Lietuvą užplūs darbo jėga iš Centrinės Azijos?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko nebus , motušėle, reiks leisti Jonukui ženytis, o Bauduvai - įsileisti negrų ir arabų. Be jų nebus kas dirba. Na, ir mūsų senmergės bus patenkintos, nelįs iš nevilties į valdžią. Bus joms pasirinkimas ...

Tik del

Tik del portretas
sios prekybos vergais,Lietuvoje 280 tukstanciu bedarbiu,o furisto atlyginimas vos 1,65 MMA! Nera jokios kitos salies,kur butu uz tiek dirbama po 15 valandu 6 dienas per savaite! Negana to! Juk oficialiai leista dar pasivogti puse darbuotojo komandiruotpinigiu!!! Jus tik isivaizduokite,kiek vagia imoniu savininkai,nuo 180 tukstanciu vairuotoju!? Juk buhalterijoje tai "ismoketa 100%" ir jokia VDI su tuo nesigincys! Ziurekite jutube "Furu vergai",kas netikite! Ziurekite ten pat Teismo Vikingas,net baltarusis Vasilij Saltanovic gina teismuose lietuviu imoniu apgautus savo tautiecius! Juk tai - Lietuvos naikinimas!

Nera

Nera portretas
baisesnes ekonomines - socialines diversijos pries Lietuva,nei vietiniu ponu prekyba vergais is Rytu! Dar joks okupantas taip nenaikino Lietuvos,kaip savi ponai!

Senukas

Senukas portretas
Viskas per tuos bjaurius vanoidus

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu kodėl parūpo klausimas būtent iš Centrinės Azijos?

Anonimas

Anonimas portretas
Juokdariai, Lietuva bananu salis, joks imigrantas nenoretu cia gyventi ir tuo labiau "uzsidirbti"

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel nuimat komentara,grazinkit,----mano teises pazeistos,i teisma jus ,

pagal

pagal portretas
fasystine globalistu programa vyksta tautu asimiliacija /naikinimas/ ir jei jegos strukturos nepalaikys daugumos joms pacioms bus tas pat ka jos dare zmoniu atzvilgiu nes jose ir renkami pusgalviai prasigere nezinantys kas nato ir ka jis /daboja/ ?,,,,,,,,,,,,,,'

Asta

Asta  portretas
Lietuvos tikslinis griovimas

galvojau

galvojau portretas
Buvau įsitikinęs, kad UŽT funkcija rūpintis tautiečiais, pasirodo, kad ne.Griaukim savo šalį, kad neliktų lietuvių kalbą mokančių.

patirtis

patirtis portretas
Labai primena prekybą žmonėmis. Sakau iš patirties, kai atvyksta užsieniečiai su "aukšta kvalifikacija", kurią galima patikrinti tik įdarbinus, pasirodo, kad specialistas gali dirbti tik pagalbinius darbus, nors dokumentai, diplomai rodo aukštą profesionalumą.

Asta

Asta  portretas
Kaip tai nėra ukrainiečių vyrų , yra. Dėl to ir neina suprasti kodėl jie čia kai šalis kariauja, kas juos įleido

Neveltui Europos Sajunga

Neveltui Europos Sajunga portretas
Lietuvos Respublikos transporto sektoriui ivede sankcijas kurios ivardijamos kaip MOBILUMO PAKETAS.

Viesa paslaptis lietuvisku viarslynyku

Viesa paslaptis lietuvisku viarslynyku portretas
kokiai rinkai reikalinga tiek darbo jegos.Tai tikrai ne Lietuvos vidaus darbo rinkai.Verskas lietuviskai tai naujos rusies "banditizmas" pries lietuvos tauta.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kiek tūkstačių bedarbių? Kodėl jie neįdarbinami? Gal nenori dirbti, nes gauna beveik tiek, kiek dirbdami? O iš Afrikos, Azijos tuoj pat atvyks ir jau atvyksta, bet ar dirbti? Kur "protingoji" valdžia?

4

4 portretas
Bet kuri Valdžia visa pirma apsaugo save nuo savo šalies žmonių, ypač kai daugelis šalies gyventojų nepatenkinti savo gyvenimu ir kuo kvailesne ta valdžia, tuo daugiau bėga žmonių is savo gimtinės, o kas nesuspėjo gali ir kalėjime atsidurti. O su emigrantais daug lengviau, jie juk jokių teisių čia neturi, išvarys iškart atgal. Valdžia juk nieko nepraranda, jie gauna pinigus iš kitų sponsorius, kuriems naudinga kad ta šalis būtų silpna ir patikima jiems kaip skydas nuo jų priešų

Schwabas

Schwabas portretas
Viskas pagal planą.

Tipiška konsrvatorių politika

Tipiška konsrvatorių politika portretas
Išvaryti iš Lietuvos lietuvius ir privežti kitataučių vergų. Kad sunaikinti tautą.

senis

senis portretas
prisidengiant trūkstančios darbo jėgos naikina lietuvą ,ant rusų rėkia o jiem parduoda butus ,žemę ir bliauna kad mes padedam ukrainai ,iš kurios pusės neaišku.

Anonimas

Anonimas portretas
NE uzpludo o ILEIDO debilu banda !

Nuomonė

Nuomonė portretas
Teks įsileisti Afrikos negrus ir priprasti prie to. Jų ten daug. Be reikalo apsitvėrėt tvora ir apsijuokėt prieš pasaulį juos mušdami.

kaunietis

kaunietis portretas
čia KD, ar LNK televizorius?

Anonimas

Anonimas portretas
Velniui siela parduotu sie velnio isperos vergvaldžiai - verslininkai o kas liečia ciubanus jie jau cia greitai Lietuvos neliks

Tai

Tai portretas
Tos darbo vietos niekines ir tik 30 tukst, mazai apmokamos , musiskiai negali dirbt nes uz tokia alga pragyvent negali valytojoms iki 700 e, jau daugiausia moka ir dasidurt tik depozitas ir atvykeliai uz tokia alga cia nepragyvens reikia pavalgyt kur gyvent ir nusiust seimai vien pietus 6-7 e, kainuoja ,didmiescuose .

Atvykes

Atvykes portretas
Rushaholis,ar azijos ciukcianas jsu niekada is cia neisvyks ir ateity kels daug problemu ir gan rimtu .

Kad

Kad  portretas
tik neužplūstų... Juokdariai Jūs. Net pabėgėliai neša autus iš Lietuvos, o jie svaigsta apie darbo jėgos užlpūdimus... Iš Lietuvos pabėgo milijonas žmonių, t.y. apie 33 % gyventojų, tuo tarpu iš Ukrainos kur vyksta karas - išvyko tik apie 15 %...

Anonimas

Anonimas portretas
KODĖL UŽBLOKOTA

Bankrutaves Kapistalizmas

Bankrutaves Kapistalizmas  portretas
ims bezdziones, kad patenkinti poreikius

Lietuvos mafija

Lietuvos mafija portretas
nutarė uždirbti dar ir iš nelegalios migracijos. Tai kam reikėjo statyti vielinė tvorą su Baltarusija???

Anonimas

Anonimas portretas
Savus LIETUVIUS su įvairiom nesąmonėm pirmiausia išvaiko o vėliau kviečiasi azijėčius,.,,,pigi darbo jėga su savo išmonėm......galės kakint ,šiukšlint.....damušt gi reikia LIETUVĄ....KUR PAŽVELGSI TEN KYPSO ŪKRAINIEČIŲ ,O ŠALIA PASTATYTOS LIETUVOS VĖLIAVOS NĖRA....KOKIĄ DAR PAKABINTA BUS?

Galerijos

Daugiau straipsnių