Liepą Lietuvoje dirbantys ukrainiečiai ir baltarusiai mūsų šaliai sumokėjo 10 mln. eurų mokesčių

Grįžti į straipsnį

Virgis

Virgis  portretas
Gerai kad dirba,svarbu kad nevalia ir neverkšlena,kaip kai kurie lietuviai.

Šitie ukrainiečiai turėtų

Šitie ukrainiečiai turėtų portretas
savo kariaujančioje Tėvynėje dirbti,atstatinėti sugriautus miestus,o ne slėptis ir uždarbiauti svetur ,kai tėvynainiai lieja kraują namuose.Jokios pagarbos jiems nejaučiu.

Mantas

Mantas portretas
Lietuvoje greitai nebebus Lietuvių.....Apgailėtina

Antanas

Antanas portretas
Užsieniečių darbas turėtu būti uždraustas. Vergvaldžiai, o ne verslininkai samdo užsieniečius. Nėra jokios rinkos ekonomikos jei gali nekelti algų atsiveždamas vergų.

Jau seniai

Jau seniai portretas
ju tik musu transporte virs 70 tukstanciu. Dar iki visu karu. Ir stai iki dabar,visi rasete priesingai : valstybe negauna mokesciu ir vartojimo,dideja vietiniu bedarbyste ir emigracija,tarp atvykeliu daug kriminaliniu ir buvusiu jegos strukturu elementu - nesaugu! Tai kai cia taip dabar viskas "apvirto" atvirksciai!?

dešimt sumokėjo

dešimt sumokėjo portretas
keturiasdešimt nuslėpė. Va ir visa muzika.

>Ei zurnaliugos

>Ei zurnaliugos portretas
Tikriausia tiesa !! Šimtą procentų sutinku !! Gerai pakomentuota !!

oi

oi portretas
Jau bloga nuo ukrainiečiu suprantu ten karas sugriauti namai tikrai nenorečiau atsidurti ju vietoje,bet viskam saikas.Darbininkai ne kokie

Jeigu

Jeigu portretas
jie moketu mokescius - joks darbdavys ju neimtu! Tam jie cia ir atvezami,kad verslas isvengia tiek darbo,tiek ir kapitalo mokesciu. O kur dar is salies isvezama gauta ismalda,is vartojimo negaunami apyvarta ir mokesciai!?? Didesnes diversijos pries Lietuva nera buve ir joks okupantas taip nenaikino jos,kaip savi kapitalistai!

fas fas

fas fas portretas
o kiek isveze is salies?

Ei zurnaliugos

Ei zurnaliugos portretas
Baikite meluoti, visi tie jusu ale darbininkai ukrai per dienas guli prie juros, nemokamai gyvena, maitinami dykai floros simfonijose. Del jusu melagingu straipsniu mes tu chamu ukru, garsiai reikianciu gatvese, ju myleti nepradesime, tuk dar labiau nekesime siu naglu ismaldos kaulytoju.

Galerijos

Daugiau straipsnių