Lietuvoje naudotų automobilių aktyviau ieško ukrainiečiai: jiems rūpi vienintelis kriterijus

Grįžti į straipsnį

Robis

Robis portretas
Reikia vaikyti ruskelius po visa pasauly, glutinous rezervacija sibiras.

pirmam

pirmam portretas
Tai putka-huilo atsirado is oro ,kai negabia,bet seimininkui istikima kgb-istine ziurke Jelcinas paskyre saugoti jo privilegijas.Ko nesipiktini,kad paskyre,kaip kokiais caru dinastiju laikais,o ne isrinko rinkimuose.O Zelenskis gime Krivoj Roge,yra demokratiskai isrinktas tautos,ir propagande,geriau domekis huilo biografija.

Nesugalvokite

Nesugalvokite portretas
imti is ju grynuosius! Ir butinai isregistruokite masina. Nes tai aferistai,o ne pirkejai.

poi

poi portretas
Kaip tai nežino iš kur atsirado Zelenskis? Ir pas mus atsiras tokių kurie sakys, - o iš kur tas Nausėda atsirado? Kiek atrodo jis kaip tik korupcija naikina, o greičiausiai ir buvo pastatytas, kad būtų nukaltas, bet vat išlindo chromuoti kiaušiai nereikiamu Ru metu

Pol.

Pol. portretas
Jie ne kariauja o mašinų ieško Lietuvoje ,labai žudikų prisisamde o smerke rusus.Rusu kareiviai irgi žmonės ,irgi motinų vaikai.Zelenskis džiaugiasi žudomais rusų kareiviais o rusų kareivis papuolęs i nelaisvę atsiprašineja, kad žudė.Karas vyksta ir jeigu tu nenušausi priešo ,tave nušaus , todėl gailesčio neturi būti ,kad ir kaip nenorėtum žudyti.Gaila abiejų pusių žmonių , žūsta be reikalo,kad kažkoks žydų tautybės prezidentas, atsiradęs Ukrainoje iš kažkur ,nesusikalbejo su Putinų.Patys ukrainiečiai sako,mes nežinome iš kur jis atsirado.

Galerijos

Daugiau straipsnių