I. Šimonytė: turime turbūt patį neskaidriausią biudžetą istorijoje

Grįžti į straipsnį

Dieve saugok Lietuva nuo neoliberalu!!

Dieve saugok Lietuva nuo neoliberalu!! portretas
Geriau Naisiu vasara!Nei juoda konsrvatoriu NAKTIS!!

Anonimas

Anonimas portretas
labai skaidru viskas buvo prie kubiliaus baisu prisimint.bet musu zmones negalvoja nieko jie sklerozininkai vel uz konservatorius vel simonyte kubilius vaidensis televizoriuje.galvokit uz ka balsuojate

DEDE

DEDE portretas
prisiminei 2008-2010METUS

Ona

Ona portretas
Negi bus toks kvailas Kaunas jei balsuos už konservatorius,ką jie pridarė Kaunui kai dirbo Kupčinskas gėda, ir kai Šimonytė valdė atėmė pensijas prisiskolino už 10% žmonės pagalvokige ką DAROTE !!

aisku

aisku portretas
apie liaudi ,,zaliuju,, darbas galvoti...

jooo

jooo portretas
jinai ne apie ZMONES galvoja (zmones svarbus tik per rinkimus) ......jinai apie VALSTYYYYBE masto....

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Panašu šių metų rinkimuose teks atsakyti už nurėžtas pensijas..Iš kitos pusės - anokia čia atsakomybė, na, neišrinks - ir ką?

Čiubaka

Čiubaka portretas
greičiau uždraustų burgeroidų partiją kaip kenkenčią Lietuvai

Nuomonei ir ką ?

Nuomonei ir ką ?  portretas
Tikite , kad nebuvo galimybės pasiskolinti pigiau ? Moteriškė tuo metu dirbusi EP kalbėjo visai ką kitą :) O gal žinote kas yra " laivo " savininkai ? :) Matyt ne milijonieriai ? O gal žinote kiek metų skolas atidavinėsime ? Ar konservatoriai galėjo skolintis , o kitos vyriausybės ne , net ŽYMIAI palankesniu % , daug kartų aiškino EKONOMISTAI - skolintis būtina ?

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Komen.KAUNUI.Tikrai esi proto bokštas ir tokiu nemažai.Kodėl pirko už 10 dešimt procentu dešimtis sykių paaiškinta.Kad tokių proto bokštų daug Lietuvoje todėl tokia ir tvarka.Ištaškysim gautas paskolų milijonus,o į kišenes nubyrės ne vienam.Po to milijonierių padaugės ,o konservatoriams reikės dirbti naktimis,kad neišeitume ubagais.Taip ne syki buvo.

Cinizmo ir veidmainystės pavyzdys ?

Cinizmo ir veidmainystės pavyzdys ?  portretas
Skaičiuoja ir kaltina tie , kurie sugebėjo pasiskolinti vos ne 10% palūkanomis ? Kada atsakysite į klausimą KAS GRĄŽINA JŪSŲ SKOLĄ ir PAAIŠKINSITE kodėl laivas išnuomotas , o ne pirktas ir kieno kišenėse nusėdo " sutarties " pinigai , kodėl buvo tokia bedarbystė ir emigracija , kodėl prieštaraujant Konstitucijai nurėžėte dirbančių pensininkų pinigus ir t.t. , manau , tik tada galėtumėte ieškoti " skaidresnių " buhalterių . Dabar , manau , visi mąstantys , net konservatorių rinkėjai , suvokia : kiršinate dėl rinkimų ir vietų seime . Jūs net prieš seimo narių skaičiaus mažinimą referendumo metu buvote prieš ....man , esate totalūs veidmainiai ....

nejuokinga

nejuokinga portretas
grazink su andriuku pavogta pensiju dali o paskui kalbek apie biudzeto skaidruma

Anonimas

Anonimas portretas
kam sneketi apie finansus tai tau tyleti prisisukciavai pakankamai tave reikia bausti

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
CIA SNEKI APIE VADOVAVIMA KONCERVATORIU KUBILIAUS PJEMJERAVIMO LAIKOTARPIU>>

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai visais būdais stengiasi išvengti biudžeto patikslinimo. Tai juos įpareigotų laikytis finansinės drausmės ir apribotų galimybes biudžeto pinigais pirkti rinkėjų palankumą, t.y.pirkti rinkėjų balsus.

O, ko tikėjaisi, p.Šimonyte

 O, ko tikėjaisi, p.Šimonyte portretas
Gandragalviams nei ekonomika, nei šalies ateitis nerūpi. Jiems dabar svarbiausia rinkimai, kad niekas nenustumtu nuo lovio. O, čia tokia dėkinga proga – galima pirkti rinkėjus už skolintus pinigus. Pinigų švaistymo vajus tęsis iki pat rinkimų pabaigos. Gandragalviai nežino kito būdo kaip laimėti rinkimus ir dirba pagal principą: "po mūsų nors ir tvanas". Tegul padarytas skolas atidavinėja anūkai, ne mūsų reikalas.

manau

manau portretas
tave pačią teisti reikia už valstybės lėšų iššvaistymą ir už valstybės praskolinimą

Rauk lauk

Rauk lauk portretas
Pelneisi iš visur, namai tavo stovi, tai ko dsr nori? Nerimsta lansgrybių flangas, siautėja, bet pritrėkš greit kaip tarakonus, o tai dauginasi savo norais be sąžinės, be garbės.

pliurpalirbre

pliurpalirbre portretas
30 metu jokio skaidrumo,'biudzetas' koks jis bus kai nutruks medeuriu is briuselio siuntimas,o atiduot sekanciom kartom reis jau ne medeuriais ,o dar Šimonytes pasiskolinimas is TVF plius ,kuris buvo sveiku protu nesuvokiamai didelem palukanom ,nes siai 'panelei' gi atidavinet nereikes Tauta gi grazins ,beda Lietuvai tie, kurie sedi valdzioje jau 30 metu ,beda Tautai tik per juos.

Senis

Senis portretas
Na su ožiu partija prie lovio nepateks.

Patys "skaidriausi" yra

Patys "skaidriausi" yra portretas
Triufeliai "Stiklių" restorane, bei "paskolikė" 5l. brendžiuko pakuotėje.

matomai konservatdegeneratu gauja negaus isvogt

matomai konservatdegeneratu gauja  negaus  isvogt  portretas
Simonytes numatyta suma .... todel ir biudzetas ,,neskaidriausias,,,,

kaunui ,

kaunui , portretas
Kirkilo vyriausybė buvo MAŽUMOS !!!!! Ji be konservatorių pritarimo nei cento negalėjo išleisti !!!! Šaukštus pirko konservyno artimasis iš notos benes :))) Eik švieskis , nepatogu skaityti ,išsilavinimas ir supratimas apie buvusias valdžias , laaaaaabai menkas :) Nedemonstruokite patryjotai bukumo . Aš jau bijau rinkimų , kada pagalvoju kokie " proto bokštai " balsuoja už konservyną .

Kaunas Nuomonė.

Kaunas Nuomonė. portretas
Komunistinis paveldas prabilo su pasityčiojimais su,koneveikimais ne tam kam reikia.Kas tą ekonominę duobę paliko troliai ,ar nebeprisimenat.?Tai Kirkilas su savo komanda .Viska iki vieno ištuštino.Pirko auksinius šaukštus,išsidalino premijas.Viską ištaškė.Jiems nesvarbu buvo kaip Lietuva išgyvens.Jie tik kasė duobe laimėjusiems konservatoriams.Ir baikit savo propagandinį melą.Gana.

Ar tiek neskaidrus, kaip kad brangiausiu paskolu ES emimas

Ar tiek neskaidrus, kaip kad brangiausiu paskolu ES emimas  portretas
kartu su Kubiliumi? Taip, tas pats Kubilius, kuris isivaizduoja kazka-tai finansuose raukiantis, kaip kad Simonyte - makroekonomikoje.

Labai skaidriai

Labai skaidriai portretas
Skolinosi valstybei iš panelės Grybauskaitės

Bob

Bob portretas
koks cia transvestytas,,,smonke,,,

as

as portretas
ne ismonyyyyyyyyyyyte jusu biudzetas 2008 2012 metu buvo pats neskaidriausias taip kad koncervagyte nesek pasaku netikim tavim ismonyyyyyte

AHA

AHA portretas
PRISIMINEI KUBILIAUS VADOVAVIMA 2008-2012M SAUNUOLE

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Dar ta landzburginė kabyla pragydo. Eikit jūs nach... su savo pezalais. Jau nusibodot.

Aukštai iškėlusi galvą Šimonytė

Aukštai iškėlusi galvą Šimonytė portretas
tokios košės privirtu, kad nebūtu kam srėbti. Konservai taip ir laukia , tikisi kad jie papuls į valdančiuosius, bet žmonės konservus prisimena kaip pačius blogiausius, nes , nes jie sumažino pensijas ir dar net nepakėlė nei vienu litu, jeigu konservai papultu kaip valdantieji, tai būtu tragedija, ir vėl nekeltu pensijų, sakytu nėra iš ko.

Tikriausia,

Tikriausia, portretas
skaidrus biudžetas buvo kai valdžioje buvo konservatoriai su koalicijos partneriais ! Dabar bent visi žmonės mato (vieni patenkinti, kiti ,nors viešai kritikuoja ,bet mielai IMA dalijamus pinigus),o mažai kas matė ir girdėjo KAIP buvo panaudotos brangiai skolintos lėšos !

Anonimas

Anonimas portretas
Nu kam kalbeti o kam tilieti SITA LERVA KONSERVATORE SIKMONITE SU KUBILIUM JAU TIEK PRIVIRE KOSES LIETUVOI KAD DAR ILGAI VISI SRIEPSIME ILGAI IR NUBODZEI !!!

NU SIMONYTE DUODA

NU SIMONYTE DUODA portretas
PATI SU KUBILIUM IR LANZBERGIU PRIPJOVE GRYBO O DABAR BANDO JIESKOTI KALTU KITOSE PARTIJOSE NORS VALSTIEČIAI IRGI GRYBAUJA BET NE TAIP KAIP KONSERVATORIAI JU VALDYMO METU

Klausimas

Klausimas portretas
O kada sitas biudzetelis buvo skaidrus.

vidas

vidas portretas
Tai brangioji koki jau jus biudzeta sudaret! Viska sugriovet su konservais! Atlyginimus,pensijas sumazinot dar dabar atsiliepis zmonems! Ir vel norur viska griauti!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių