A. Lukašenka prakalbo apie santykius su Lietuva: ragina naudotis Astravo AE

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kam Lukašenkai tokie durni ir pavydūs kaimynai ?

...

... portretas
Tai kad, berods... tos linijos JAU yra, bet - jos ESĄ privačios.

Rolandas

Rolandas portretas
Shansas( paskutinis) Lietuvai

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
turi būti nutiesta tiesioginė elektros perdavimo linija iš Kruonio HAE į Astravo AE... taip bus gaunami milžiniški pelnai, ir žymiai sumažinta Astravo AE avarijų galimybė.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nu visi troliai kartokite. :) butina nutiesti linija

duju

duju portretas
gelda ir elektros skirstomieji tinklai ,privatininkams duoda didelius pelnus ,tik ne valstybei,jai gana pvmo ir akcizo.

Anonimas

Anonimas portretas
As su situo zmogum sutinku.Neveltui pakele pirsta.Reikia draugaut ir ziuret kur pigiau.O ne kaip Lietuvai nieko neturinciai dar kazka vaidint.Zmones ziuri kur pigiau.Tik musu valdzia nuteikia blogai.Rusai blogi Lukosenka durnas.O Lietuva ant kiek proto turi.Man atrodo proto valdzioj NULIS.

..O koks

..O koks portretas
mano reikalas kas kam parsidavė?Gal aš be jų gyventi negaliu? Gal kai jis ,,bučiuojasi su putinu"tuo man sukelia stresą nes myli jį o ne mane?:DDDDD))).MAN GILIAI PX KĄ JIE DARO - MAN SVARBIAUSIA MANO ŠALIES IR MANO PAČIOS NAUDA!!!

taigis uzsimane savo politika ivesti ,juogdaris

taigis uzsimane savo politika ivesti ,juogdaris portretas
batka kaip prastitutka,i nam i vam ,parsidave rusams o dabar gerinasi mums ,nereikia tokiu dovanu ,tegu ir toliau buciuojasi su putinu kol ji istratins gerai ,senas ,bet dvigubas standartas parsiduoti,tokiu draugu mums nereikia tik durnius gali nesuprasti ju klasta,pasistate tai ir naudokites patys ,

Nixrena

Nixrena portretas
kol tarpininkai, perpardavinėtojai ir kiti vagiai nepabaigs sau naudingos pinigų sunkimo sistemos įdiegimo ir neprakiš per seimą tam tikrų įstatymų, niekas niekuo nesinaudos.Nurimkit.

bor

bor portretas
Būtina ir kuo skubiau nutiesti elektros perdavimo liniją su Astravu nes to nepadarę liksim durniaus vietoje pirkdami tą pačią elektrą iš švedų tik tris kartus brangiau. Nereikia purkštauti su nuoga subine elektrinė vis tiek bus paleista, o saugiausia tai dirbanti pilnu pajėgumu elektrinė, tik didžiausi Lietuvos priešai tai gali neigti ir raginti nepirkti, nors vertelgos ras būdų kaip pasipelnyti.

LEO

LEO portretas
ir naudos ,tuoj bus prikurta uabu ir tekes baltarusiu elektra pilnu tempu,kai kas i privacias saskaitas krausis milijonus ,tik ne i Lietuvos biudzeta,nes to nedaleis 141 nrs valstybe gaus tik pvma ir akciza, kaip ir dabar dujos perka uz190 is rusu ,o parduoda uz350, ir viskas nuseda i privacias saskaitas,o valstybei spyga,beda Tautai per tuos prixvatininkus,viskas tik brangyn ir jokio atpigimo nesisviecia,beda per tuos 141.

tomas

tomas portretas
Vilioja katiną užnuodyta dešra...

Galerijos

Daugiau straipsnių