I. Šimonytė: verslas paprastai derasi, o ne streikuoja ir piketuoja

Grįžti į straipsnį

Panele,

Panele, portretas
Prancuzijoje - kasdien streikuoja koks nors verslas!

Apie homosovietikus

Apie homosovietikus portretas
Labai protingai premjere kalba. Profsajungu darbas streikuoti ir protestuoti, verslu tartis. Bet kur jie ten tarsis, kai net uzsienio vakaru kompanijos sugeba laimeti pigesnius valstybinius kontraktus, todel vietines kompanijos ir reikalauja nedaryti tarptautiniu konkursu arba grasina protestuoti, blokuoti, streikuoti ar piketuoti. Nenuostabu, kodel lietuviu verslai issigime ir gali isgyventi tik is valstybines paramos kaip ir sovietiniais laikais.

Kad

Kad portretas
Tokios kainos ir dar brangsta o pajamou nekele zmonems tuoj prasides ir darbuotoju streikai , dar tokios situacijos nebuvo kaip dabar .

ups

ups portretas
bet tai kiek pykčio jos atsakymuose, jei kas nepatinka....ir tik pirma kadencija....štai ką daro "valdžios gavimas" su žmonėmis, o mes stebimės neprognozuojamu elgesiu ilgą laiką valžioje išbuvusių kitų šalių valdžiažmogiais....

Rici

Rici portretas
Belieka laukt nauju seimo ir prezidento rinkimu

Bet patiko

Bet patiko portretas
Ingrida kuklų namelį statėsi sąžiningai ir ne iš vogtų lėšų. Statybininkai jos nepašokdins. O kad reikalauja pinigų, suprantama. Šviežių mažamečių mergų įvažiavo, visos rėkia garsiai, kad nori gražių namų, firminių rankinukų ir itališkų basanoškių vasarai. Drabužių nereikia, jos plikos pas statybininkus ateis. Tai ir sukruto vyrai. Išmušinėja pinigus. Iš Ingridos. Nes ji į statybas plika tikrai neateis ir kyšio neims.

Pasidaryk \\\\\.../////

Pasidaryk  \\\\\...///// portretas
vaiką,gal susptotėsi,turėsi kam palikti "SNORĄ".

Vargas

Vargas portretas
Vargas - kai valdžia šantažuoja ir kovoja su verslu, sveikatos apsauga, švietimu, sportu, kaimynais, net su savimi. Vargas, kai matai vyriausybės baimę pamatyti streikuojančius, mitinguojančius. Vargas, kai vyriausybė nebežino tautos skausmų, nesupranta, kad tauta yra tai, dėl ko vyriausybė turi dirbti. Vargas, kai svarbiau yra kažką prastumti, o ne spręsti. Vargas, kai yra demonstruojama arogancija, mandrumas, melas, ... Vargas, kai demokratija slepia autokratiją, korupciją.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Derėtis galima su tuo,kas turi ausis ir geba klausytis.Pirma patys atsuka pasturgalį žmonėms,leidžia iš ten atitinkamus garsus ir aromatus,o kai gauna spyrį į tą atkištą galą,tada rėkia- oooouuuujjjj,ką čia darot?!Derėkimės!!!

kaput

kaput portretas
proamerikietišku kgbistu konservagiu šaika juda link visiško kracho.Ten stumia ir Lietuvą.

KAIMAS

KAIMAS portretas
Lietuvoje 600.tūkst. gyvena žemiau skurdo ribos,bet yra lietuvaičių ir Ispanijoe perkančių bustus. SPEKIT TIK KAS?

simonas b1b1agalv15

simonas b1b1agalv15 portretas
politikai paprastai šika o ne dirba,zinom zinom

O...

O... portretas
kiek kainuoja derybos ???

fas fas

fas fas portretas
fasisteliai nesupranta kaip cia dabar gali kas nors streikuoti, dar tegul ka nors apie veikiancia konstitucija papasakoja

o

o portretas
ponas arklys paprastai tik mokescius ivedineja ir negalvoja paie nieka kita tik apie savo lovi

Kiaušinis

Kiaušinis portretas
vištą mokina, nurodinėja.

PIŠ'ai \\\\\\.../////

PIŠ'ai  \\\\\\...///// portretas
su kuo derėtis,su tavim,tu tik botagu mojuoji ir Lietuvą akiplėšiškai naikini su lianzborgų šaika.____Šluoti juos su šūdina šluota nuo Žemės paviršiaus.

Galerijos

Daugiau straipsnių