Kokia žemės ūkio technika rieda Lietuvos laukuose?

Grįžti į straipsnį

10 tonų traktorinė priekaba

10 tonų traktorinė priekaba portretas
net jei pilnai krauta - tai ohoho. Beveik krauta fūros puspriekabė, 13,5 metro ilgio.

Taigi, iš Kauno palaikymas kaimui.

 Taigi, iš Kauno palaikymas kaimui. portretas
Nei Traktorius, nei Arklys nepolitikuoja. Jie yra artojo darbo priemonė, kad visus mus pamaitintų - ir kaime ir mieste. Tai ,jei tas visuomenės maitintojas neturės darbo priemonių ,kas tada maitins tą visuomenę? Popieriniais popkornais iš lenkų gal ar tik skėriais reikės maitintis? Ko prisiknisot prie tų žemdirbių ? Gal vadinamų kaimiškų sodybų ponams/ miesčionams ar valdžios giminaičiams jau trukdo ramiai iki pietų miegoti ? Nebegana Palangos , Nidos, Druskininkų ar Dubajaus, Antalijos tipo kurortų? Jei jau atsibeldėt į tikrą kaimą , tai ir klausykit, nesvarbu, nors ir baltarusiško traktoriaus ( gal žmogus tik prieš metus pirko naują, susitaupęs} burzgimo ,karvių baubimo, melžimo aparatų darbo- juk tai kaimas, o ne 5 žvaigždučių kurortas. Negana ,kad liūtys ,sausros, šalnos gadina nervus, tai dar valdžia, kaip įmanydama puola. Nepjaukit ponai valdininkai šakos , ant kurios visi mes tupim šioje žemėje.

O kokios

O kokios portretas
britvos ir BMW naktimis kaukia musu miestuose!? Ar su nors menkiausiu reikalu,ar tik issi3,14sinejimo delei!? Kaip su neleistinais konstrukcijos pakeitimais!? Kaip su triuksmo istatymu,leistinu greiciu,chuliganisku vairavimu!? Kodel cia nera buve "reidu" ir nera konfiskuotu TP,su gamintojo nenumatytais pakeitimais!? Kur nubaustieji uz triuksma visa nakti ir pavojinga vairavima!? Kodel uzkliuna tik kaimiecio belorusas ar pensininko pasatelis!? Gal kaip tik nuo kadilaku vertetu pradeti!? O gal nuo sakiu emimo ir ponu valdziu eros nuobaigu!?

ogi

ogi portretas
matomai saviblidybe gavo uzduoti piss prismaugti ukininkus kai viskas brangsta vyksta totalinis zemes ukio naikinimas ir misku guldymas vardan klimato /kaitos/ tuo paciu sudarant salygas bankininkams dar daugiau prisiplest taip mazinant populiac ija kuria keis robotai ir tai /perspektyva/ pagal bilgeic svab teorija pagal kuria jie patys save jau pasmerke setono dimens ijai===

Anonimas

Anonimas portretas
Pradėkite užsidirbti papildomų pinigų internetu iš namų iki 22 000 USD, todėl dirbti labai lengva tik laisvalaikiu. Praėjusį mėnesį už šiuos lengvus namų darbus sumokėjau 22 745 USD. Prisijunkite prie šio darbo dabar ir kiekvieną mėnesį uždirbkite daugiau pinigų internete. Norėdami pradėti, tiesiog spustelėkite interneto nuorodą čia ...... Atidarykite šį puslapį ...... >>>>>>www.Slate74.com

juk ne paslaptis

juk ne paslaptis portretas
visi žino kaip pereina tech apziura traktoriai 50e

tam... E

tam... E portretas
Tamsta jau ligonis, kad tokios ligotos fantazijos kyla.

E

E portretas
Tai cia gal Svencioniene su savo saika parveze dovanu, kaip spinduleli rytu saules idave niekam nereikalinga pluga ir pusmaisi bulviu, vis siokia tokia paspirtis padleckiui..dabar buvo isvaziave i pacia stolica maksna, bet grizo tusciomis, matyt mazai lojo ar putinistai taip bedni patys , kad nieko nedave..vaje nei saules nei bulviu

Juokas

Juokas portretas
Žmogėnas prarado dalimybę paspinigauti registruojant nesertefikuotą tecniką. Puikiai žino visą mechanizmą apeinant įstatymus, tad dabar,kuomet neliko šios galimybės,parašė straipsnį. ,-žoūrėkiye,koks aš sąžinhas.

čia tai rašinys

čia tai rašinys portretas
Kaip baisu! Graži diena, laisvadienis, pasidariau kavos, įjungiau kompą, užsukau į Kauno dienos portalą, o čia tau nelauktas, netikėtas smūgis - Lietuvos laukais rieda baltarusiška technika! Kaip jaustis, kaip praryti užaugintą daržovę?

girgir

girgir portretas
visus belarusus i metalo lauza, cha cha cha, lansbergizmas-idiotizmas

UNITAZ RADIO

UNITAZ RADIO portretas
Dabar prisikabins prie ūkininkų, kurie kažkada pirko baltarusių traktorius ir lieps jų atsisakyti, arba išvadins vatnykais. :)

yja

yja portretas
nustekeno miestiečius nerealiais mokesčiais ir dabar imsis kaimiečių? brrrrr

Traktoriui kuriam garsas trugdo

Traktoriui kuriam garsas trugdo portretas
Koks tau skyrtumas koks garsas ukyje ar laukuose:) Esme kaina

Anonimas

Anonimas portretas
ByyyBy DEJAU ANT TECHNIKOS , svarbu aria !!!! MaAN VAPŠE. POOOOCHUI ANT KONCERWU. ant WALDZIABOBIU , ANT PYYYYDERALYNES lt POLYTYKOS !!!! NAAAXUI JA

Belarus traktorius- triukšmas kaip tanko

Belarus traktorius- triukšmas kaip tanko portretas
Vakarų žemės ūkio technika važiuoja beveik nė keldami triukšmo, o tie bulbos traktoriai tai girdimi už kilometro...

Idiotams

Idiotams portretas
Koks skirtumas su kokiu kuinu zeme art,svarbu,kad bado asilvatoriai jus,nebutu.

Laukuose

Laukuose portretas
tegu rieda,kas nori! O stai keliuose - vilkikai,nebegalintys vykti uz Lietuvos ribu del technines bukles! Ne tik tarsus,bet ir itin pavojingi visiems eismo dalyviams! Ir jie nerupi jokioms inspekcijoms,TA "praeina" uz pinigus ir niokoja aplinka bei zudo zmones keliuose. Nes juk verslui - galima viskas! Zmones kencia nuo visokiu reidu piko metu ir naktimis. O stai reidu prie pagrindiniu karjeru,medienos imoniu,biokuro sandeliu,didziuju statybos objektu - nera buve nuo TSRS laiku! Nes LTSA vadas atvirai prisieke "nekenkti vietos verslui"!!!

Koks kieno reikalas.....Šaunuoliai......

Koks kieno reikalas.....Šaunuoliai...... portretas
Jau konservatoriai sunerimo........ot durnių laivas........prasidės šuns lojimas.....

Konservatoriai puola!

Konservatoriai puola! portretas
Dar po 2004 ųjų, Lietuvos ūkininkams pradėjus gauti ES išmokas konservatorė Rasa Juknevičienė prastūmė įstatymą, kad už išmokas kaimiečiai negali pirkti baltarusiškų traktorių, tik vokiškus ir amerikietiškus, nors jie 7 kart brangesni. Tokia koncervatorių politika ir nuvarė kaimiečius nuo žemės, nes tik kas septintas galėjo Deep traktorių įsigyti, o šeši buvo deportuoti į užsienius. Dabar vėl kimba prie jau naudotų baltarusiškų traktorių - pasirodo yra dar ką nustumti nuo dirbamos žemės.

Anonimas

Anonimas portretas
TECHNIKA PAGAMINTA BALTARUSIJOJE

D.

D. portretas
Aha, kiekvienam traktoiuj po Lukašenką sėdi... Ne visi ūkininkai juk gali "įpirkti" tą "vakarietišką" techniką, kaip kad ir dauguma tautiečių renkasi naudotus automobilius... O juk kiekvienam būtų maloniau sėsti už naujutėlaičio "džipuko" ar elektromobilio vairo...

Anonimas

Anonimas portretas
Baltarusiskos priekabos puola. Pavojus nepriklausomybei. :))

Iš vis

Iš vis portretas
Kam tie biurokratiniai barjerai? Iš vis panaikinkit registraciją ir nebus problemų. Kažkada ir dviračius buvo reikalaujama registruoti.

Jau taip ir bus kol kacaps ateis

Jau taip ir bus kol kacaps ateis portretas
O burdaks,30 metu afioru ir burdako.Anarchija,ui kaip man patinka.

Galerijos

Daugiau straipsnių