Įvertino siūlomą automobilių taršos mokestį: tai yra gyventojų apgavystė

Grįžti į straipsnį

Vladas

Vladas  portretas
Tarša. Idiotai!! Tie kalneliai, turi stabdyt, po to, kad iki 50 km/h įsibėgėti turi biški ekscialeratoriu paspaust, o keliai kelialiai Vilniuje??!?? Babach, Babach!!! Ir tokių būdų kovojama už ekologiją??? Norvegai jau verkia-trūksta el. energijos, dėl elmobiliu.

Avinai

Avinai portretas
Labotoriniai tirimai sako kad bendzinis variklis tarsesnis uz dizelinius,o viriausibe nori apmokestinti dizeliunius .o elektrini automobili pagaminti 2daugiau tarsos nei 10metu pravazineti su dizelinu. Ir dar reikia tureti 2 elektrinius automobilius vienas darbe o kitas namie su viena parvaziuji dedi krauti. Kad normaliai tenkintu porikius. Arba prie elektrinio automobiliu prisikabinti bendzinini generaturiu ir krautis kelije tai kur cia ekologija Niekas nekalba apietai kad 1 lektuvas praskrides per lietuva co ismeta tiek kie klaipedos miestas visa diena vazinedamas ismeta co. O gal karves apmokestinti co mokesti nusisiko 1kleskas 30 g co bet neina paimti pinigu o is zmogaus tai eina paimti pinigus.nes mes dibilai.pasake moketi ir begam moketi .STOP. ar nors vienas isjusu zino kas mazina co tai miskai musu miskai.tai yra medziai kaip kempine sugeria i aplinka ismesta co. O is mokiescio uz tarsa surinkti pinigai ar bus nor vienas medis pasodintas.

Europa

Europa portretas
Tai grynai mokestis už orą,ką toliau apmokestins....gal lietų,kaip pasakoj apie čipolina.. .

Klp

Klp portretas
Čia jau visa tauta socdemus palaikys, išskyrus turtinguosius. Kas daugiau teršia tas ir turi daugiau moketi, o ne tas, kuris negali apsiginti.

Ekonomistas

Ekonomistas portretas
Labai teisingai socdemai galvoja o ta nevykusį dabartinį gamtos apsaugos ministrą vyti lauk iš ministerijos. Baisu kiek neteisybės Lietuvoje!!!!!!

Paluckas

Paluckas portretas
Teisus aš jau seniai taip sakiau kad turi būt įtrauktas mokestis į kurą bet tam labai prieštarauja įtakingi kolūkiečiai ir pervezejai. Juk pvz. siuntų išvedžiojimai mikroautobusas nuvažiuoja ne mažiau 500 KM į dieną bet jie nieko nemokės nes gali pirkti naujus pagal euro standartas o žmogus nuvažiuojantis 20 KM į dieną mokės šimtus nes jis negali sau leisti pirkti naujo auto. Tik mokestį įtraukti į kurą nes stovėdamas automobilis teršia mažiau už Gentvila nes jis nebezda.

Zenonas

Zenonas portretas
Ar ne geriau mokėti nuo nuvažiuoti km. Per tech. abziura. Tai būtu teisingiausias. Kitu atveju turime pasipriešinti neteisingu įstatymu...būkime vieningi ir neleiskime būti apiplėšinėjami..

Lietuvos pilietis

Lietuvos pilietis portretas
Teisingas, šiuo atveju, tik kuro kainos didinimas ir tas kuris daugiau važiuoja, perka daugiau, tai ir moka daugiau. O teiginys, kad tas mokestis neskatina pirkti naujus, mažiau tarsius automobilius, tai pasityčiojimas iš žmonių ,kurie neturi už ką naują pirkti. Tik matyti, kad mažėja kuro pardavimai, nes žmonės ir tam senam automobiliui nelabai turi už ką to kuro pirkti. O įvedus tą siūlomą tvarką mokėtų visi net ir tie kurie net ir kurui pinigų neturi. Tai plėšikavimas ir apgavystė o ne rūpestis gamtosauga.

Mgz

Mgz portretas
Banditų valdžiai tik pinigai domina kaip daugiau prisigrobti

Anonimas

Anonimas portretas
ar ne geriau keleta centu padidinti kuro kaina,logiška-daugiau važinėji ir tavo variklis galingesnis daugiau terši daugiau sunaudodamas kuro,daugiau perki kuro daugiau susimoki už taršą.

Anonimas

Anonimas portretas
Visi mokesčiai yra apgavystė, o didžiausi banditai yra valdžia.

Aš portretas
Aš per metus su mašina važiuoju tik 6-is mėnesius,kitus 6 mėn. mašina stovi garaže.Jokio teršimo nėra visą pusmetį.Rida apie1000-1500 km.Tai taršos mokestìs bus priskaičiuojamas vienodai?Ar teisingas toks valdžios sprendimas?

Jonas

Jonas portretas
Tai didziausia afera ,tiek mokestyje,tiek siulomiems kuro akcizams.Vistiek biedniausi nukentes daugiausia pagal pajamas ir islaidas

V

V portretas
Kas bus jei mano automobilis važiuoja su dujomis ,tai vadinasi jisai teršia o autobusus perka su dujomis tai progresas ir neteršia.

Ką gi

Ką gi portretas
su tokiu pat auto vienas nuvažiuoja 50000 km per metus, kitas 5000 km, o mokestis vienodas - kuo ne komunistinė lygiava?

ttt

ttt portretas
Valdantieji niekuo daugiau ir neužsiima, kaip tik lietuvos piliečių apgavystėmis.

Galerijos

Daugiau straipsnių