Lietuva ragina „Tateną“ imtis veiksmų dėl Astravo AE

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tik mūsų durnieji politikieriai šokinėja, kaip varlės prieš dalgį, prieš kaimynus įkvėpti didžiojo Lietuvos griovėjo nenuilstamo komunisto dėdulės. Pirksim tą Astravo AE elektrą, per tarpininkus tik žinoma daug kartų brangiau, niekur nedingsim nes mes kvailų politikierių sprendimu, sugebame pasigaminti tik menką dalį mums reikalingos elektros.

Energetikas

Energetikas portretas
Pabuskite jau. Laikinai atjungus Kaliningradą elektra iškart pabrango 30%. Taip kad baikit tuos sapaliojimus ir ruoškit pinigus pirkt iš Astravo nes daugiau nėr iš kur. Energetikoje yra dėsniai kaip kad upė teka ir saulė šviečia- ir jokiu lojimu nieko nepakeisi. Ar balandą deginsi su pliku užpakaliu, raudonskruosti...

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Trumpas ir jo pasekėjai laimi visame opasaulyje? Ką tik Trumpo pasekėjas Modi laimėjo rinkimus didžiausioje pasaulio demokratijoje - Indijoje. Kodėl? "Bendras dalykas čia nėra tik dešiniojo sparno populizmas. Svarbiausia yra rinkėjų daugumos panieka ideologijai, kuri stato kitus aukščiau už mus: imigrantus aukščiau už lietuvius; visuotinį ar tarpvalstybinį interesą virš nacionalinio ar vietinio intereso; tautines ar lytines mažumas virš daugumos; iškrypėlius virš normalių. Tai sukilimas prieš tuos žmones, kurie sako: mokėkite neatidėliotiną ir matomą kainą už ilgalaikį ir nematomą gėrį, ir prisidengdami tokia demagogija, ima valdžią ir turtus sau. Tai neapykanta tiems, kurie galvoja, kad gali apibrėžti tą gėrį, tikėdamiesi, kad kažkas mokės už tai.

Kęstas

Kęstas portretas
Kai praėjusiais metais Prancūzijoje prasidėjo protestai dėl Macrono bandymo padidinti degalų kainas vardan klimato pagerinimo, vienas protestuotojų gilets jaunes šūkis užfiksavo pagrindinį skundą: „Macronas yra susirūpinęs dėl pasaulio pabaigos“, - „o mums rūpi, ar turėsime už ką nusipirkti maisto mėnesio pabaigoje.“" Ateis šitoks supratimas ir į Lietuvą. Kova su rusais ir baltarusiais Lietuvoje baigsis. Vistiek pergalę švenčia tik stori ministrai, stori generolai, iškrypėliai Landsbergiai ir kiti valgytojai su auksiniais šaukštais. Prasidės ir Lietuvoje daugumos kova už galimybę pavalgyti mėnesio pabaigoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos dyzeliai mus naikina trimis būdais. "Šių metų pradžioje Vokietijos nacionalinė mokslų akademija attskleidė tiesą. Dyzelių skleidžiami azoto oksidai (NOx), ypač azoto dioksidas, padidina kvėpavimo takų ligų, pvz., astmos, skaičių gyventojų tarpe, taip pat prisideda prie smulkių dalelių susidarymo. Šios kietosios dalelės prisideda prie ankstyvos mirties, padidindamos kvėpavimo takų ir širdies bei kraujagyslių ligų, taip pat plaučių vėžio riziką." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ALGIS

ALGIS portretas
''Šunys loja , o karavanas eina'' dabar Grybauskaitė kritikuoja Skvernelį , už jo ketinimus tartis su Baltarusija , O KĄ PATI PADARĖ , KAD AE NEBŪTŲ STATOMA , VISA STATYBA VYKO JAI PREZIDENTAUJANT LIETUVOJE , dabar šnekėkit nešnekėję kitaip jau nebus , ELEKTRINĖ BUS PALEISTA , o TATENAI nusispjaut į jūsų pirsčiojimus .

Mociute

Mociute portretas
Ale kada atsibudo ,parupo ir saugumas ,o kur buvot kai statyt dar tik ruosesi ,reikejo sukelt kaimynines salis ir imtis visiems kartu ,bet pramiegojot kaip ir daugeli kitu dalyku ,pvz Karaliauciaus krasta ,tai miegokit ir toliau ,saldziu radiaciniu sapnu...

Iš šalies

Iš šalies portretas
Derėtų pirmoje eilėje susirūpinti radioaktyvių atliekų saugyklomis Baltarusijos ir Latvijos pasieniuose. Latvija jau kelia šį klausimą, tik mūsų a le "politikai" net nebando šio klausimo eskaluoti. kas pas mus blogai - nutylime, bet savo nosį kaišiojame visur neprašyti, demonstruodami savo visišką bukumą.

Na taip

Na taip portretas
,,Lietuva neturėjo problemų.":D).Ir nebūtų turėjus bei dabar giedotų ditrambus sau, jeigu pati statytų patrešusią atominę Ignalinoje su morališkai pasenusiu ir Kubilo nupirktu( spėkit už kieno pinigus).Hitaci reaktorium. Įdomu kur jį nukišo?Žinant visa tai labai šlykštu matyti dabartinę politinę liniją

Kkkl

Kkkl portretas
Storas kiaulasnuki baik naikinti Lietuva Von tave parsidaveliai smirdalus iš Lietuvos,tu už mus nekalbėjo isdavike tautos

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva turi problemu su rusais neaisku kiek metu puola dabar Baltarusija pasistate.Tai eikit ir nugriaukit.

Kns

Kns portretas
Priedurni,niekas niekur nesikistu...tik kodel 50 km nuo Vilniaus.Lietuva neturejo problemu,dabar -turi.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko cia kisates i Baltarusijos reikalus.Jie state ir zino ka state.Tik nepradekit mokint.

Galerijos

Daugiau straipsnių