Išorinio uosto studija vėl sugrąžino į Melnragę

Grįžti į straipsnį

Pastebejimui

Pastebejimui portretas
Jei neturit pinigu uosto statybai Butingeje, nenorekite savo "reikaliukus" tvarkyti Klaipedos miesto ir jos gyventoju saskaita. O i kaima galite keltis patys, nes, kaip matosi, netoli nuo zagres nuejot. :)

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Prieš bet kokio rimtesnio objekto statybą Klaipėdos uoste visada buvo keli kniaukliai. Viskas jiems blogai - teršia, sprogs ir t.t. Teršia tik senos technologijos, o nauji uostai su naujomis technologijomis neteršia. Konteineriai tikrai neteršia. O triukšmas... ? Jei nori mieste visiškos ramybės - neišdegs. Patarimas kriaustytis į kaimą. bet ir ten kartais pravažiuoja traktorius ar koks kaimietis su birbyne...

Raitas

Raitas portretas
Jei Klaipedieciai, o ypac Melnragiskiai taip pasyviai reaguos i Vilniaus "makleriu" planus, tai tikrai greit neteksime puse pajurio ir miestas taps autotransporto teritorija, su iskirstais miskais.

Anonimas

Anonimas portretas
kas te bus kraunama nera aišku.. jau turim Centrini KELEIVIŲ Terminalą , kur keleiviu srautai sudaro mažumą - furos miesto centre.. toliau isijunkit vaizduote kas bus Melnarrageje.. pradzioje konteineriai ... beje tiesa konteineriai netersia aplinkos - veikla kaip tai atleikama garsas ir tt .. beto galesim pamirsti apie pajuri iki Latvijos sienos..

Lenkas

Lenkas portretas
melnraginiai niekaip negali susitaikyti

To G

To G portretas
Aiškiai yra pasakyta, kad išoriniame uoste būtų kraunami konteineriai. Paklauskite kieno tik norite ir Jums pasakys, kad konteineriai aplinkos neteršia.

G.

G. portretas
pavartykit atviraklaipeda(taškas)lt Daug įdomybių apie realų gyvenimą ir uosto taršą rasit.

Makas

Makas portretas
Melnrageje Vilniaus zemdirbiu uosto nebus! Taskas.

G.

G.  portretas
Akivaizdu, kad latvių dar niekas neklausė, o jei būtų neigiamas atsakymas, įsijungtų ES antikonkurenciniai reguliavimai, kaip mums Latvijos iniciatyva buvo įjungti Rengės gž reikalai su baudom ir atstatymu. Latviai gali nenorėti, bet uždrausti plėsti jau Būtingėje esantį uostą negali. Ir kalba eina apie teisingą, be manipuliavimų įvertinimą abiejų alternatyvų - Būtingės ir Melnragės. Šiuo metu esame paprasčiausiai mulkinami. Palikdami maksimalią uosto plėtrą Klaipėdos miesto ribose, amžiams pasmerksime uosto kompanijas šokti pagal nuolat augančius miesto gyventojų reikalavimus sveikai ir kokybiškai gyvenamai aplinkai. Bus problemų gabenant tokį koks planuojamas krovinio srautą miesto gatvėmis, o taršos visiškai išvengti uosto veikloje neįmanoma. Plėtros strategiją kreipiant į Būtingę, uosto veiklai ir uosto augimui miestas netrukdytų. Bet jei pasirinksim aukoti Klaipėdą kaip gyvenimui tinkamą miestą dėl uosto veiklos - kalbėkim apie tai atvirai, kad žmonės galėtų planuoti savo ateitį.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Būtingėje, šalia Latvijos sienos išorinis uostas negali būti pastatytas iš principo, nes latvija su tuo nesutiks. Neužmirškite, kad latvija dar nėra ratifikavusi jūros sienos su Lietuva. Vienintelė vieta tokiam uostui pastatyti yra ties Melnrage. Ir tikiu, kad jis ten bus pastatytas.

G.

G. portretas
Keista, kad niekas nemato, jog lyginama minimali I etapo sąmata Melnragėje su maksimalaus išvystymo varijantu Būtingėje. Būtingės uosto projekte buvo parengti trys išvystymo varijantai - todėl palyginimui turi būti naudojamas minimalus, kaip ir Melnragėje. Tada ir paaiškės, kad 1 kv.m. betonuoto terminalo krante (Būtingė) niekaip negali būti dvigubai brangesnis už terminalo kv.m. įrengtą jūroje, kažkur 15-17m gylyje (Melnragė). Konsultantai nieko neraukiantys grybai užsakomieji, arba mus visus durniais laiko.

Kam aušinti burną?

Kam aušinti burną? portretas
Dabartinis uostas stovi tuščias o ponai naujus Vasiukus planuoja:D).praplaus pinigus studijoms ir viso gero.Arba pastatys koki miniuosteli.Kaip kad su baseinu - visi tikėjosi o-ho-ho, o išėjo nykštukinis

Seimunai tyčiojasi

Seimunai tyčiojasi portretas
Vienu metu visko daryti nesugeba. Uostas bus po simto metų. Karbauskis taip atominę rusams perleido dabar nori ir klaipėda parduoti kaliningradui

Rapolui

Rapolui portretas
Referendumu jau išsprendėt atominės elektrinės statybą Astrave.

Rapolas

Rapolas portretas
Kur bus statomas naujasis uostas, turi spresti Klaipedos gyventojai referendumu. Kazkokie verteivos is Vilniaus 160 tukstanciu zmoniu likimu nespres. Ir arkliui aisku, kad naujas uostas turi buti Butinges rajone.

zzz

zzz portretas
ir melnerages giruliu karkles plezams visogero yra blogai kai zmones zmoniu nebemato,o tik pinigus

klp

klp portretas
skiedalai

Žinovas

Žinovas portretas
Aišku, kad išorinis nuostas bus Melnragėje.

Galerijos

Daugiau straipsnių