Juodkrantėje restoraną pastatęs verslininkas pats jį ir griauna

Grįžti į straipsnį

Baisu

Baisu portretas
Kas darosi Lietuvoje-siaubas!!!Niekas nemate kol pastatas buvo statomas,o pabudo tik dabar.Ne griauti reikia ,o tuos valdininkus nubausti didelemis piniginemis baudomis,kurie gal but leido statyti.Nejau valstybe tokia turtinga,kad nebereikia nei pastatu ,nei pinigu.Ir is viso pas mus viskas vyksta is jegos pozicijos -griauti ,bausti kalejimu,bet kodel visi valdininkai neatsako pinigais,kuru leidimu buvo neteisetai statoma.O tu pinigu jie maisais nepanestu.Atsirastu ir pinigu valstybeje,vargsams,ligoniams selpti ir kt reikalamsMatyt Lietuvoje nebera seimininkiskos vadovaujancios rankos.

senis

senis portretas
tik tiek nedaug reikia .. pasižiūrėti iš ko panelės verslininko pajamos , kaip gyvena tie kurie parašiukus sudėjo tai statybai (ar jų giminaičiai ) visus juos į krūva surinkti ir tegul vienas kitam veidus spjaudosi teismuose ...o dabar štai pareiškia kad iš valstybės viską iki paskutinio cento ..tegul draugiškai visi ir susimoka prie ko čia mes (t.y valstybė ) jau tokie kurvos ir kaip nori taip ir pisa prota tam eiliniam ubagėliui kuris pasirodo dėl visko kaltas ir kuris vadinamas VALSTYBE

....

.... portretas
o praktiskai jis teisus - ar as gausiu parasa siaip ar uz sokoladuka ar uz pinigus tai yra asmeninis reikalas , bet as gaves parasa liksiu privaciu asmeniu o dejas ta parasa buvo ir bus valstybes tarnautojas ir tos jo pareigos yra valstybes tarnautojo pareigos. o cia tema apie asmenine atsakomybe uz pareigu suteiktu igaliojimu panaudojima nezinia kam. butu gerai kad kas nors pradetu ieskot tos atsakomybes ...

.....

..... portretas
Tai jei esi valdininkas ir tau siulo kysi, skambink i policija, o ne imk. Siuo atveju panasu kad niekas neskambino:) Arba niekas neeme, arba kazkas eme tuos kysius....... tai va - verslininkas nugriaus nama, kaip jam valstybe liepe, manau kad jam teismas priteis is valsytbes nuostoliu atlyginima, o tada reikia valstybei teistis su tais 50 parasu raitytoju. Kaltus nuteistu, ir taip viena, kita karta, ziurek ir apmazetu kysiu emeju bei daveju, ir nebeliktu nelegaliai statomu namu. Bet LT sitaip per sudetinga... Pasaku salis.

Mokykla

Mokykla portretas
Vaiku mokykloi paklausk ir tie pasakys kad prie juros mariu ezero namo restorano negalima statyt nes automobilio net negalima arciau kaip 25metrai statyt o cia joblino chata belekokia ir tipo as teisus verslininkas prakeiktas sudo gabalas va tau ir demokratija vieni ka nori ta daro svarbu saibu turek o biednas zmogus net pirstelt negali ai bet ka as cia...

klausimas

klausimas portretas
"kodėl už valdininkų klaidas turi mokėti mokesčių mokėtojai, o ne patys valdininkai?" Autobuso vairuotojas jei padaro avariją, tai manau yra priverstas pats ir susitvarkyti. Valstybės valdymas - labai atsakingas procesas. Tegul ir eina ten tie, kurie nebijos prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

ss

ss portretas
pyz..da valdininkams, kas dejo parasus tas ir susimokes.. kita karta galva galvos o ne isviete...

abc

abc portretas
leidimai buvo gauti ir už tai turi atsakyti valdininkai kurie juos išdavė.Ir visai nesvarbu už kyšius ar ne už kyšius .Valdininkas prieš išduodamas leidimą turi žinoti,galima toje vietoje statyba ar ne.O jei išdavė dėl kažkokių jam tik suprantamų dalykų neteisėtai,turi ir atsakyti už savo klaidas.Kaip ir kiekvienas Lietuvos pilietis.Čia mano nuomonė.

teismas

teismas portretas
Bet kokiu atveju savivaldybe privales sumoketi verslininkui, nes ji ir isdave leidima satyti. Na o viskas bus padengta mokesciu moketoju pinigeliais. Kaip sakant WIN-WIN situacija, tik lochais vel lieka skurdzioji tautos dalis.

senis

senis portretas
PVZ. as daves kysi ir gaves - istatymo poziuriu - teisetus leidimus pasisavinsiu jo kiemo dali, tai ar nekvyks kaip parselis apie tai, kaip valstybe jo negina ir kad mano leidimai yra niekiniai? Kvyks ir dar pazviegs. O kai jis- verslininkas ta pati padaro ne su pavieniu zmogumi, o su valstybes - visu pilieciu turtu, tai jau viskas gerai su jo leidimais? Na ir minkštagalvis verslininkas .Gal ir begalvis. Nors turbut pats "gudriai" ir "kvailesnius" isdures koki leidima gavo, o dabar sau pavoju jaucia..... menkystele

123

123 portretas
dar vienas verslininkas- mokesčių mokėtojas ....tokie verslininkai kartu su valdininkais ir padarė Lietuvoje bardaką....todėl žmonės ir nebetiki jokiais tarnautojais..... ir tokius fokusus daro ne " runkeliai " ar "pašalpiniai "....šlykštukai ir tiek

hmm

hmm portretas
neturiu zodziu, pyzdiec toje Lietuvoje. Kur tik pasisuksi ten siena ir visur apgavystes.

dimka

dimka portretas
nezinau ta zmogu kavines savininka bet jei zmogus saziningas padorus tai juo atveju turetu buti taip --- ivertina pastato kaina ir kompensuoja 70 procentu nuo sumos po nugriovimo darbu dasideda islaidos nugiovimui ir po tuo is nauj padaro ivertinima realios kainos tai pardavimo kainos , ir sumoka likusius pinigus ,, o lt pradzioj viska atima paskui po 5 metu kai aukstesnes instancijuos teismas po ankstesnios instancijuos teismo nutatrs tada ir moka -- ka noreti.... banditu valdomoj valstybej ..

Aistis

Aistis portretas
jei žmogus suktas, dar nereiškia, kad teisingas. O mes visi norime, kad aplink mus būtų teisingumas. Ypač, kai paliečiami pačių interesai.

Aš  portretas
Rizikuoji :)

Gaila

Gaila portretas
Labai gaila, kad griaunamas toks gražus pastatas. Juodkrantėje ir taip trūko jaukių vietelių, kur būtų galima pavakaroti. Niekam jis netrukdė, tik gal vietinių "Knaipių" savininkams. Kaip tarybiniais laikais-tik viską griauti ir naikinti.

.......ininkai

.......ininkai portretas
kysi gavo ir laimingi, o po to nors ir tvanas ... gaila aisku verslininko, pamkoka.

pilietis

pilietis portretas
Pats baisiausias dalykas kad tie valdininkai kurie dave tuos leidimus statyti jie sedi savo kedese ir kaip niekur nieko juos reikia bausti o ne ta kuris turedamas leidima pasistate ta pastata Jie dirbdami ir gaudami valdiska atlyginima tampa milijoniereis juos reikia pirmoje eileja bausti kurie dave leidima statyti kisene atkiso o dabar tie sako kad reikia griauti ir vel kisene atkiso kiti o parodogsas

nesuprantu

nesuprantu  portretas
valdzia pasikeite

Dar kolkas klaipedietis

Dar kolkas klaipedietis portretas
Tai uzdrauskim viska,neleiskim.Miesto centre nieko nebegalima daryti ir stovi nusmurges.Popierizmas didziulis.Jus cia rasantys ,ar esat bande ka nors pastatyti,suremintuoti?Zinot kiek reikia popiergaliu?Begs zmones ir toliau is sito biurokratinio ubagyno.Gyvenkit ir toliau apsisike.

klaipediečiui

klaipediečiui portretas
nereikia norėti apeit įstatymus , laikykitės jų ir visi leidimai bus išduoti. Tik ne, norite būti gudresniais už visus , lekiat per tarnautojus ir dalijat už kiekvieną parašą...o tie ir laukia , o dabar jau tiek apšąlę , kad net nekalba jei nieko neduodi ...ir visi tai žino, pradedant nuo tų pačių statytojų...ar ne tiesa? todėl manau , tai gera pamoka kitiems gudručiams, o atsakyti turėtų tarnautojai, kurie pasirašinėjo leidimus . Gal taip po truputį ir ateis tvarka.

teisybe

teisybe portretas
kiek Juodkranteje turciu namus turi, leidimai isduoti ,namas prie namo gaistrine negali privaziuoti BET-vieniems galima, kitiems Ne!!!! DVIGUBAS TEISINGUMAS. Sakote -pazeistas viesasis interesas?! Dabar atvaziaves" viesasis interesas" kava gers ant krantines suoleliu o ne jaukioje kavineje.Visos karves ir avys is Neringos isvarytos jokios egzotikos neliko ...o juk tai paveldas ..Liko ....viena KARVE kuri reguliuoja visa Neringa.

Galerijos

Daugiau straipsnių