Kvalifikuotos darbo jėgos iš užsienio reikės vis daugiau

Grįžti į straipsnį

pensininkė

pensininkė portretas
pirma įdarbinkite visus lietuvos bedarbius paskui leiskite atsivežti iš kitur nes vietiniai bedarbiai už minimumą dirbti nenori jaunu specialistai su aukštaisiais mokslais tėvynėje neranda darbo nes verslininkai nepriima motyvuoja kad neturi patirties o be to pasiūlo minimumą ar tai sąžininga verslininkai yra godūs priversti verslininkus mokėti normalų atlyginimą ir turės pačius gėriausius specialistus lietuvius o gal specialiai nori privežti įvairių tautybių juk lietuviai ramūs nei riaušes kelia tyliai kenčia gal reikia kad būtų taip kaip kitur streikų riaušių kol verslininkai mokės minimumą ar vokielis dalins tol gerovės valstybės nebus

aaa

aaa portretas
Buvo 44 metai jau Lietuvos verslininkams buvau nereikalinga, paskui dirbau už min dar vokelyje primokėdavo O dabar tikriausiai ir min nenori mokėti todėl ir reikalingi užsieniečiai juk jiems SODROS pinigų nemokės

klaipėdiečiui

klaipėdiečiui portretas
mokymai brangiai kainuoja, darbo vietoje - ypač. Vokietijoje į migrantą jaunuolį 15metį per mėnesį investuojama 15 000 eur - per mėnesį... ką jau čia bepridursi - esamas 15metis juk išlaikomas iki kokių 25 metų - į jį investuojama, tai taip daro solidi valstybė, mąstanti ap[ie savo perspektyvą, o ne apie vienos dienos versliukus, kur šiandien čia gavom pinigų, bėgam, bėgam - ryt išmes pinigų už dyka jau kitur. O kur dar sveikatos klausimai? Kam investuoti į žmogų, kuris sirgs 4 dienas iš 5 savaitinių darbo dienų? Esamu metu supermamytės tokios "super", kad nesugeba pačios dirbti ir nesugeba vaikų parengti mokyklon, todėl vaikai ir "serga", mokytis jie negali - supermamytė nenupirko batukų, nes prarūkė, pragėrė ir prauostė vaiko pinigėlius... tai ką - mokyt dabar turi kažkas kitas?

Čiubaka

Čiubaka portretas
Kažkas čia ne taip. Kiekviename bažnytkaimyje tų profkių pristatyta (tarkim Zarasai 8K gyventojų yra profesinė mokykla, Anykščiai 10K gyventojų - profkė). Čia jau nekalbant apie visokias kolegijas, kurių virš 20, universitetus - 18 su visais padaliniais. Kasmet prištampuojama po keliasdešimt tūkst. specų. Tai kaip gali trūkti kvalifikuotų darbuotojų? Vadinasi tvarte tik ant popieriaus viskas blizga, o realybėje mūsų apmokinti specilistai už Lamanšo vištas peša ar norgėje žuvis doroja. Tai gal jau laikas uždaryt tas profkes, jei naudos mažai iš jų, o specialistus visvien reikia importuoti po 50 tūkst. kasmet?

ateis laikas

ateis laikas portretas
kad ir šitiems nusibos dirbti už grašius ir tuos pačius atiduot už mokesčus

Anonimas

Anonimas portretas
Burzuju rezimas valdomas is Briuselio ir Washingtono naikina baltaja rase ir nacionalines valstybes. Ar nori pastipti lietuvi ir uzleisti savo Tevyne siukslems is Afrikos ir arabu.? Jeigu,, taip,, spausk zalia. Jeigu nesutinki ir pasiruoses ginklu kovoti uz savo seima, Tevyne spaudi raudona.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Ne darbo jėgos , o VERGŲ nes mūsų vergvaldžiai dėl savo godumo nenori mokėti atlyginimo o tik pašalpas, jei mokėsite padorų atlyginimą užteks ir Lietuvos gyventojų.

Klausimux

Klausimux portretas
Lietuvoje šimtai kolegijų, institutų, centrų ir t. t., kurios ruošia kvalif. specialistus. Tai kur jie? O gal tos mokyklos egzistuoja dėl ten dirbančių?

klaipedietis

klaipedietis portretas
Dabar galvoju, negi mes, tautieciai, kvailesni uz is kitur atvykusius. Apmokykite, organizuokite mokymus darbo vietos principu, Lietuviai visada pasizymejo darbstumu. O uz atliktus darbus reikia sumoketi ne minimumus. Matomai priezastis dar ir ta, kad darbdaviams apsimoka mazesnius atlyginimus moketi atvykusiems.

verslynykai ir toliau meluoja

verslynykai ir toliau meluoja portretas
Užsieniečių jiems reikia tik dėl mažesnių atlyginimų. Jei būtų reikalavimas mokėti už užsienieti minimum 2x rinkos vidurkio kainą, tai nustotu tie avinai bliauti, kad jiems trūksta savų specialistų.

manau kol lietuvos ,,,vyriausybes,,,,iskrypeliai

manau kol  lietuvos  ,,,vyriausybes,,,,iskrypeliai portretas
visiskai ir negryztamai nepardave Lietuvos su aborigenais ir nesunaikino valstybes , lietuvos kariuomene, policija, VSD ..turetu daryt perversma suimt tuos vyriausybes degeneratus, ir pradet ,,LTEXIT,,is eurozopos ...antraip ir policajus su vojakom ...pakeis ,,,kvalifikuota ,,darbo jega is uzsienio .. galesit smaukytis prie lkonteineriu arba duonos prasyt pas afrikos bomzus amerikoj...

zodziu LIETUVA BUS NAIKINAMA

zodziu  LIETUVA BUS  NAIKINAMA  portretas
SU PAGREICIU ......savus isvijo [arba priverte evakuotis] ,,,UZSIENIECIUS,,, [kaip taisykle xoxolu banderu ,ir baltarusiu prostitutes , kriminala ir opozicija ,gyvuliniuose vagonuose bubins y lietuva] o LIETUVOJ IS JU NAUSEDA SU LGBT AGRASTAIS KURS ,,,GEROVES VALSTYBE,,,,

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Reikia kuo skubiau isaiskinti pagrindinius imigrantu i Lietuva "sauklius", juos izoliuoti nuo sios veiklos ir uzkardyti arabu primestos, etnines Lietuvos pavertimo kosmopolitine-tolerastine sutve, politikos .

refugees welcome

refugees welcome portretas
Eina kalba apie Afriką.

pezdėtspareina

pezdėtspareina portretas
kaliningrade pilna "kvalifikuotu",atverti vartus ir turesime.

Kad reikės, faktas, bet kas už darbą mokės?

Kad reikės, faktas, bet kas už darbą mokės? portretas
Senjoritos, kurioms virš 80 metukų, pila saujomis sezamo aliejaus ant savęs, pensijos solidžios ir dar bus didesnės, jos laukia už dyka daromų masažų - vežkite gi greičiau tuos naujus "darbuotojus".

Galerijos

Daugiau straipsnių