Karantino gniaužtuose – smulkusis verslas: kai kuriems valstybė per mėnesį išdrebina tik po 100 eurų

Grįžti į straipsnį

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Smulkieji verslininkai,kokius mokesčius mokėjote tiekir gaunate.Mokesčius išeinqa sukote,o dabar verkiate.Visur yra teisybė.Lazda turi du galus.

Turginiams spyga

Turginiams spyga portretas
Turginiams "verslininkams" ir valstieciams is viso nieko neduoti. Jei ir taip mokesciu nemoka. Ir laikas uzdaryti turgus. Nors ismirs tie turgus ismirus visiems komjaunuoliams homosovietikams

Statybnioks

Statybnioks portretas
2019 kai kurie ,,smulkieji" išdidžiai mokėjo mizerį mokesčių...o dabar Valstybė jiems moka pašalpas pagal 2019 m sumokėtas mokesčių sumas. lazda turi du galus- gailėjai valstybei, dabar neverk.

Vaidai ,

Vaidai ,  portretas
lyg viską ir teisingai rašote , jei neatsižvelgti , kad verslai savo noru neužsidarė ! Pasaulyje pandemija ir sprendimą UŽDARYTI smulkiuosius priėmė vyriausybė ! Didieji verslai dirba , o smulkieji negali ? Pinigų neprašo , prašo leidimo dirbti ir jei " valdžia " sprendžia ar aš galiu dirbti ar ne reiškia jie prisiima atsakomybės dalį ? Todėl aš šiuo klausimu palaikau smulkiuosius verslininkus .

Anonimas

Anonimas portretas
o juk darbo birzos milijonus kas menesi sumoka tinginiams girtuokliams kurie aplamai neina dirbt,o jai ir nueina tai iki pirmojo atlyginimo

Vaida

Vaida portretas
Aš dirbu su verslo liudijimu. Žinote kiek mokesčių mokėdavau? 50 eurų per mėnesį ir viskas. Kodėl rinkausi šį apmokėstinimo metodą? Nes norėjau tuo metu mokėti mažiausia mokesčių kiek galėjau, naudojausi valstybės teikiama parama kad pati susikuriu sau darbo vietą. Ar gaunu išmoką? Ne. Nes mano mokami mokesčiai buvo maži ir aš pati šią riziką rinkausi. Taip kad teisybės čia daug.

to Anonimas

to Anonimas portretas
vatnike p1d0raska, , kolukiai sugriauti tad fak off atgal i rusija!

to kazkaip

to kazkaip portretas
tai gi arabams i stalcius ir i arabija

Anonimas

Anonimas portretas
ai tiems spekuliantams istisai blogai,jiems mazai ir mazai,namu prisistate,su naujais dzipais varineja,bahamuose atostogauja ir istisai jiems mazai, o stai menininkai isvis nieko negauna,pazystam tapytoju,jie sake kad isvis nieko negauna

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu isdrebintu daugiau tai ka vogtu landzbergine gauja su liberast-p.e.d.ik.a.i.s? Ar vis dar nedasunta baudziauninkams.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokie, kaip komentatorius ''zemaitis'' skusdavo nkvedistams kaimynus, stalino laikais.Sizofreninis pavydas aptemdes tinginiu ir varguoliu protus.Jie mato,kad kazkas paima kupiura uz paslauga ir jiems tuo viskas baigiasi,jau uzdirbti pinigai?,o PSD,sodrai imokos,versl. liudijimo imokos ir kitos islaidos susijusios su vykdoma veikla.Pacio smulkaus verslo esme yra ,ne kurti pridetine verte valstybei o krapstytis savo darze ir uzsidirbti sau ant duonos,ant kukliu pragyvenimo islaidu ir nebuti nasta valstybei, gyvenant is pasalpu.Turtingos salys sukuriamos is stambiuju kapitalistu,valstybiniu imoniu,komerciniu banku ir t.t. grazos i biudzeta.Ir tikrai ,ne is amatininku,laikrodininku,kokiu nors telefonu taisytoju,kirpeju ar turgaus pardaveju sumoketu mokesciu yra kuriama geroves valstybe.Sakote mazai sumoka,mazai ir gauna,cia jau be komentaru poziuris.

Kas žino

Kas žino  portretas
kam ši konservatorių , liberalų ir laisvų vyriausybė SKOLINASI milijardus ? Armonaitė sako verslui remti ? Tik KOKIAM , nes aiškėja smulkus verslas negauna visos sumos ? Ar sąmoningai žlugdomi smulkūs ? Didinamas pašalpinių skaičius ?

Man jau net nejuokinga

Man jau net nejuokinga  portretas
panašu virusas nėra toks mirtinas kaip deklaruojama :) Medikus siūlo konservatorė net nuo atsakomybės atleisti pandemijos metu :)

Vilis

Vilis portretas
Jeigu nemoka mokesčių tai tiek gauna teisingumas yra

BAISU...

BAISU... portretas
Kai kurie pensininkai,ir tiek negauna.

jos pavardė

jos pavardė portretas
šimonytė

Vakarė

Vakarė portretas
Leiskite dirbti ,mes daugiau nieko neprašome.

Anonimas

Anonimas portretas
to nuo Mindes.. kad nestumia.. dirba.. sakau kad pinigus cia isleidzia.. kaip alvoji ar mokesciai tik tie kur sumokama VMI ir sodrai? pasiskaiciuoki kiek visokiu mokesciu yra .. keliu, kuro akcizai ir panasiai.. pasimatys kad valstybe paima mokesciu pavidalu 50-60 proc. tad pakartosiu ekonomika nera bujalterija.

Jonis

Jonis portretas
Smulkieji užspausti, jie eiliniai, kurie stengiasi užsidirbti duonai, išlaikyti šeimą, nuomojasi patalpą, už kurią reikia mokėti ir jų klientai tokie pat bėdžiai, toks Kuodis į turgų neis gaudamas 12000 atlyginimą. Tuos 260 gautus padengi nuomą, o dar ir pavalgyti reikia. Naujas skandalas Vaisingumo klinika vien grynųjų rasta beveik milijonas, o ir paramai paraiška buvo ir kiek tokių apsukruolių melžia valstybę turėdami savus skirstytojus.

---

--- portretas
Įstatymų LEIDYBA yra seimo narių rankose . Ką įstatymai leidžia taip smulkus verslas ir dirba . Norite , kad mokėtų daugiau , keiskite taisykles . Tik visi konservatoriai , liberalai , laisvi prieš rinkimus visada " nori " skatinti smulkųjį verslą :) Kiek pažadų :) Socdemai iš vis susirūpinę kaip Šakalienei prastumti Stambulo konvencijos ratifikavimą . Smulkus verslas , ligoniai šios seimo daugumos palikti likimo valiai . Rūpestis tik narkotikų dekriminilizavimu , vienalytėmis santuokomis , pakėlė studijų kainą , nori medikus atlaisvinti nuo atsakomybės dėl pacientų ....

Kažkaip nebesuprantu

Kažkaip nebesuprantu  portretas
kol buvo " valstiečiai " valdžioje pirmo karantino metu pinigai buvo skiriami ? Dalino pensininkams , neįgaliems , vaikams . O kam SKOLINASI pinigus ši liberalkonsrvlaisvų valdžia ? Pensininkams nebedavė , vaiko pinigai liko tie patys , neįgalūs su tais pačiais pinigėliais , verslui tik po 100 eurų ? Kam nukeliauja PASKOLINTI MILIJARDAI ? Pati blogiausia valdžia per 30 Nepriklausomos Lietuvos metų : konservatoriai , liberalai , laisvi . Po 2008-2012 liberalkonservatorių " valdymo " vos išsikapstėm , dabar prisidėjo ir laisvi . Įdomu kas liks iš Lietuvos , verslų , Tautos . Ką padarėte balsavę už šią daugumą , galvojate ? Ar esate patryjotai ? Fui...

Narrona

Narrona portretas
Teisingai valdžia daro kiek sumokėjai mokesčių tiek ir gauni, gana vien į savo kišenę dėti....

Blinda

Blinda portretas
"Geroves" valstybe. :DDD

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Reikia sukonkretinti, ne valstybė, o konservatoriai su žydraisiais. Konservatoriai tai ne valstybė - tai chunta, nors labai norėtų viešpatauti amžinai. Deja, kas turi pradžią, tas turi ir pabaigą,- pasakytų Aldas Vabolas.

anonimui nuo Mindes

anonimui nuo Mindes portretas
prie ko cia kur isleidzia kirpeja?? Statybininkas, mokytojas, slaugytoja irgi daug kur isleidzia, bet sodrai kazkodel mokesciu po 400-500i men sumoka. Na ir? Esme kad stumia kirpejos, kad 600i men PAJAMU tegauna. O jei taip blogai eina uzdirbti, juk visad galima persikvalifikuoti, o ne verkti :)

Anonimas

Anonimas portretas
zemaitis, paskaiciuokite kiek ir kur kirpeja isleidzia.. pardatuvese, kelionese i kursus ir panasiai.. ekonomika nera lygu buhalterijai.

4

4 portretas
Pasaulio šalių valdžios galutinai sunaikins žmonių gyvenimą, o gal ir gyvybę Žemėje. Tik labai kvaili žmonės renkasi darbą vadovauti kitais, kai patys neturi jokio supratimo apie supantį jų pasaulį. Niekada nesuprasiu kodėl ir už ką jiems moka pinigus. Čia juk ne darbas kiekvieną dieną malti liežuviu ta pati ir tūkstančius metų. Žmonių sveikata, tai ne jų reikalas, savo smegenys tegu gydo

zemaitis

zemaitis portretas
turginiai neblogi aulai, kai mokescius moketi, tai nieko neuzdirbam.Kai juos valstybe atiduoda, saukia kad mazai gaunam :)BL >Kirpejos dirbancios ant saves, 2019m deklaravo vid 600eu i men pajamu :) Isiskaitykit, 600i men, kirpeja :)Klaipedoj moteriai apsikirpti nusidazyti plaukus apie 30eu, ir cia ne lubos, yra kur ir 50-60 ir t.t Vyro kirpimas 10e minimum, paskaiciuokit turtingieji kurmiai, ant kiek stumia kirpejos

Galerijos

Daugiau straipsnių