Kirmėlių maiste bumas: suaugusieji tikrina kiekvieną kąsnį, vaikai gyvius mėto į orą

Grįžti į straipsnį

Jūra

Jūra portretas
Perku IKI, nes prie namų, toli nereikia ieškoti iš kur parsinešu namo kandžių. Generalinis valymas namie kas mėnesį, net produktų nelaikau, perku kai reikia, vis tiek kandys nesibaigia. Tai kaip įrodyti, kad aiškus adresas iš kur parsinešu, čekio galiojimas jau būna pasibaigęs. Esmė jau parsinešu užkrėstą, o kad parduotuvėj tikrina ir nemato , tai matyt dar nespėja išsirist. Pritariu dėt tikrinimo valgyklų jei koks įrankis ar puodas jų manymu ne toj vietoj, tai čia užtektų įspėti, priminti, o ne baudas dėti už tokius menkniekius, kai esmė yra maisto kokybė.

nieko nebus

nieko nebus portretas
Tai kad visose parduotuvėse baisi antisanitarija....

Švelniai tariant,

Švelniai tariant, portretas
stebina VMVT atstovės pozicija šioje istorijoje.

nesuprantu

nesuprantu portretas
Nu, tai dabar prades purkst... Beje, isk.kiausinius, kur neaisku, kas per kirmiai, kiti- kandziu kirminai, ir jei zmones tik nusipirke saldainius juos aptinka, tai koki cia s... mala tie [arduotuviu "atstovai"?!...

Anonimas

Anonimas portretas
Reke prie ruso valgem blogai nieko nebuvo.Dabar uz chemija mokam nezmoniskus pinigus o gero maisto su ziburiu nerasi.

D

D portretas
Maxima ? Iki? Rimi?

Vilius

Vilius portretas
Kažkada apie 1992-1993 į TV laidą "Laisvės alėja" masiškai nešdavo alaus butelius su ten paskendusiomis pelėmis, bandeles su kirminais ir kitokiais brudais. Kirminai jau atsirado, o kada į eterį sugrįš pastipusios pelės?

...

... portretas
Na... jei kirminukas valgo, reiškia tai natūralus produktas, be GMO.

seima

seima portretas
kad i maista dedamos adatos,veisiasi kirmeles tai labai negera girdeti o stai as nusipirkau iki parduotuveje Rokiskio namini piena /2l/ pakuoteje, kazkoks bjaurus kvapas ir skonis, ispyliau uz kiek laiko nusipirkau kita/analogiska/ ir vel tas pats, kate musu geriausia degustatore ne nosies nekisa daugiau as jo nepirksiu.ydomu ko ten gamybininkai prikrauna,

As

As portretas
Visi rašo pirkom tai įvardykit prekybos centro pavsdinimą. Juk ne ti bazėj pirkot.

Ona

Ona portretas
Kaune ,urmo miestely ,12 salej ,riesutu ir sausainiu skyriuje pirkau migolus -parnesusi namo nusterau ,radau daug kandziu.Slykstu ,ko gero ten visuose riesutuose ju pilna.Uzejau antra karta ir ka gi -skraido kandys ,pardavejos katutem ploja -jas musineja.Skanaus.

Anonimas

Anonimas portretas
Aha, prekybininkai pasirūpino nemokamais baltymais...:) Bet jei rimtai, ar yra dar LT neprobleminių vietų?

Nu

Nu portretas
nėra žodžių. Kodėl Veterinarinė maisto inspekcija viešosiose maitinimo įstaigose deda baudas už menkniekį,pav: peilį,puodą padėtą ne savo zonos vietoje. Nekalbu jeigu sriuboje plaukiotų kirmėlės. Nesvarbu,kad tai būtų iš kruopų. Dabar virtuvėj dirbti gali tik itin apsišarvavęs kantrybe žmogus. Reikakavimai,baudos,atsakomybė,ankstyvas arba vėlyvas darbas,karštis,priekaištai nuo bevslganciojo iki vadovybės ir visa tai už grašius. O čia grandiozinė parduotuvė,maitina kirmėlėm ir nieko tokio,ane?

tulpe

tulpe portretas
Su spirguciais turi daugiau kainuoti.Prekeiviai gaugiau kelkit kainas bus daugiau spirguciu.

Galerijos

Daugiau straipsnių