Lietuviško verslo modelis – gebėjimas prasisukti?

Grįžti į straipsnį

Taip....

Taip.... portretas
Verslo pabaiga........kaip apvogti kitą......paskui sakyti ... koks aš gabus verslininkas......juk vagystė Lietuvoje užregistruota oficialiai.....

nieko

nieko portretas
naujo, pinigas - tai tikras šėtono išmislas. Kur tik jis prasisuka, ten dingsta visos žmogiškos vertybės. Galim gražinti kaip norim kapitalizmą, tačiau jei jis bus nereguliuojamas, laukinis, tai nieko mums nepavyks. Tai baisi sistema, nušluojanti viską.

eduardas

eduardas portretas
patiko žodis zuokiškumas.tai matyt politikas-verslininkas nepagautas už rankos "kombinuojant"..čia tarybinis pasakymas.žmogus pasinaudojas įstatymo spragomis ir likęs nenubaustas.

tata

tata portretas
pinigai jega,pinigai valdo

RM

RM portretas
Pinigai valdo kvailius, išmintingesni valdo pinigus.

Kęstas

Kęstas portretas
Liko visą Lietuvą išvalyti nuo vagių, bandančių atimti iš mūsų gryną orą, tyrą vandenį ir švarią žemę. Iš mūsų pamėgto Lietuvos radijo ir televizijos internetinio puslapio paleista antis užsienio lietuviams. Ten anglų kalba parašyta, kad Žygaičių kaimo gyventojai yra tamsūs mulkiai [1]. Niekas ir nesiruošia, pasak šios anties, ieškoti skalūnų dujų Žygaičių kaimo žemėse. Kodėl tai neskelbiama lietuvių kalba? Nes baisu, kad žmonės juoksis, kadangi Lietuvoje visi žino tiesą. Galima rasti nuorodą surinkus Google žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

BISI

BISI portretas
dėl ko verslas yra apskritai,DEL PINIGU

Galerijos

Daugiau straipsnių