G. Skaistė: ne sankcijos veikia mūsų ekonomiką, o karas

Grįžti į straipsnį

Das ist fantastisch

Das ist fantastisch portretas
Kaip sita vista atsirado finansu ministro kedeje??? Kas ja ten pasodino. Su tokiu paciu efektu ten galejo sedeti mumija, net geriau butu, mumijos tyli. Jei fermoj buhaltere dirbti ir tai peraukstos pareigos, geriausiai melzeja... Sneka vvisiskus vejus, gauna alga ir jai negeda...

Onė

Onė portretas
Na čia visiems aišku žlugdo neprotingas valdymas,ir nepudruokit ,nęs stumiat šalį į bedugnę. Bet jei mes atsidursim toj bedugnėj tai nusitempsim ir jus.užtenka jums gyventi prisivogtais milijonais.

Das iz

Das iz portretas
fantastiš. Nereikia lia lia. Amerikonai užblokavo NS-2, pigių dujų šaltinį, kad nusmukdytų ES ekonomikos lokomotyvą Vokietiją, nors ir savo vasalą, bet ekonominį konkurentą. O pasakos apie pinigus nuo dujų Putino karui yra netiesa, nes per WW2 visa Europa gavo nuo rusų į kaulus be jokių pinigų už dujas ir naftą.

Musu ykanuomika

Musu ykanuomika portretas
ejo paskui rusu laiva dar metus pries kara ir sankcijas! Nepamirsom dar,nors ministrems nuo skiepu jau skleroze turbut?

Morgana

Morgana  portretas
Politikų neveikia , nes atlyginimai nemenki, o mus paprastus žmogelius labai veikia. Gyvenimo kokybė labai prastėja. Tiek medicinoje tiek kitur

o man atrodo

o man atrodo portretas
kad ne sankcijos ir ne karas o pusdurniu valdzia

Anonimas

Anonimas portretas
ta vista laikas MESTI is VISTIDES ! dar tokios besgenenes nesu mates !

konservatorių CHUNTOS " specialistai"-profanai ,

konservatorių CHUNTOS " specialistai"-profanai , portretas
akivaizdžiai ž l u g d o Lietuvos žmonių gyvenimą --kiek ilgai kentėsime ?

Melas

Melas portretas
Ta žulikė prisidemgia karu ,nė viena pasaulio vyriausybė to nedaro

Tiesa,

Tiesa, portretas
Trasoms irgi zalia sviesa, Bet uztat tu isterikas artistams,tipo bus ivestos

zinoma

zinoma  portretas
ir covid spausdintuvas visiskai nieko neytakojo...juk sitiek pinigu ilieta i rinka, ir kur jie turejo detis? kaip manote? as tai visiskai nesuprantu tokio zodzio kaip valstybes skola? japonijos 266 proc BVP skola, italijos 150 proc, graikijos beveik 200 proc, JAV beveik 140 proc, na ir ka...nei viena salis nebankrutuoja, na ir kas pakels palukanas, kad pingus pabranginti, bet kas is to, skolos vis tiek dides, tai kaip suprantu, mega krizes nebus niekada?

Skaiste,

Skaiste, portretas
O tu skaitei 7 sankciju projekta? Atsaukiama rusu banku sankcijos,trasu blokada,bet keisciausia Russija gales atnaumjinti ginklu embarga,o Vengrijai isvis ,, kaifas,,ir dar orbanscikas uzblokavo Rusijos gen.popo blokavima. Tai gal taVengrija eina paskui rusu laiva? O jusu vyriausybe kada dirbs Lietuvai?

iki karo

iki karo portretas
Buvo ne ką mažesnė į infliacija.. tad.la ai patogu ieškoti kaltų kituose.

Nvv

Nvv portretas
Matosi, - tokia pat degradė, kaip mūsų ‘vyriausybininkės”! Tiesiog veide viskas parašyta! Tiesiog tikra vakarų “vertybė”!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių