Kūčios restoranuose vis dar nepopuliarios, Naujiesiems žmonės pinigų negaili

Grįžti į straipsnį

Taip

Taip portretas
Dar tarybiniais laikais švęsdavome ir Kūčias ,ir Kalėdas,nors reikėdavo eiti į mokyklą ir darbą,nesuprantu koks žmogus turi būti,kad nenorėti jaukiai namuose su šeima pabūti.

Per kucias,

Per kucias, portretas
pirmaja Kaledu,Velyku diena,valkiojasi - tik neceseliai! Normalus zmones svencia namie,su seima. Jau antrasias dienas lankomi kiti artimieji,einama i renginius ir pan.

Kūčios yra pagoniška šeimos šventė

Kūčios yra pagoniška šeimos šventė portretas
Švenčiama namie visa šeima, buriama ateitis, paliekama maisto protėvių vėlėms, tais metais mirusiam net lėkštė ant stalo padedama lyg jis dar sėdėtų prie stalo. Kokie restoranai? Tingini gaminti, maistą gali užsisakyti, bet išeiti iš namų tokį vakarą? Pagal senovinį pagonių tikėjimą, tuo metu , tą stebuklingą naktį, gali iškristi iš virsmo rato ir pasimesti gyvenime. O jei rimtai, tai koks žvėris gali atimti iš vaikų kūčių burtus ir tempti juos valgyti į restoraną?

Kad

Kad portretas
Melstis restorane kazkaip neiprasta ,kucias namie su seima , kaledas tai jau organizuojam kaledini susitikimas pas giminaiciu , pandemija ir karantinas nutrauke ta svente 3 metus ir kazkaip pakeite bendravima tapom uzdaresni ir taupesni ir jau leidziam sventes su artimais .

Siūlau

Siūlau portretas
Technologijų (propogandoninių) ministrei pasiūlymas - šveskite tada ir ramadaną restorane, ir būtinai su taure šampano!

pypiec...

pypiec... portretas
Kūčios juk šeimos šventė, kaip ir pas amerikiečius - padėkos diena! Visai tie apsinarkašine spalviai nusipeza!

Net

Net portretas
nemokamai neičiau i to Liu koncertą

o

o portretas
zmones tik tie kurie myli 1 kita ir gerbia seimos zydini o ne lgbt restoranu norus kurie priestarauja musu paprociams nors kaikurie is ju buvo pasiekti kryzium su kalaviju o siandien liezuviu su sia purviasklaida sikasiu formate ??===

Tada

Tada portretas
ir komunija turetu buti fursetas! Ale tie kunigeliai jau - jokio marketingo,jokios vadybos,a... Gi net didziausi neviernykai atsiverstu! Sidro,alaus pagalba.

Kūčios

Kūčios portretas
Tai kai prie stalo kvieti ir mirusius, ir buri burtus, ne tik silkę suvalgai. Kaip jie įsivaizduoja išsiųst pakvietimus vėlėms į restoraną? Gal dar katalikams bernelių mišias restorane surengs ?Kūčios gali būti tik namuose.

Svesti

Svesti portretas
restorane - tas pats kas myletis centrineje aiksteje vidurdieni.

Anonimas

Anonimas portretas
As tai nesvenciu religiniu svenciu. Reiketu uzdrausti religija.

Kūčios yra

Kūčios yra portretas
šeimos šventė. O šeima būna namie, visi prie bendro stalo, kur namų ramybė ir jaukumas. Koks restoranas gali tai duoti?

Kucios

Kucios portretas
restorane?Jus nejuokaujat?Tai juk neiline "svente".O Svente.Kuri sutinkama ir raleidziama ramioje, jaukioje aplinkoje seimoje su artimaisiais.

Galerijos

Daugiau straipsnių