Kam daugiabučio renovacija nekainuoja nė cento?

Grįžti į straipsnį

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ot turtinga Lietuva! Iš bendro šalies biudžeto didina privatų gudrių (kurie ir jaunystėje nesistengė dirbti, kad gautų didesnę pensiją ar dėl žalingų įpročių), žmonių turtą! Tokį sprendimą suprasčiau, jei po jų mirtes tas turtas, padidintas valstybės ir atitektų valstybei!

M

M portretas
Tik norisi paklausti kur dingo pinigai ?skirti namų renovacijai,kuriuos skyre ES.Kas juos pasisavino?dabar mokes tautieciai,uz kazkada gautus butus veltui.

Pensininkui mirus, ar

Pensininkui mirus, ar portretas
Paveldettojas neturi grazinti valstybei

juokinga

juokinga portretas
Renovacija nekainuoja,valdininkams,ponams,mes uzmokam is savo kisenes,vot kam nekainuoja ta jusu RENOVACIJA,TIK PONAMS,

be smegenu valdininkai,bankininkai,dasizaisit ponai,,,,,,,,,

be smegenu valdininkai,bankininkai,dasizaisit ponai,,,,,,,,, portretas
Pirmiausia tegu renovuoja silumos vamzdziussilumininkai o ne vercia zmones renovuoti namus,siluma jau kol ateina i namus puses energijos praranda sildidami laukus ,dabar labai gerai mates kaip silumininkai sildo laukus ,kur yra sniegas ir kur eina vamzdziai .kodel netvarko vamzdzius o rodo i namus tipo reikia sildinti namus,pirma sutvarkykit lauke vamzdziuskur praleidzia siluma o ne zmonems paskutines kelnes maukit,kai dabar zmones be darbu be pajamu jus vel prievartaujat,kur jusu ponai mastymas,zmones ir taip turi pergyvenimu del ateities,europoje neteko matyti kad vamzdziai sildo zeme,o zole ziema zaliuoja aplink vamzdzius,kur ziuri tikrintojai,tik bednus zmones naikina tokie valdininkeliai su savo sugalvotais vagisciu shemais,reikes kreiptis i europos teisma del tokiu renovaciju zalos darymu,kiek galit mulkinti zmones bankinikai su valdininkais ,be sazines mulkintojai,zmones dabar vos isgyvena o jus su savo ismislais norit pribaigti visai, nei sazines,nei gedos ,.

Nesiūlykit kasdien tos renovacijos

Nesiūlykit kasdien tos renovacijos portretas
Jau ta renovacija baigia išeit per gerklę. Kas tas projektas, kapeikas kainuoja užtai valstybė dengia 100%, o kodėl valstybė nedengia kur kainuoja šimtai tukstančių ar milijonas, ir kas čia yra kaip sakoma kad valstybė finansuoja 30% už renovacija, 30% tas pats kas nieko, o, kad nors 50% finansuotu tai dar butu šis tas, ir dar juokingiau atrodo kai už dar kažką valstybė finansuoja vos 10%, nepamenu apie ką ten rašo, ar apie šilumos mazgą. Šiais sunkiais pandemijos metais renovacija turi būti sustabdyta mažiausiai ant 10 metų, nes grimstam į finansinę duobę.

Galerijos

Daugiau straipsnių