I. Ruginienė: reikia nustoti būti pigios darbo jėgos šalimi

Grįžti į straipsnį

MW

MW portretas
Taigi jau skelbė, kad Lietuvoje per metus atvyko 100.000 žmonių, iš kurių didelę dalį sudaro ukrainiečiai, baltarusiai ir rusai. Žodžiu, net prie sovietmečio nepavyko lietuvių surusinti, tai pavyks dabar savo pačių rankomis. Ir visi tie atvykę slavai jau veržiasi į darbo rinką, išstumdami lietuvius. O tam lietuviui belieka emigruoti.

Durnius

Durnius portretas
Ai pajebat priprate

Mes jau

Mes jau portretas
nebe pigios darbo jegos,bet prekybos vergais is Rytu i Vakarus salis. Ir visos ruginienes - tame turi savaja dali.

Anonimas

Anonimas portretas
Sunaikinti valstieciu klase ir nebus pigios darbo jegos

tai kodel

tai kodel portretas
atlyginimai vieni maziausiu europoje, o mokesciai vieni didziausiu?

Visas sias

Visas sias portretas
ruginienes paskiria verslas ir jo statytos vyriausybes! Todel ir esame vergovineje santvarkoje,kad minetoji ponia gyvena is vyriausybiu mokamos nexierovos algos ir dar didesniu verslo "brendzio dezuciu". Ir ju visu tikslas vienas : kad zmones nesukauptu is darbo tiek pinigu,kad turetu is ko rinktis geresni atlyginima ar net streikuoti! Vergu is Rytu importas,inicijuojamas verslu ir visapusiskai finansuojamas vyriausybiu - geriausia priemone nuo atlyginimu didejimo,streiku,darbo santykiu tobulinimo! Tuo ir rupinasi verslu statytos "profsajungos",atsiprasant.

Kad

Kad portretas
Tokiu minimuma pagal kainas darbuotojai skursta ju buitis eina vis blogyn , reikia kelt pajamas gyventojams nes jau dideje skurdas ir bus ilgalaikes pasekmes nuo Kubilo kiek zmoniu nukentejo ir kokios pasekmes buvo ilgalaikes .

Pliauškis

Pliauškis portretas
Ačiū Ruginienei už išmintį. Nuo rytojaus pradedam

Jonas

Jonas portretas
Tai ponia mes laukiam kada Ruginiene ikurs įmonę ir mokes padoriai algas vis ta višta plaka plaka su liežuviu ir ragina mokėti didelias algas tai tegul parodo kaip reikia dirbti visi mandagūs plakti su liežuviais

Paprastai sakau

Paprastai sakau portretas
Ukrainietės dirbs už nuorūką. Ir dirbs trimis etatais. Jei atsisakys, bus perkvalifikuotos. Į traktorius. Ant kurių šlapintis galės nemokamai ne tik diedai, bet ir šunys.

Ir ka gi

Ir ka gi portretas
ponia padare,kad butu kitaip!?

fas fas

fas fas portretas
pakelkit minimuma iki europinio vietoj pliurpimo

siaip

siaip portretas
niekam cia neydomu ka ta ruginiene kalba, verslui svarbu kuo pigesne zaliava, (darbuotojas) tuo jis daugiau uzdirba, o jei dar zaliava pigi ir kokybiska, tai galima gan visai neblogai uzsidirbti. todel mma niekas cia nieko nedidins, nes VISI verslininkai giedos apie krize (nors siai dienai puciasi pilvai jau kaip metai beveik nuo nesveiko prispausdintu pinigu vartojimo ir pelno....) o niekas apie tai nekalba...niekas nekalba kad jau nuo liepos kyla vandens kainos, elektros, duju, kils rudeni ir dar sildymo kainos, biokuro, kyla ir keliones is i darba islaidos, bet ne, sako verslininkai ir ekonomistai reikia dar badauti zmonems kad suzinomute ar tikrai cia bus recesija ar ne rudeni, o gal kitais metais? gal palaukime dar 2 metus, gal tikrai per 2 metus bus recesija, tada ir ziuresime ar kelti ar ne...na blyn kokiu reikia buti atsilikusiu kad save laikyti issivysciusia salimi uz 550 eur MMA na kad ir 650 eur MMA,,,zinote koks mma issivysciusiose salyse ponai verslai ir politikai?

Galerijos

Daugiau straipsnių