Kas lobsta iš mokesčių?

Grįžti į straipsnį

Dante

Dante portretas
Sveiki, Ar ieškote patikimo skolintojo, pavargote nuo bankų atmetimo ir hipotekos, ar esate pavargęs ieškoti lėšų savo verslui finansuoti, ar esate finansiškai susigėdęs, kad negalite sumokėti skolų ir vekselių? Ar galvojate gauti finansinę pagalbą? neskubėkite dabar ir griebkite savo garantuotos ir užtikrintos paskolos šiandien, susisiekite su mumis el. paštu: dantecooperativehelp@hotmail.com, jei norite gauti greitą pokalbį arba „WhatsApp“ / +35677926593.

Taigi...

Taigi... portretas
pasiguodėm, paplepėjom. o ką darom? DARYT reikia.

BK

BK portretas
Lobių versmės iš monopolijų į prielipų kišenes plačia srove-dešimtmečiais. Nesvarbu,kairė ar dešinė valdo, nesvarbu, kietuolė šalies Prezidentė pirmą kadenciją pradeda ar antrą jau baigia.Kur pirštu dursi- vandens, elektros, atliekų, kelių, miškų, geležinkelių, etc.Kontrolės mechanizmai- tik dėl akių.

Sigitas

Sigitas portretas
Lietuvos sindikatas. Manau pridurti nėra ko.

Anonimas

Anonimas portretas
BUTINA atkurti Darbo Zmoniu Tarybu Socialistine LIETUVOS respublika. Burzujams, seimo ziurkems, prezidentui - MINIMUMA. Tada dirbs po 12 val/dienoje kad isgyventu, tada prades rupintis VISAIS dirbanciaisiais. NENORES DIRBTI- eile laukia uz duru. Vagis, aferistus, zudikus, valstybes isdavikus SUSAUDYTI. Maziau brudo - VISIEMS GERIAU.

,,Gražinkit sukčiai,,

,,Gražinkit sukčiai,, portretas
o iš ko gyvens tų įmonių vadovų draugai, pažįstami ir giminės?

ww

ww portretas
Paskaitai ir apima toks pyktis,kad atrodo seima ir vyriausybe sudraskytum i gabalus. Juk jie priima istatymus ir leidzia tiems monopolininkams siurbti mokesciu moketoju krauja. Ir dar papildomai pastoviai brangina sildyma (kad ir priimtas istatymas del PVM mokescio padidinimo),galima pagalvoti,kad jie dirba nuostolingai. Kodel valdzia ir seimas nesiima priemoniu,kad valstybiniu istaigu darbuotoju atlyginimai butu pagal tuo metu egzistuojancius minimalius atlyginimus,t.y. kad valstybinese istaigose darbuotojai gautu pvz. ne daugiau 3-4 ar 5 minimaliu dydziu atlyginima neatskaicius mokesciu. Kodel budami mokesciu moketoju islaikytiniai jie ir toliau gali nusistatyti sau algas kokio nori dydzio? Ar toj Lietuvoj valdzia visai nuprotejo,kad imanomi tokie dalykai? Privacios imones dar suprantu,kiek uzsidirba,tiek ir turi. O cia? Kodel seimas ir vyriausybe nesiima priemoniu ivesti atlyginimu lubas tiems veikejams? Ir is viso,kam reikalingos tos pagrindine imone aplipusios imoneles?

Gražinkit sukčiai

Gražinkit sukčiai portretas
atsiskaitymus grynaisiais.Tiesiai į aptarnaujančios įmonės kasą.Be jokiu banku, tarpininku ir kitos banditu šutvės.Patys pasižiūrėkite kiek sunaudojame laiko,patiriame nepatogumų, visokių ,,klaidų".Visai nepatogu ir nenaudinga.Ir puiki dirva visokiem piktnaudžaivimam ir vagystėm

Kardas

Kardas portretas
Taip iš tikrųjų lieka po kiekvieno seimo veltėdžių masė, kuriems, kaip LGeležinkeliuose kuriamos tuščios darbo vietos su geromis algomis. Bet nejaugi iš tiesų nieko negalime padaryti. Juk jie išties siurbia mūsų kraują ir dar mums aiškina, tyčiojasi iš mūsų. Net reklamos agentūra nusamdyta, kad pasirūpintų šitų parazitų konfidencialumu.

Anonimas

Anonimas portretas
Žmonės, net nesvajokit apie tiesą , nes baigiasi seimo kadencija , lieka minia pripratusių prie sočios duonos ir nieko neveikimo minia veltėdžių , tai jiems ir kuriamos firmos , UABai O jei mes durniai mokėjome jiems tupint prie seimo lovio , kodėl negali mokėti toliau ?Lietuvos energija tai milijardinis verslas . maitinantis visas partijas , todėl nepajudinamas monstras , kuris ir toliau siurbs paskutinį kraują iš mūsų

Beraštei Laisvei-afiorai

Beraštei Laisvei-afiorai portretas
... pavesino ta afiora? Kas ir ką atvėsino, taip ir nesupratau.

Kaunietis

Kaunietis portretas
..Kur pradingo amortizaciniai fondai,daug metų kaupti daugiabučių kapitaliniams remontams?????? ir t.t..

Dia

Dia portretas
Dar daug ko nezinom,bet nemanau ,kad suzinosim,netikiu,kad bus nubausti aferistai.Bus kaip visada.TYRIMAS NUTRAUKTAS,DEL NEPAKANKAMU DUOMENU IR IRODYMU

Kvailiui

Kvailiui portretas
KAS TAS MĖLYNAS SVARKELIS, durniau?

Laisve

Laisve portretas
STT ir PROKURATURA turi isardyti ir isieskoti padarytus nuostolius, mums ir valstybei ! Aciu neabejingiems zmoniems kurie pavesino ta afiora.

Ar taip gali būti normalioje valstybėje?

Ar taip gali būti normalioje valstybėje? portretas
Žiūrėkite kas gavosi, nes nori įsivesti elektrą, dujas, vandenį, nuotekas, telefoną mokėk. Bet! Visi mokėjo, o kažkas pralobo iš žmonių, nes žmonių turtas perėjo įvairius tinklus "ekspluotuojančioms" įmonėms. Pvz. Už savus pinigus įsivedė žmones vandenį, nuotekas, dujas, telefoną ir tai ištisi kvartalai Lietuvoje. Bet perėmę turtą įmonės nieko neįdėję savo pinigų, smarkiai pralobo, iškėlė paslaugų kainas ir toliau lobsta Lietuvos žmonių sąskaita. Įdomu kiek taip nusavinta pinigų ir turto iš Lietuvos piliečių?

TO ANONIMAS

TO ANONIMAS portretas
KVAILY, ČIA GI TA PATI COMPANY SU MELYNU SVARKELIU V PEREDI...

To šypsenėlė

To šypsenėlė portretas
Ar ne irgi socdemų?

Anonimas

Anonimas portretas
LE yra tas pats, kas buvo "Lietuvos geležinkeliai" - valstybė valstybėje. Jie pampsta nuo valstybei turėjusių priklausyti pinigų, didinasi sau algas, steigia visuomenine prasme niekam nereikalingas antrines įmonėles, per kurias nežinia kur nuteka į šalį nuo motininės įmonės pinigų upės. Laikas seniai ir Generalinei prokuratūrai, ir ST, ir FNTT imtis labai konkrečių veiksmų ginant viešąjį interesą, kad žmonės matytų, jog teisybė vis dėlto gali būti Lietuvoje ir nebėgtų į užsienį. Laikas įvesti tvarką ir šioje struktūroje. Jei pradėta būtų rimtai tirti, pamatytumėte, kiek ten visko išlįstų. Mat per nekontroliuotus dešimtmečius ten tiek visko yra pridirbta...

:))

:)) portretas
įdomu kurios partijos "karmuškės" šie uabai

Galerijos

Daugiau straipsnių