiūtų ir liežuvis supūtų! Juk tikrai padidins tavo patarimo paklausę! Mokesčiai jau ir taip kosminiai...

TT

TT portretas
Isimkit to bjaurasties snuki kuris per tevo protekcija cia yra.

A

A portretas
Tu matai ir taves neramina,vai vai kaip blogai,cia priesrinkiminiai neramumai:)). ?

pinigu dalintojas bezdziams

pinigu dalintojas bezdziams portretas
tai padidinkite mokescius ir galesite toliau dalinti pinigus.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam cia idomus tokie uzsakyti straipsniai. Nesinoretu ju visu nei matyti, nei girdeti.

Galerijos

Daugiau straipsnių