Įtarimas: socialiniai būstai Kaune remontuoti tik „popieriuje“?

Grįžti į straipsnį

klausimas

klausimas portretas
Su turto skyriumi yra didele problema. Galimi lesu grobstymai siekia kelis ar net keliolika milijonu per pastaruosius kelis metus. O kai pradedami judinti ponai is sito skyriaus, tai visada ju ginti muru stoja A.Garbaravicius ir K.Starkevicius. Idomu ka tai galetu reiksti?

Čiubaka

Čiubaka portretas
nieko čia naujo, o ir kaltų vistiek nebus

ką ten tikria

ką ten tikria portretas
suknisti prokurorai? Čia bus kaip su Bajorkiemiu. Pusę metų tirs ir nuspręs (o gal ir ne, žiūrint kokias dovanas gaus), kas seniai aišku.

sdfs

sdfs portretas
kaltais bus pripazintos remonta atlikusios firmos, kuriu jau senai nera.

terese

terese portretas
Kaip cia yra.Kur korupcija ten smezuoja Garbaravicius. Visi mato tik prokurorai akli. Ar cia del to, kad Garbaraviciai per rinkimus dosniai pareme prezidente?

x

x portretas
koks dar remontas, gauna pasalpiniai veltui, tai dar ir isdauzo, suniokoja.Vien Partizanu 5 akivaizdziai tai irodo. Tegul patys tvarkosi, o ne musu visu pinigus ryja

JOOOOO

JOOOOO portretas
Turto skyrių būtina išformuoti ir susodinti visai kitus, su savivaldybe neturinčius ryšių.Vagiukų ir kombinatorių skyrius, mokantis apiforminti nepadarytus darbus.

ligita

ligita portretas
taip tik popieriuje .As pati gavau savivaldibes buta kuriame visikai nedrytas joks remontas o jau nekalbant apie tai kad jau 3 metai kaip gyvenu kuriame virtuveje nera vandentekiovonioje surudyjas gyvatukas is kurio lasa vanduo, 5 aukste gyvenu isvis visi dar nuo rusu laiku nekeisti vamzdyvai as viena su vaikais gyvenu ir aplamai kauno savivaldybeje visi korumpuoti ir ne po viena juos gaudyt reikia ,o is karto visus gana cia mulkinti zmones ,ne tokie jau mes durni ,kaip savivaldybei atrodo

a

a portretas
Patikrinkit Nemuno gt 25 esančiu butus. Vienas parduotas už 19000, o realiai žmogus sumokėjo 55000, kitas butas yra remontuotas. Bet remontavo blogos reputacijos firmelė uab Šeba ir jos dukterinė pinigų plovykla Costum.

Praeivis

Praeivis portretas
Nemuno g 25 yra garsios anstolės S. Vaicekauskienės kontora, tai tikriausiai už suteiktas paslaugas buvo leista pigiai išsipirkti patalpas.

Galerijos

Daugiau straipsnių