J. Narkevičius: jūrininkams stiprinamos socialinės garantijos

Grįžti į straipsnį

>Balsuok

>Balsuok portretas
aš tai už Uspaskixa balsuosiu. Tyčia. Visi šitie einantys i valdžia antiek neidomus kad nyku. Ka jie iš viso gali padaryt jeigu atrodo kap pridvėse musės

Balsuok uz valstiecius ar lenkus

Balsuok uz valstiecius ar lenkus portretas
Balsuok uz ka nori . Ir buk toks neispruselis.bet tik mokescius susimokek.ir psd ir gpm .jureiveli tu, gudruoli musu Lietuveles :)

Bocmanas

Bocmanas portretas
Balasta uz borto pavelavot deja ponas .......

nesijaudyk

nesijaudyk portretas
Vistiek balsuosim arba už valstiečius arba už lenkus.Daugiau nėra už ką. Galvojau dar apie socdemus bet vakar pamačiau kad jie tie patys liberastai tik sulindę į socdemų pavadinimą (valstybinių vaistinių klausimo seime boikotas...).

Vaidas

Vaidas portretas
Idiotizmas auksciausio laipsnio, Atsibusk Jarekai, ir visa " Jurine" valstybe, nebera jau seniai ten tokiu laivu su Lietuvos veliava, Jums ka ten isvis stogai pavaziavo, Jei jau norit jurininku balsu tai bent isigilinkit ko jiems reikia, sutvarkykit galu gale mokesciu sistema, istatimo projektas atmestas Grybauskaites guli pas jus seime stalciouose jau desimtmeti, sutvarkykit darbo stazo klausima , kodel jurininkams dirbantiems EU kompanijose stazas nesiskaicioja, tuo tarpu kitiems transporto darbuotojams dirbantiems EU kompanijose jis niekur neprapuola, kada isvis ta jurine valstybe atkreips demesi i savo jurininkus, kuriu vis dar yra , O LAIVYNO JAU NEBER!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
..kuriu jau NE BERA !

Tomas

Tomas portretas
Prieš rinkimus Jarekas Narkevič ir lenkai stengiasi užsitikrinti rusakalbės laivininkystės balsus. Va dirba vyras...

Galerijos

Daugiau straipsnių