Kiaulienos kaina sugadins apetitą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Prie sovietų nebuvo jokių maro nei kitokių ligų o kai istojom eurosojuza tai visokios ligos atsirado! Matyt zideliu ir musulmonų užsakymus Lietuvą vykdo nes patys nemokam valdyti šalies o klausom kažkokios sup..tos uoropos sąjungos!!! Gėdą lietuvai!

Tam dasvar

Tam dasvar portretas
Pats ir gerk smirdantį ožkų pieną ir valgyk smirdančią avieną. Aš ne koks musulmonas, mano organizmui priimtinesnė kiauliena.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Atsakysiu trumpai.Vusur kur paminėjai daniškos kiaulidės,daniškos kiaulės,daniški kiaulių piemenys ir lošia pagal daniškas taisykles.

Gerai

Gerai portretas
Viskas vyksta LR , o kaip kai : randa įtartina parsuka pas mus šalia sienos su Latvija ir Lenkiją, ir kaip privers kaimynus paklusti mūsų taisyklėms.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Voveruškai.Įsivaizduok,augini 5-6 kiaules,pašarus perki pas tą patį kur ir verslautojas,auginantis 5000,tau parduoda maišą pašarų(paprastai juos gamina tas didysis)su nuolaida už 45 eurus,jam maišas pagaminti kainuoja 20 eurų(savom kiaulėm).Toliau skaičiuok pats.O likusią mėsą pardavinėjate venoda kaina.Tu jo kiaulių mėsai sukeli kainą,o pelną pasiima jis.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ekonomistui.Tie verslautojai pereis prie ožkų ir avių ir sugalvos raguočių triperį.Ar tau nuo to bus lengviau.?

minde

minde portretas
tavo supistam kapitalizme amzn nelygybe/kodel cekija suomija svedija.to neturi nes ten socialozmas .ir nedarbas cekijoj 2.3.pasidomek duomenimis kelintoj mes vietoj/

Nuomone

Nuomone portretas
Tai specialiai padare mara, kad mesos butu kuo maziau ir kainos pakiltu, zmones nebeturi uz ka nusipirkti maisto. As taip ir zinojau, kad viskas daroma specialiai, kad sunaikinti smulkiuosius.

Dasvar

Dasvar portretas
Mielieji kaimo žmonės, esu miestietis, todėl neišmanau gyvulininkystės. Bet esu ekonomistas, kuris ismokintas dar senais laikais - kapitalizme isgyvena tie, kas sugeba greitai persiorientuoti i kitą verslą. Tad klausimas toks - o kodėl jus nepereinate prie ožkų ar aviu auginimo? Juk tai ir pigiau ir taip paivairintumete musu racioną. Nes kol kas ožkų pienas ir avių vilna be proto brangu

Voveruška Baravykui

Voveruška Baravykui portretas
Įsivaizduokite, pasiėmėte iš banko paskolą, pradėjote verslą – auginate kiaules, turite apie 50 darbuotojų? O kam man įsivaizduoti tuos kvailius, kurie nieko neturėdami rizikavo imti paskolas? Aš neėmiau, tai ar aš blogesnis? Kvailiai ėmė ir ims, tegul jis ir skandinasi save finansiškai, o žmogui, auginančiam 5 ar 6 kiaules neturi būti užkertamas išgyvenimo kelias. Paskolomis gyvena gobšuoliai, kurie norėjo tapti milijonieriais, kam juos užjausti?

yhaha

yhaha portretas
nejuokinkit varnenu-niekas tu kiauliu neutilizuoja-jas greit isrukina ir ant rytojaus jos ant prekystalio

Niam niam

Niam niam portretas
Lenkijoi jos nekada negadina.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Dabar plačiau.Tik nereikia mūsų gąsdinti ir ieškoti kvailesnių už save.Perprodukcija kiaulienos rinkoje.Kiaulių augintojų ir visų jų šeriamų tarnybų suokalbis.Auginsine mažiau,dar daugiau sukelsime kaas,o pelną turėsine tokį patį arba didesnį.Prieš tai atsikratė mažūjų augintojų.Pavyzdys iš kitos parapijos:Nusipirko 2 furas bananų,sukėlė kainą,pradėjo pūti,perrinko ir furą puvėsių išvertė sąvartyne,paskelbė kad Ekvadoras bananam sukėlė kainą ir perrinktuosius parduoda du kartus brangiau.

Domicelė

Domicelė portretas
Gal ir tiesą sako A.Baravykas,kad kiaulių komplekse didesni saugos reikalavimai,bet lašinių skonio nepalyginsi,kai kiaulė auginta komplekse,ar tvartelyje,kur viena ar dvi kiaulės.Mano nuomone,tame rajone,kur yra kiaulių kompleksai,reikia kokių 20-30km spinduliu sugrieštinti sąlygas,auginantiems kelias kiaules,bet ten kur tų kompleksų nėra,reikėtų leisti auginti kiaules,juk nei vienas žmogus nenori,kad jo gyvulys sirgtų ar kristų ir visais įmanomais būdais stengsis apsisaugoti.Kiaulei užauginti reikia daugiau sąnaudų nei raguočiui,bet mes taip mėgstam kiaulieną.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Neaktualu.Kiaulienos nevalgau.Priežasčių daug.Pagrindinė,kiaulės kūnas visiškai identiškas žmogaus kūnui.

Galerijos

Daugiau straipsnių