M. Majauskas: energijos kainų kompensavimui biudžete numatytas milijardas eurų

Grįžti į straipsnį

tam-,,tam ha ha,,, --

tam-,,tam ha ha,,, -- portretas
na tuomet ciulpk slapia raskeviciaus sudina morka, ir nesiskusk ,kad elektros kainos dideles...

Armonautės \\\\\.../////

Armonautės  \\\\\...///// portretas
ufonautai,šiandien atėmė,ryt "geriečiai" atiduoda.Nors dar taip iš tikro būtų,tai pinigų ir smegenų valdžiagyvių plovimas.

Kad tik uab-ai gautų tų milijardų dalį, nes

Kad tik uab-ai gautų tų milijardų dalį, nes portretas
Kitaip išeis ieškoti tamsoje kur ta darbo birža ir apgraibomis stengsis rasti kur tas sekretores oralinį gerai darnačias nemokamai dalina pagal pavadinimą "subsidijuojamis darbo vietos asmenims iki 29 m amžiaus" ir kai kurie kukliai nuleidę akutes paieškos berniukų iki 21 metukų amžiaus darbams, susijusiems su UAB direktoriaus išeinamosios angos higiena šiomis sunkiomis sąlygomis, kai net paprasčiausio vazelino be kompensacijų jau nusipirkti nebegali, o ką jau bekalbėti apie tą automobilių parką, įsigytą pandemijos metu, kai iš viso jokie darbai nevykdyti, pajamų nulis per dvejus su viršum metų. Todėl tikrai reikia kompensuoti dabar jau elektros išlaidas, nes UAB uoste intensyviai bus mokomasi kaip savarankiškai direktoriui nosį išsišnypšti, iki wc nueiti, rankas nusiplauti, šaukštą į burną pataikyti. Todėl elektros labai jiems reikia, nes labai daug "dirba".

>Milijardai

>Milijardai portretas
Ne Igničiui o Interrao kur Garbaravičiai turi per puse su Putino Sečinu

Tam ha ha

Tam ha ha portretas
Nenorim mes okupantu alektros

Anonimas

Anonimas portretas
tiek tas Majus tiek tas tas Saudar LOPU LOPAI !!!!

Tautos pinigų švaistytojas

Tautos pinigų švaistytojas portretas
Maniakui Majauskui švaistyti tautos milijardus vieni niekai. Jam atrodo, kad jie iš dangaus byra, o pateikia kaip savus. Bepročių beprotis.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir ar tikrwi reikejo nutruqjti tranzitą? Negaunat min 1 mlrd pajamų i įvairias lt įmones bei biudžetą?

Miliajrdai Igničio pelnui

Miliajrdai Igničio pelnui portretas
O kiek numatyta miliajrdų igničio pelnui?

Klpd.

Klpd. portretas
Kaip bevartysi,bet išeina kad tą milijardą vistiek atiduoda elektros spekuliantams. Taigi čia visų lietuvių pinigai kuriuos jei neatiduodi per sąskaitą tai atiduodi per biudžetą. Manot niekas nemato kad vietoje to kad Lietuva laisvai pasigamintių pati sau kiek reikia pigios elektros, dabar ji perkama iš bendros pasaulinės rinkos. Mokant baisią kainą. Vėl skandinavai? Vėl Norgė pelnosi? Lyg jai mažai sdt Independenso auksinės ,,maklės" numatytos melžt iki 2045 metų ?Von konservės iš akių bl.! Su visais socdemais, liberastais ir kitom partinėm šiukšlėm. JŪS VISI KAIP VIENAS SPECIALIAI NEREGULIUOJAT ŠALIES ŪKIO IR DIRBAT VELNIAI ŽINO KAM!

Juk tai

Juk tai portretas
kompensacijos spekuliantams,o ne gyventojams! Tik is gyventoju mokesciu,o ne is tu paciu spekuliantu virspelniu!

Uk

Uk portretas
Tą milijarda ar pusantro iš tų pačių žmonių surinksite užkele kainas per PVM

cha ha ha -konservat pederastu SOU ....

cha  ha  ha -konservat pederastu SOU .... portretas
milijarda skiria is biudzeto elektros kompensavimuj , milijarda Kreivas aferiuga nufifino, ir 4 milijardus sukiso y ,,ventiliatoriu,,, statyba elektra gamint ...BLT uz tuos milijardus jau senai rusai butu nauja atomine elektrine pastate Ignalinoj arba pakeite y naujus reaktorius --turetume nuosava AE ir kainos elektros butu 4 centai[kapeikos] kaip prie ruso....

Galerijos

Daugiau straipsnių