„Litgrid“: jokia elektros energija iš Astravo AE nebus prekiaujama Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
matai elektrą galima pamatyti arba net pauostyti... :)...

jau

jau portretas
ištisus dešimtmečius ne valstybė su įstaigomis su kitomis valstybėmis tiekėjomis derina, perka elektrą, dujas, bet kažkokie tarpiniai uabai, kurie mums parduoda už tiek kiek nori, juk niekur taip nėra, nei Europoje, net Afrikoje tokios valdžios savivalės niekas nepakęstų

hm

hm portretas
abasramsia no nie sdamsia

kam

kam portretas
dar jie aiškinasi, juk ir durniui aišku, kad tos tarpinės firmelės pirks iš ten kur pigiausia, tai yra iš Astravo AE, na savo vardu aišku nepirks, manau sukurs dar kelias tarpines įstaigėles, o per ten galės manipuliuoti kiek norės, bedidindami mums elektros kainą

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbu kad tarpininkų būtų kuo daugiau, tada elektra taps švaresnė :) Tiesa, o kodėl tylite, kad dabar elektra perkama iš Rusijos, kaip ir dujos aferistų bačkoje IMPOTENTENS?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Prekiaus ir dar kaip prekiaus, jei tiesiogiai nepateks tai pateks per tarpininkus tik žinoma keleriopai brangiau. Tik labai blogo linkintis Lietuvai taip gali daryti.

privatus

privatus portretas
uab sendien tikrai ne, o rytoj butinai ,biznis nuo kurio lobsta prixvatininkai bete valstybe butinas,laukit baltarusiu elektros tik ne is ju o is tarpininku privaciu.taip kaip dujos rusu bet tik kaip is geldos perka pigiai bet parduoda dvigubai,toks privatus biznis .

Kaina

Kaina portretas
O brangesnę elektros energiją, tačiau ,,demokratišką" apmokės iš savo kišenės koncervatorių partija su Ažubaliu ir Paviloniu?

v

v portretas
tai tu ja paciupines pasakysi is kur in

Kurgi ne.

Kurgi ne. portretas
Tarpininkai, dabar tarpstantys iš ,,oro''pinigų, to tikrai nedaleis

...

... portretas
Gariūnuose visko bus! :P ;)

Galerijos

Daugiau straipsnių