Lietuvoje – beveik 19 tūkstančių laisvų darbo vietų

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
aš tik pasakysiu viena toki įvyki, ėinu į darbo birža darbo gauti, o ten kur matyta prisodino pilna komiku, pilna kad net nežinai pas ką paklausti, apsisuki ir einu toliau pagal laikraščius , ješkau nu ir ką surandu darbo vieta pagal savo išsilavinima skambinu o ten atsipielę ir klauso ką ponas nori darbo pagal jūsų skelbima ,klauso ir atsako man koki skelbima aš nežinau skelbimo neforminau, jus ne čia skambinate .vėl aš apdurintas kitu numeriu skambinu į energetikos skyriu, atsiliepė ir vėl klause pirma viska išaiškinau esu toks ir toks su stažu, turiu licenzija rodančia mano darbo gebėjima , ir su aukšta grupe virš tukstančio voltu, įtampos , taip gerai oi gerai o kiek ponas jums metu, klausimas aš atsakau esu 1940m, gymes ir visa gyvenima dirbau elektriko specealisto visko esu mates taip palaukite mes toj, palaukiau penkias minutes kol mano amžiu matomai suskaičiavo oi ponas nereikia oi ne esate per senas mūsų kolektyvas yra jaunas jauni mes o jus juk be vaistu jau nedirbsite ,ta

Adf

Adf portretas
Darbo birzos tinklalapyje skelbia, kad pvz.: Vilniuje yra apie 3000 laisvu darbo vietu, kai tuo tarpu uzregistruotu asmenu ieskanciu darbo 20000.

augi

augi portretas
o bedarbiu registruota 140000.algos mazos kas nores eiti salygos ir issidirbinejimas is savininku auksciausio lygio

Anonimas

Anonimas portretas
valdzios vyru vaikai lai dirba tevynes labui ,per tevu vagystes,

atlyginimu vidurki

atlyginimu vidurki portretas
prasyciau...

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos vairuotojams reikia skubiai mokytis kitos specialybės. Vairuotojai, kartu su pardavėjomis, sudaro Lietuvos dirbančiųjų daugumą. Ateina laikas vairuotojams skubiai mokytis kitos specialybės, jei mūsų vairuotojai nenori, kad jų baltais kaulais būtų nuklotos Lietuvos lygumos, kaip atsitiko su Indijos audėjais po audimo staklių išradimo. Kadangi vairuotojų Lietuvoje tiek daug, tai nespėsime laidoti. ""Waymo", įmonės "Alphabet" dukterinė įmonė, planuoja pirmąjį pasaulyje komercinių autonominių (be vairuotojo) taksi paslaugą pradėti šių metų sekančio mėnesio pradžioje Phoenix mieste, Arizonoje, JAV.

Kęstas

Kęstas portretas
"Waymo", kuri dar nepaskelbė paslaugos pavadinimo ar tikslios paleidimo datos, taip pat siekia, kad kitais metais ir Kalifornijos gatvėse būtų autonominių taksi. "Daimler" ir "Bosch", atitinkamai Vokietijos automobilių gamintojas ir inžinierijos kompanija, šį mėnesį paskelbė, kad kitais metais jie pradės autonominių automobilių verslą San Chosė, Kalifornijoje. "General Motors" taip pat tikisi, kad kitais metais "Cruise" automobiliais bus įvesta "robotaxi" paslauga. Startuolis "Zoox", kuris pradeda naudoti šias technologijas, siekia iki 2020 m. įdiegti savo autonominių taksi verslą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
ko selpiat tuos bedarbius lai eina uzsidirbti pinigu tai tik parazituojanti klase

Galerijos

Daugiau straipsnių