Kas sutramdys besaikį Lietuvos komercinių bankų apetitą?

Grįžti į straipsnį

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Tetsybę porini.Tik mentas,pasitelkęs gausias kolchoznykų pajėgas,apsiginklavęs žemgrobio traktoriais ir kombainais,gali užimti komercinius bankus.

tik SKVERNELIS gali sustabdys plėšikų neribotą SIAUTĖJIMĄ,

tik SKVERNELIS gali  sustabdys plėšikų neribotą SIAUTĖJIMĄ, portretas
juk matome , kaip visi valdžios struktūrose esami VAGYS -- landsbergizmo KLIKOS sovietinės ATPLAIŠ0S daro viską, kad TAUTA neišrinktų SKVERNELIO prezidentu. ŽMONĖS!, tai labai SVARBU--- atiduokime balsą , kad SKVERNELIS taptų prezidentu-- tik nuo tada PAJUSIME, kad iškovojome NEPRIKLAUSOMYBĘ

komerciniai BANKAI mus PLĖŠIA 28 metai,

komerciniai BANKAI mus PLĖŠIA 28 metai, portretas
tai daryti JIEMS sudarė geresnes sąlygas--GRYBAUSKAITĖ su bankininku NAUSĖDA --panaikindami SNORO, ŪKIO, bei kitus bankus . Šis nesąžiningas bankininkas užsiauginęs NEPELNYTAI ragus--TROKŠTA dar daugiau mus skurdinti, tai darys UŽSILIPĘS ant aukščiausio sosto. NUSTOKIME aimanuoti ir atstovėkime savo gyvenimą PATYS-- vydami šalin ne tik NESĄŽININGĄ bankininką NAUSĖDĄ, buvusią finansų nesąžiningą ministrę ŠIMONYTĘ ,bet ir landsbergizmo KLIKĄ, kurie nori PRAKIŠTI,vieną iš jų į prezidentus. Niekas kitas jais ATSIKRATYTI n e p a d ė s , n e p a d ė s, ne p a d ė s ! - tik mes patys RYŽTINGA privalome pasakyti tokiems--NE. Juk ŠIMONYTĖ be sąžinės graužaties, padarė ŽALĄ LIETUVAI virš milijardą eurų-- atiduodama AMERIKIEČIAMS dykai-- už tai ją nori padaryti LIETUVOS prezidentu, kad dar daugiau mus APIPLĖŠTŲ.

Dina

Dina portretas
Kas sustabdys? Ogi naujas prezidentas Nausėdžiuks

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Gerb.kaunieti,argi nepastebite Zdramio tikrojo tikslo? Gi rinkimai artėja,o ten Nausėda..

kaunietis

kaunietis portretas
Gerb.Alfredai Zdramy,Jau antras JUSU STRAIPSNELIS apie bankus per savaite.Taciau kodel nerasote kiek Lietuvoje dirbantys bankai sumokejo mokesciu .O siaip straipsneliai silpni be jokios analizes;tik uzima laikrascio plota...

...

... portretas
Ir kas gali paneigt kad reikėjo ne 'Snorą', o patį Vasiliauską subankrotint. Kas už tai kad jį atiduot Maskvai teist?..

Ogi

Ogi portretas
niekas nesutramdys, kol nebus grąžinta tvarka ALGOS GRYNAIS!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Dvi kolchozo melžėjos užpuolė komercinius bankus.Baisu,kas bus.

Valstiečiai, drasiau

Valstiečiai, drasiau portretas
V.Vasiliauską tempkim į dienos šviesą. Magnolija jau neturi sveikatos jį apginti. Savo užpakalį žiūri kaip apsaugoti. O tam šiukšlei - APKALTĄ

janina

janina portretas
Kodėl nemokama už indėlių laikymą? Ar bankai jų nenaudoja, nes užsiima daug didesnėm sumom, kurios vadinamos ,,pinigų plovimu"?, bet už kiekvieną kvitą lupami mokesčiai

IR DAR VISI NORI BALSUOT UZ ZULIKUS NAUSEDA IR SIMONYE

IR DAR VISI NORI BALSUOT UZ ZULIKUS NAUSEDA IR SIMONYE portretas
Niekas nenori, išskyrus tuos gaidžius, kurie už tokią eklamą gauna didelius honorarus

zelemunčikas2

zelemunčikas2 portretas
Zelemunčikas iš pašalpų ir konteinerių lobių gi gyvena, jam pavydas, kad žmonės dar ir į bankus kartais užsuka

zelemunčikai

zelemunčikai portretas
Ačiū, kad neslepi savo diagnozė ir pasisakai, kad esi "žmogaus prie medicinos". Žiegždriuose ar Rokiškyje guli? Kurioj palatoj? Gal kas aplankyti užsinorės.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Mano,kaip žmogaus prie medicinos,diagnozė abiem plakatų laikikliam-chroniškas nedapūstitas(vieną raidę galite pakeisti,esmė nepasikeis.

Jonas

Jonas portretas
Kol Lietuva gyvens be savo lietuviško komercinio banko, o naudosis svetimšalių pagalba, nieko doro nebus. Mūsų banko valdytojas nieko nesupranta ir nesugeba reguliuoti. Kas turi atmintį, tai prisimena ir kalbas Seime, jog reikia steigti lietuvišką komercinį banką, bet greitai iniciatoriai buvo nutildyti. Vasiliauskui taip patogiau. O nepasitikėjimas unijomis tai nepagrįstas, bet ką padarysi, kai žmogus įsikala į galvą tai ko nėra. O Seimas iki šiol nesugeba suvokti, kad valstybė PRIVALO turėti savo komercinį banką, jeigu nenori dideliais pelnais maitinti užsieniečių. Kol šito mūsų valdžia nesupras - nieko gero nebus.

Is Uk

Is Uk portretas
Cia taip tyciojasi bankai ir bankininkai is jusu?negaliu patiketi kad tai vyksta Lietuvoje 2019 metais

Atskau

Atskau portretas
Niekas nieko čia nesutramdys ir net netramdys. Dideli pinigai sugundo net švenčiausią...

Anonimas

Anonimas portretas
Prieš valandą rašiusiam ---- Tik patiklūs gali Pasikliauti Swedbank,po skandalo. Tamsta juokingas esi. Sweedbank iš tiesų yra mulkių bankas. Tačiau jų skandalu tegul rūpinasi politikai. Žmonių indėliams tokie pinigų plovimai įtakos neturi. Gal netgi priešingai - ten, kur plaunami juodi pinigai, bankroto rizika kur kas mažesnė. Nes juodų pinigų visada yra perteklius.

Pastabiajam k

Pastabiajam k portretas
Unijos nėra joks svaičiojimas, jomis naudojuosi nuo pat jų atsiradimo. Jų ne tik mokesčiai mažesni, bet ir ženkliai didesnė palūkanos už indėlius. Svaičiojimas yra sakyti "kaip tą jų godulį numalšinti, tegul galvoja tie kuriems priklauso tai daryti". Nes tik mes patys galime galvoti kaip apeiti nepagrįstai užkrautus mokesčiius. Jei lauksime kas iš valdžios tą padarys, gali neužtekti ne tik mūsų, bet ir mūsų vaikų gyvenimo. O mums reikia čia ir dabar.

pastabus kaunietis

pastabus kaunietis portretas
Godumas yra labai blogai, jis visur kenkia. Kodėl nemoka indėlininkams už jų pinigų laikymą? Be bankų niekaip neišsiversi, bet kaip tą jų godulį numalšinti, tegul galvoja tie kuriems priklauso tai daryti. Tai gal sumažinkime jų dideles algas ir jie kažką sugalvos? O dabar visokie svaičiojimai apie Unijas ar naujus ateisenčius bankus- tas pat kaip šakėmis ant vandens rašyti.

Tik

Tik  portretas
Tik parazitiniai bankai tokie kai swed bankas gali taip elgtis su savo klientais jie daro bizni su zmoniu pinigais nesidalina pelnu ir dar uz tai privalo susimoketi argi cia ne parazitavimas

->>> "Kas sutramdys"

->>> "Kas sutramdys" portretas
Tai, kad žmonės mąstyti tingi. Jie, pavyzdžiui, sako: "Aha, unija gali bankrutuoti". Tada klausiu ar tokie jie turtingi. O jie man atsako: "Na turiu 5000 didelei bėdai ištikus". Juokas pro ašaras. Indėlių draudimas garantuoja pilną apsaugą iki 10 tūkstančių eurų, bet jie vis tiek bijo unijų bankroto, nors kiek jų bebankrutavo, nei vienas pajininkas nuostolio nepatyrė. Atgavo savo nedideles santaupas. Kita bėda, kad dabar unijos pradėjo imti didelius stojamuosius mokesčius... Bet gal ne visos.

kas sutramdys

kas sutramdys portretas
ogi patys žmonės. Yra Lietuvoje kelios normalios kredito unijos. Ko lendat į tuos bankus, o paskui verkšlenat.

Demokratija

Demokratija portretas
Naivuoliai džiaugiasi demokratija, sako dabar kalbėti galime laisvai. Taip, galime kalbėti, bet kas kalbėjimas kai kam tik melodingu mūsų loijmu atrodo. Ir juokina juos. Tad kas iš tokios demokratijos jei niekas nereaguoja į kritiką?

Reketas

Reketas portretas
Bankai tai paprasčiausios prievartos organizacijos. Liaudiškai sakant - reketas. Mes priversti su jais turėti reikalų, nors dažnam jie visai nereikalingi. Anksčiau bankais naudojosi tik turtingi žmonės, o dabar suvaryti visi, net ir tie, kam duonai neužtenka. Valstybė ir tik valstybė gali nutraukti tokią įvykių eigą.

Algys

Algys portretas
Galetu susikurti Lietuvos valstybinis bankas,nors minimalus mokesciai butu,o pelnas virsytu skandinavu banku gaunama pelna,nes daug klientu pereitu i Lietuvos banka del mazu mokesciu ir tai,kad pelnas atiteks valstybei-uzteks ir pensininkams,ir biudzetininkams!

Castelgrande

Castelgrande portretas
Kas sutramdys bankų apetitą, jei tas, kuris turi tramdyti, yra pareiškęs, kad moralė yra ne šių laikų dimensija

Tik patiklūs gali

Tik patiklūs gali portretas
Pasikliauti Swedbank,po skandalo

Anonimas

Anonimas portretas
IR DAR VISI NORIT BALSUOTI UZ ZULIKUS IS BANKU NAUSEDA IR SIMONYTE

kaunietis

kaunietis portretas
parazitų gauja. Vokietijoje pav. Commerzbank sąskaita kainuoja 49ct. per mėn. Daugiau nieko.

na,

na, portretas
Bankas kaip ir bet kuris uab-as verslo grupė ir labai pelningas tik todėl, kad Lietuvoje sukurtas modelis (ko netoleruoja bankų kilmės šalyse) , tai yra jeigu bet koks marketas nemokėtų savo produktų tiekėjams ar darbuotojams pelnas taip pat būtų milžiniškas. Ar moka bankai už indėlius gyventojams ir savininkas? Ne! ne Lietuvoje įteisino nesąmonę, kad bankai “saugo m8s7 imd4lius” suprask kai seife padėjo ir nieko nedaro, nei paskolų suteikia , nei investuoja, Šiaip laiko ir už tai, kad padarytą pavedimą, sąskaitos „aptarnavimą“, turi jiems (bankams) sumokėti. Gal ir turi, bet kodėl nemoka už tai, kad mūsų pinigus savo verslui naudoja? Ir dar tie pažink „savo klijetą „informacijos rinkimas, kai patys apsikiaulino iki ausų, ir ne tik jų (ausų) nesimato visos su š.. susilygina, bes apdergtos. Ir paskilid3s gandas trauksis ir Baltijos šalių , klausimas iš gėdos? Nepamir6kit3 susimok4ri, nes taip apsidergus ilgai valysimės, o gal kam noss labai patogu?

lovys

lovys portretas
geleles draugelis vasiliauskas sako viskas okei ir paziurejus i feisa matos viskas okei okei okei

Memel

Memel portretas
sako 3.5 euro per menesi nera brangu. Man nebuvo brangu tureti saskaita vokieciu Postbank, kai i menesi mokedavau 2 eur, per diena is ju bankomatu galedavau issiimti 1500 eur, banko skyriuje tiek kiek yra tavo saskaitoje(virs 10000 eur turedavai paskambinti i banka ir pranesti is anksto apie norima gauti suma is savo saskaitos). Daugiau jokiu pasleptu ar neslepiamu mokesciu.

Galerijos

Daugiau straipsnių