M. Navickienė: svarstytume nemokėti ligos išmokų nesiskiepijantiems

Grįžti į straipsnį

Sventoji inkvizicija, dirba...

Sventoji inkvizicija, dirba... portretas
Sventoji inkvizicija, dirba...

Aš portretas
Atiduokit sumokėtus pinigus brudai niekas neprašys ligonlapių. Koks jūsų reikalas skiepytas ar ne. Visi mokam mokesčius - privalot gydyti. Konstutucija kur. , žmogaus teisės kur? Kad kur prasmegtumėt, kiek dar reijės ksukti jūsų galo? Anžmogiai

23

23 portretas
Man atrodo tokia veikla aplamai yra nusikaltimas. Bedarbis yra žmogus kuris neturi darbo, bet politikai sugalvoja, kad bedarbis yra tas kuris aktyviai ieško darbo. Tiesiog pridedam papildomą kriterijų ir vėl sugalvojam papildomą kriterijų kuo daugiau kriterijų tuo mažiau žmonių atitinka bedarbio apibrėžimą ir taip mažėja bedarbių skaičius... Galėtu tiesiog pasakyti, kad bedarbis yra tas kuris neturi darbo ir ieško jo Marse ir paskelbti, kad Lietuvoje bedarbystės nėra..............

Dar viena

Dar viena portretas
Dvaana is vagiu kompanijos.

che

che portretas
alkoholikams diabetikam rukoriams taip pat bus nemokama uz gydyma?

Daktaras Mengelė

Daktaras Mengelė portretas
Nesiskiepijusiems bus suteiktos nuolaidos kremavimo paslaugoms. Tad nesiskiepykite , ir nesikreipkite į gydytojus. Jūs mano mylimiausi.

tai

tai portretas
biurokratiskai nudvasinta dvasios ubage is tos pacios setonvasalynes saikos===

Eik lauk

Eik lauk portretas
Šiukšlė

kodėl vyksta šitas klaikus genocidas-priežąstys ir pasekmės

kodėl vyksta šitas klaikus genocidas-priežąstys ir pasekmės portretas
ww2truth taškas com

Labai teisingai.ir prisiteisti is tu,kurie jau

Labai teisingai.ir prisiteisti is tu,kurie jau portretas
Gavo...

DUOK DIEVE, KAD JIEMS UZEITU TRYDA

DUOK DIEVE, KAD JIEMS UZEITU TRYDA portretas
ČIOLE (M. Navickienė), tu mums dirbantiems turi kojas rankas isbuciuoti, tik musu mokesciu moketoju deka, tavo vyriausybe nenustimpa badu ir gaunate atlyginima.

Pasirodo,

Pasirodo, portretas
ne be reikalo jie sulaukia grasinimų

Vilkas

Vilkas portretas
Kai skelbi tokes nesamones, gerai pagalvok, dėl atsakomybės už savo privirtą koše.mes raštiškai galim atsisakyti dėl medicinos mums teikemų, valstybės apmokamų paslaugų. Bet lygei taip pat, nutraukem mokėti mokesčius. Lygei taip pat ir su pensiją. Galit nemokėti pensijos bet mes nemokaokesčių. Ir kitų variantų gali nesiūlyti. Teismuose numirsit, užtpysim.

O aš tai svarstau

O aš tai svarstau  portretas
" nemokėti " algos seimo nariams nedalyvaujantiems seimo posėdžiuose . Salėje dažnai apie 80 !! Pradedant šiandien svarstyti BIUDŽETĄ seimo salėje beveik tik opozicija !! Iki 50 seimo narių !!! Vėliau atėjo iki 71 + 4 ? !!!!

gintaras663

gintaras663 portretas
tada aš atsisakysiu mokėti PSD jei jau taip .

to dar nebuvo

to dar nebuvo portretas
Šita valdžia elgiasi lyg ne lietuviai, lyg šėtono tarnai būtų ir siekia kad tik blogiau būtų tautai. Suskaldyti, nuskurdinti, nugalabyti negydant ir nuo vakcinų, nuolat gąsdinti. Lįskit į savo pragarą greičiau, ar dar pakęs jus tauta?

We

We portretas
Uzsipiskit Su Savo Skiepais

aš portretas
Gruodžio m. valstybė atsisakė mokėti už nepasiskiepijusių žmonių testus, tai turi daryti patys darbuotojai arba jų darbdaviai. Nesitestuojantys darbuotojai turi būti nušalinami nuo darbo. Nustačius pareigą skiepytis, taip pat dera prisiimti pareigą atlyginti žmonių sveikatai padarytą žalą, jei ji kyla dėl nepageidaujamų reakcijų po vakcinacijos. Žalos atlyginimo mechanizmas Lietuvoje neįgalus. Kitos šalys priėmusios Tik prievarta ir grasinimai, kodėl turėtų skiepytis, jei apsauga negarantuota, o šalutinės organizmo reakcijos ištinka dažnai? Juk už jas niekas neprisiims atsakomybės, niekas nekompensuos žalos. Pfizer neprisiima jokios atsakomybės už vakcinų veiksmingumą ar galimą žalą, kol tyrimai nebaigti. Lietuvoje šis teisinis režimas šiuo metu teisiškai netinkamai siejamas su ekstremalia situacija

Nuomone

Nuomone portretas
Bando nukreipti nuo pagrindines siu dienu problemos

...

... portretas
Konservatnyku kalyte, kiau, kiau, kiau.

klausimai Navickienei

klausimai Navickienei portretas
Kodel turiu moketi mokescius jeigu susirges as sutapatinamas su bomzu? Del to kad nepasiskiepijau? Gal priminti kad skiepai nera prievartiniai, o savanoriski? Gal tada ir mokesciai savanoriski? Noriu moku, noriu ne? Matomai kazkas poniai su galva negerai. Gal kokiu vaistuku pagerkite.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
po visų šitų nusikaltimų ir nesąmonių , Lietuva REIKALAUJA : kad ji būtu atleista , taip pat kad visi valstybės darbuotojai pateiktu psichiatrų išvadas kad gali dirbti valstybės tarnyboje .

Langas

Langas portretas
Šią kiaunę irgi reikia statyti į atstatydinimų eilę.

pasipiktines

pasipiktines portretas
Tokiai kaip Navickiene as nepatikeciau net sriubos isvirti. Tai visiska moraline degrade su beprocio svaiciojimais. Tipiska NKVD komisare su naganu rankose. Nusautu bet ka kas nesutinka su jos ideologija.

Yes

Yes portretas
Grazinkit PSD

Anonimas

Anonimas portretas
Valio neskiepinti galės psd nemokėti

Ji nuo gimimo protiskai atsilikusi?

Ji nuo gimimo protiskai atsilikusi? portretas
Jeigu as parduotuveje sumoku uz duona, tai ja ir pasiimu. Jeigu as kas menesi moku PSD ir Sodrai, tai susirgus man ismokama uz nedarbinguma mano imokomis. Kas cia dar neaisku? Keisite Konstitucija ir istatymus? Vien potvarkio nepakanka. Savo bolsevikinius lozungus pasilikite sau, ne 1917 metai.

NeNavicka

NeNavicka portretas
Neseniai pasiskiepijau nuo hepatito A. Reikalauju kad nepasiskiepije nuo sios ligos zmones negautu jokios medicinines pagalbos nes gali uzkresti kitus.

nu tikra pusdurne...

nu tikra pusdurne... portretas
koks skirtumas tie skiepai jeigu susilauziau ranka?????????????

pilietis

pilietis portretas
Navickiene reiketu paskiepyti ketvirtaja sustiprinancia vakcina tiesiai i smegenis. Jeigu zmogus moka PSD ir SODRAI, jam ismokos PRIKLAUSO pagal istatyma! Jeigu ne, tada isleiskite istatyma, nesiskiepijantys negauna ismoku ir tuo paciu atleidziami nuo PSD ir mokesciu mokejimo. Paprasta ir socialiai teisinga.

Na \\\\\.../////

Na  \\\\\...///// portretas
koncervė kitą gali pasakyti.Loja į nemokšų sukčių chorą,pati būdama besmegenė.

na

na portretas
darbo stažo 46 m. dirbta valstyybinėj įmonėj mokėti mokesčiai ...taip neskiepyta, bet sveika du biuleteniai per 46 darbo metus...o ji mat ponia gąsdina...Lietuvoj nereik sveikų žmonių kaip PIŠ pasakė arba sergi, arba skiepytis turi...apie sveika žmogų kalbos nėra...sako prievartos nėra, baisiau jau būt negali...gąsdinimai kiekvieną dieną baudos ...o patys pliekiasi kaip gali vakar žiūrėjau laidą tai kaip šunys vienas ant kito...vienas siūlo emigrantus priglausti Lansbergienės darželyje, PIŠ puola kad Gražulis atvežtų koldūnų...žurnalistai skalambija, kad visa tai spektaklis kurį paruošė PIŠ ir Lansbergis. O kenčia nuo jų cirkų žmogus. Nesistebėčiau jei PIŠ paskelbtų, kad neskiepytus reikia šaudyti...iki to jie eina. Kiekvieną dieną...gąsdinimai...nerapykanta žmogui...ką Briuselis sako tą daro...juokina tautą su savo cirkais pjaudamiesi kaip šunys...

Lauksim kada pritaikys

Lauksim kada pritaikys portretas
Dabar jie neturi žinių, remiasi tik savo nuomone, noriu nenoriu, nedaro, tai kas tekomenduojama mediku, o po to, kai susrrga, dar ir išmokas gauna

L?

L? portretas
Senei taip reikėjo. Draudimas yra draudimas. Ar jis bus socialinės apsaugos, ar automobilio. Pažeidei įstatyminius įpareigojimus ir negauni išmokos. Kai tik pritaikė pensininkams nesutikusiems daugiabučio modernizavimui kompensacijų už šildymą mažinimą, iškart reikalai pagerėjo.

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
A tu monikytka girdi sawe, ka tu nusipezalioji!!! Jei tu man neduosi ismoku.... Tai NA C HHUI Aš turiu moketi PSD ??? ATSAKYK, lauksiu tawo ar kaunadiene ATSAKYMO !!

nu ne

nu ne portretas
šitie tai tikrai nebepagydomi

Nukeliavome iki absurdo

Nukeliavome iki absurdo portretas
Siūlau praplėsti sąrašą. Rūko, geria, ištvirkauja o iš to ir ligos TBC, AIDS, alkoholizmas. Visiems nemokėti, o kuo jie kitokie ir turi būti gydomi? Bet, šiukštu, PSD mokėti visi privalo.

pritariu

pritariu portretas
> Tik grupelė.....zombi, ruošk petį ketvirtai omikron dozei ir stok į eilę ją sutvirtinti penkta....nemokamai iki 12 dozės, vėliau sumokėsi :)

O mokėti sodrai vistiek reikės.Eilinis žmogaus apiplėšimas

O mokėti sodrai vistiek reikės.Eilinis žmogaus apiplėšimas portretas
Kvaili svaičiuojimai-dar vienas patvirtinimas kad turime diktatūra neišsilavinusiu, neprotingų :bobelyčių"---turi būti kaip mes pasakėme, nesvarbu kad ati neteisiška, nelogiška ,amoralu...Kas davė tamystai spresti tokius klausimus-darbuotojas privalo mokėti sodrai. o sodra pasirodo ne -bjauru skaityti tokius svaičiojimus.. Kad greičiau praeitų laikas ir negirdeti ir nematyti tos bobelių kompanijos -kurios sugriovė Lietuva per kelis mėnesius...

Tik grupelė neįmunizuotų liko

Tik grupelė neįmunizuotų liko portretas
70 procentų vakcinuotu, 15 procentų prasirgusių. Liko 15 procentų, tarp ju dauguma vaikai, taip kad ne daug ka domina

Anonimas

Anonimas portretas
kaip atrodo žudikų akys

Senai laikas

Senai laikas portretas
Nevykdo medikų nurodymu, neoriklauso išmokos

To "Tiesa yra kitokia :)"

To "Tiesa yra kitokia :)" portretas
Tavo žiniai pateikiu ištrauką iš šios dienos Defijo straipsnio : "Pfizer“ veiksmingumas vertinant užsikrėtimą koronaviruso omikron atmaina yra 33 proc."

Kawenskas

Kawenskas  portretas
O kaip kitos ligos? Aids, tuberkuliozė ir panašei? Irgi atsisakoma mokėti ir padėti! Valdžios vagys tik to ir lauke, kad už nieką nemokėtų!!! Šimonytė su savo patvoriniu šutve įskaitant Lansbergiu mafija ir toliau žudo LT!

O tai čia

O tai čia portretas
Ne šešėlis valstybės mastu?

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Koks bus sekantis nurodymas iš Briuselio?

Anonimas

Anonimas portretas
Svarstykite

Žilvelniui Tručyznai

Žilvelniui Tručyznai portretas
turbūt vietoj smegenų yra marmalas.Kol tas marmalas nevirto kisieluimi, eik skiepytis, durneli.Nes, greit išvež į Žiegždrių durnyną...Gali pasiskiepyt ir nuo pasiutligės - nemaišytų...

Skiepai

Skiepai portretas
yra eksperimentiniai, galimos žalos atveju jokios atsakomybės neprisiims Navickienė, žmonės neprivalo skiepytis tuo, kas nėra galutinai ištirta, skiepai nėra privalomi, o Navickienė gąsdins tol, kol kas nors ją į teismą paduos už šitą lojimą - žmonių gąsdinimą ir psichinę prievartą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Žilvinas R.vatnikas pasiskiepink mažiau losi au au

nu

nu portretas
o kodel nebauduoja tu kurie atveza i Lietuva naujas atmainas arba tu kurie paiskiepyje ir su GP sirgdami eina i darba kol is lovos sugeba atsikelti, nesitestuoja ir samoningai platina virusa

Teisingai

Teisingai portretas
p. Navickienė siūlo: tie, visi antivakseriai, kuriem, vietoj smegenų, tikrai yra marmalas, tegul, vėliau čiulpia birkina..

Pasiskiepiję

Pasiskiepiję portretas
jeigu susirgs, tai iš jų reikia pareikalauti, kad susimokėtų už skiepą, nes veltui pinigus išmetė, ar kaip? Nes kam skiepyti tuos, kuriems ir skiepai nepadeda? Tokius durnus sprendimus tik durna vyriausybė gali svarstyti. Žmonės ras kaip apeiti durnus sprendimus.

nu

nu portretas
kazkaip straipsnyje neradau parasyta kiek iki dabar ligos ismoku ismoketa neskiepytiems. Ar tik nepasirodys, kad pabegeliu islaikymui ismoketa 100 ar 1000x daugiau?

Bronx

Bronx portretas
Pateksi į sarašą

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJOS DALBAJOBAI DAR NEATSIBODO SUDA MALTI.

Anonimas

Anonimas portretas
Landzbergiu fasistinis rezimas turi buti NUVERSTAS.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
navickiene čiuožk į maximą , ten ligoti darbuotojai ir skiepyti tokie kaip tu apkrėtinėja lankytojus

Kvailystė

Kvailystė  portretas
Tada dirbsiu sirgdamas, kam nuo to bus geriau!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tai, kad žadėjo atsistatydinti, ir vėl kelia bangas....

To Tiesa yra kitokia :)

To Tiesa yra kitokia :) portretas
Sako, kai patenki į durnyną, tau atrodo, kad visi durni, nes aplink tik tokie ir dar... personalas. Jei tau nedaina, kad statistika naudojama agitacijai, to niekada ir nesuprasi, gaila. Bet gal čia tavo baimė? Nežiai kas su tavim bus po pusmečio, tai nori, kad ir kiti būtų tokioje rizikoje? Matyt taip ir yra.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
>TIESA YRA TOKIA, kad realus skaičius skiepytų - neskiepytų susirgusių covid yra valstybinė paslaptis, galimai tai dėl režimui nepalankių skaičių. Labiausiai patinka sąvoka "dalinai" skiepytas, tai tokie "neskiepyti" kurie susirgo ir mirė po skiepo, tik neaišku ar nuo covid, ar nuo skiepo.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
jokių mokesčių susigrąžinti nereikia ir net nereikalaukite . O tokių kaip navickienė vieta durnyne , o ne valstybės valdyme . Pažiūrėsim į seimo ir jos statytinių gaujos nuomonę. Kad daugiau susinotume apie Lietuvos priešus

Tiesa yra kitokia :)

Tiesa yra kitokia :) portretas
sakai, kad beveik 70 proc paskiepytų yra mažiau :)) nei jūsų 30 proc neskiepytų (tame tarpe apie 20 proc. vaikų), tai jūsų likę apie 10 proc, ir vistiek 15 ir 10 proc daugiau, nei 3 iš 70 proc??? skaičiuotojai.....

aStatistika

aStatistika portretas
Skelbiama, kad šiai dienai pasiskiepyjusių yra jau 67 procentai? Nu baikit blefais tikėti. Toie skaičiai surašomi tam, kad nepasiskiepyje galvotų: "matai, jau daugiau žmonių susikiepijo ir jiems jau gerai, gali į Akropolį ar Megą vaikščioti. O iš tikro jų tiek daug vargu ar yra.

Tiesa yra TOKIA

Tiesa yra TOKIA portretas
Vakseriams: - tiesa yra tokia ir ji neslepiama netgi, kad pasiskiepyjęs žmogus taip pat sėkmingai užsikrečia ir ne mažiau pavojingai platina užkratą. Taigi tarp tų, kurie pasiskiepijo virusai plinta tokiu pat intensyvumu. Tai ne sąmokslo teorijos, tai iš oficialių pranešimų. O va, kad skiepyti lengviau perserga, čia jau mitas. Nes jei iš 15 mirusiųjų dešimt buvo neskiepytų, o 5 skiepyti du ar net 3 kartus, taip yra tik todėl, kad skiepytų yra žymiai mažiau. Belieka spėlioti ar vakserių protus skiepai tikrai paveikia, ar tai tik sutapimas.

teroriste???

teroriste??? portretas
tegul navickiene paaiskina-------kuo skiriasi skiepytas covidinis ligonis nuo neskiepyto. kas sugrazins neskiepytiems sumoketus sveikatos draudimo mokescius? kodel nelegalus atbegeliai be jokiu islygu gauna med. aptarnavima?

manau

manau portretas
Neskiepyti privalomai atleidžiami nuo PSD ir kitų mokesčių, nes režimas riboja jų laisves ir teises.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
labai paprasta atskirti žudikus ir vagis , dalis jų paskiepyti . Parazitini sutvėrime navickiene , ar žinai kad Lietuva bus paduota į teismą .

23

23 portretas
Didžiausias Lietuvos priešas ne rytuose, o Lietuvoje - konservai.

manau

manau portretas
Vienintelis geras dalykas kurį padarė ši vyriausybė, tai akivaizdžiai įrodė, kad formuojant ministrų kabinetą visi kandidatai privalo pateikti psichiatro ir priklausomybių ligų mediko pažymas dėl jų sveikatos būklės.

kaunietė mano ,

kaunietė mano , portretas
kad Navickienė yra tikra durnė ! Tegu tik pabando nemokėti ,kurios ir taip yra neprotingai mažos (nes ligonis moka mokesčius PSD nuo viso atlyginimo ,o susirgęs ligos išmoka gauna tik 60% nuo atlyginimo dydžio ,kodėl ?) .Sodroje taupomi mln (tik kieno sąskaita),tačiau Sodra ir mln švaisto pinigus privačiam turtui ,o tiems kurie kaip bitutės suneša pinigus į sodros biudžetą per socialinio draudimo įmokas ,dar gąsdinami ,kad jiems nemokės ligos išmokų .Manau ,kad nespės lakstyti po teismus tiek Sodros atstovai ,tiek Navickienės ,tiek Šimonytės .Atsibodo šitų durnių išsidirbinėjimai visame kame ,lai atsistatydina visa vyriausybė ,nes tai idiotų banda ir ateis protingesni ir racionalesni .

ir su tokiu navickienes smegeneliu turiu ,y ministrus!!?

ir  su tokiu  navickienes  smegeneliu turiu ,y ministrus!!? portretas
Ji maxsimum kur tiktu[ ir tikroji vieta ten jos yra ] tai Urmo bazes apmokamam WC tualete valytojos -kasininkes pareigos ... manau tai butu jos pasaukimas ir gyvenimo karjeros virsune...

Klpd.

Klpd. portretas
Nemokėsit išmokų - mokėsit baudas. Ir pagarsėsit Europoje :D)

Lauris

Lauris  portretas
Jokiu marmalu nereike i zmogaus sveikata leisti baikite zudyti zmonijos genocida

pritariu

pritariu portretas
> MORGANA. Jei pasiskiepyjai ir susirgai covid, tai dvėsk namie, skiepą "nemokamai" - visų mokesčių mokėtojų sąskaita gavai , nesisaugojai, nesaugojai aplinkinių, sugebėjai susirgti ir užkrėsti kitus , tai gydykis namie savarankiškai :)

idomu

idomu portretas
Kokį šieną jiems armoška duoda rūkyti, kad visa vyriausybė apsinešusi?

vejaraupiai

vejaraupiai portretas
Jei nesiskiepijau ir susirgau vėjaraupiais , ar bus taikomas tas pats principas? Juk visi turi pakartotinai skiepytis nuo ligų, nuo kurių skiepijosi vaikystėje, bet nesiskiepija.

Kira

Kira portretas
Šitoks norėjimas atsikratyti nebenaudingų žmonių, pensininkų, onkologinių ligonių ir kitų turinčių lėtinių ligų kuriems vakcina gali būti pražūtinga. Netikėjau sąmokslo teorijomis, bet šitoks spaudimas skiepytis jau kelia abejones, kad ko gero masinis silpnėsnės sveikatos žmonių išnuodijimas vyksta pasauliniu lygiu.

Ugne

Ugne portretas
Tegu nespangsta, pirma turės perrašyti darbo kodeksa ir Konstituciją! Į kalėjimą juos reiktų sodinti už tokius pažeidimus įstatymų

Nu baik tu, Monika

Nu baik tu, Monika portretas
nesąmones šnekėti. Gal paskutinė diena šiame poste tave taip veikia? :)))

Gt

Gt portretas
Greičiau jau pasiliosiuotų ta genocido vyriausybė. Bent Kalėdos būtų šventiškos. Košmaras , visiška smegenų atrofija, eilinė sąmokslininkė, šustresnė ir už bestuburę. Kliedesių kliedesiai be jokios moralės ir žmogaus teisių gerbimo.

Jans

Jans portretas
Nu tai reiskias neturit teises imt mokesciu is nepasiskiepijusiu jai nenorit moket ligos ismokas!

Lolo

Lolo portretas
Navickienė žiurkė

to"gail"

to"gail" portretas
Pagal "gaila" išsakytą nuomonę atrodo, kad tai konservatorių užsakomasis straipsnis. Jau patys konservatoriai viešai žiniasklaidoje pripažįsta, kad virusą platina ir tie, kurie pasiskiepiję. O tie, kurie turi galimybių pasą visiškai nesisaugo, nes Armonaitė viešai palaimino jų galimybes. Pažįstamų tarpe yra trys šeimos, kurios persirgo nors visi pasiskiepiję. Dviejose šeimose pirmieji susirgę sirgo labai sunkiai. Aš už skiepus, bet visa tai, kas dabar vyksta yra protu nesuvokiama. Skiepytis reikia, bet saugotis ne.

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl girta?

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai, jei nesiskiepijai ir dėl to susirgai tai imi nemokamas atostogas ir toliau gydaisi pats už nuosavus pinigus, nes juk pats labai gerai gaudaisi medicinoje

Morgana

Morgana portretas
Turi baigtis tas smegenų marazmas. Tie kurie nenori skiepytis reiškia tokį kelią patys renkasi ir už tai tegul neša atsakomybę finansine prasme. Nes čia pandemija atsibodo tų nesusipratėlių žaidimai

gaila

gaila portretas
Butina kokie cia dar gali buti svarstymai matosi kad tie kurie nesivakcinuoja pas tuos zmogelius kitoks mastymas juk ir kvailam aisku kad nevakcinuoti SAMONINGAI platina virusa ir uz tai jiems turi buti taikoma BAUDZIAMOJI atsakomybe Nesuprantu kokie gali buti kliedesiai nenoriu vakcinuotis ir nesivakcinuosiu o kad jis siaubingai platina virusa uzkrecia visus aplinkinius nera jokios atsakomybes Butina kad susirgus tiem zmogeliam nemoketi jokiu ismoku uz gydymus stacionaruose ir RENIMACIJOSE nes jie samoningai platina virusa ir samoningai suserga butina kad jie susimoketu uz gydyma Man labai slykstus siu zmogeliu aiskinimas kad jam priklauso nemokamas gydymas nes jis mokejo mokescius bet man labai gaila siu silpno mastymo zmogeliu kurie nesupranta kad Valstybe uz tuos pinigus perka vakcinas ir moka milijonus milziniski pinigai uz samoninga nesivakcinavusiu bet susirgus uz ju gydyma ligoninese mokami atlyginimai ligonines personalui

Kaip jaučiasi tie, kurių artimieji žuvo sausio 13?

Kaip jaučiasi tie, kurių artimieji žuvo sausio 13? portretas
Aš pasiskiepijau, kai kurie šeimos nariai pasiskiepijo trečią kartą. Bet tokie pasiūlymai rodo, kad žmogus Lietuvoje tampa visiškai beteisiu. Gaila tų, kurie kovojo už Laisvą Lietuvą. Ar už tokią Laisvę kovojo?

Anonimas

Anonimas portretas
As moku mokescius ir supis,t,a PSD. Taigi, atmata pabandykit nemoketi ligos ismoku SULAUKSIT ginkluoto sukilimo, NEMOKESIM MOKESCIU ir to PSD. Geriausia tokiu atveju jus atmatas ISSAUDYTI.

Kirminas

Kirminas portretas
Tai tu pagal darbdaviu norus ir algu nemokek koks darbdavys nori moketi oru atlygi. Taigi jie taip nuskurdo po jachtu ir teslu pirkimu per pandemija.

Jons

Jons portretas
Reikia ir gydymà apmokesdinti.

Su tokiais sprendimais

Su tokiais sprendimais portretas
tik padeda gydytojams nelegaliai pasipelnyti iš sergančių elementariu gripu. Plius ,nenustebsiu,jog net susirgę gripu,pasidarę testą ,jiems bus melagingai nustatytas covid virusas.Tad gaunasi,jog su vyriausybės palaiminimu ,žmonės bus apvagiami ir pasmerkti,arba eiti prievarta skiepytis,arba išeiti iš darbo .Nors blogiausiai bus, kai sergantis asmuo eis į darbą ir platins virusą.

Oi varge varge

Oi varge varge  portretas
koks " jautrus viarslas " darbuotojams ir kokia atsiliepianti į VERSLO , o ne darbuotojų poreikius liberkonservatų vyriausybė . Balsavusius už konservatorius/ liberalius/ laisvus aš niekinu .

Na nieko sau )

Na nieko sau )  portretas
Pradedu abejoti PIŠ vyriausybės ministerių adekvatumu ....Pradėkite nuo PRIVALOMO sveikatos draudimo atšaukimo !!! Aš paskiepytas , bet klausytis liberkonservatų rėžimo , prievartos , pažemininmo kliedesių klausytis jau nebegaliu .

Pilietis

Pilietis portretas
Manau,jai reikia atlikti psichiatrinę ekspertizę,tada suprastų,kad žmonės moka mokesčius,kad gautų paslaugas,kurias ji nori uždrausti.

klausimas

klausimas portretas
Kokią funkciją atlieka įmokos VSDF ? Ar galima diskriminuoti žmones pagal skiepus, jei ir vieni, ir kiti moka tokius pačius mokesčius? Ar atidirbama tiems, kas rėmė per rinkimus?

21

21 portretas
Šita beraštė tiesiog prašosi pasodinama!

taip

taip portretas
taip VSD imoka tada turetu buti atitinkamai mazesne.

NAVICKIENEI REIKIA NIEKO NEMOKETI

NAVICKIENEI REIKIA NIEKO NEMOKETI portretas
IR DAR BAUDA UZDETI UZ ZMONIU ISNAUDOJIMA IR TYČIOJIMASI. GAL SUPRAS, BET TOKIOS TIPO PONIUTES NIEKO NESUPRANTA

nu

nu portretas
mums tai jau neaktulu. Visa seima max. kiek buvo imanoma jau pasiemem tu ismoku.

MedikaMentas

MedikaMentas portretas
Pritariu 100% Bet tada atitinkamai reikia ir mokesčių nemokėti.

Ne nu b..

Ne nu b.. portretas
Ar tu gluse ar bemoksle? Raides pazysti? Konstitucija pries duodama priesaika skaitei? Ar Lansbergiu brosiura?

Maria

Maria portretas
O jeigu pasiskiepinus ir susirgsiu gal man tada dvigubai ismokesit?

nu

nu portretas
visiska beprote. Kuo skiriasi zmogus kuris pasiskiepyjo ir susirgo nuo zmogaus kuris nesiskiepyjo ir susirgo?

Stop

Stop portretas
Chuntai. Kad nebut kaip su Belaruskalii, mes mokam mokescius .

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Atskaicoja is manes pinigus ir dar nemokes,kaip cia atrodo.Tegul grazina mano sumoketas pinigus uz svaikato imokas kur mokejau ir nepanaudojau per tuos gyvenimo metu.Esu svaikas kaip ridykus ir dar gazdins tauta.Su geba skaldyti tauta neko gero nebus.Pinigai kalba neasme trusai bandomi.

Bebaimė

Bebaimė portretas
Kas tu tokia? Dar viena vakcinuota nusipeza. Greičiau varyk į užimtumo tarnyba.

atvirai

atvirai portretas
Na jei jie skelbia mums karą - tegu samdosi sau apsaugą....Kare kaip kare visos priemonės pateisinamos....

O KONSERVINIAMS PEDAPILAMS IR NARKOMANAMS LIGOS IŠMOKOS KAIP

O KONSERVINIAMS PEDAPILAMS IR NARKOMANAMS LIGOS IŠMOKOS KAIP portretas
.

Ponas vel parduoda ozka

Ponas vel parduoda ozka portretas
Cia kas? Paskutiniai kersto liaudziai planai pries issilakstant?

manau si moteriske linkus

manau si  moteriske linkus portretas
y sadizma...jei neskiepytas zmogus gydesi ir pasveiko , navickiene jy noretu badu numarint....

Anonimas

Anonimas portretas
Yra paslaugos tiekėjas ( valdžia) yra paslaugos gavėjas ( šalies pilietis) kuris mokesčių pavidalu susimoka už teikiamas paslaugas ir jei paslaigos tiekėjas atsisako teikti paslaugas tuomet paslaugos gavėjas turi teisę atsisakyti mokėti už jam neteikiamas paslaugas.

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
KOKIU TEISINIU PAGRINDU????VĖL FAŠISTINĖ SAVIVALĖ..JAU DAUG ŽMONIŲ RUOŠIASI EMIGRUOTI ( EVAKUOTIS) IŠ BEPROTNAMIO....

S.S.S.

S.S.S. portretas
dabar nedarbingumas nustatomas telefonu, tai paskambinus pasakai, kad tave susuko radikulitas. Ir vuolia nedarbingumą turi.

pritariu

pritariu portretas
Svarstytume nemokėti mokesčių narkomanų ir šizofrenikų ŠAIKAI.

Varyk lauk

Varyk lauk portretas
Navickienė su savo konservu vyrisusybe. Atliekos.

Galerijos

Daugiau straipsnių