I. Ruginienė: nuvarytų arklių dabar nenušauna, jų tiesiog nepriima į darbą

Grįžti į straipsnį

Rici

Rici portretas
Apejau 7darbovietes,visur minimumas + vokelis.Ka veikia DĮ,VMI?Nejaugi sunku padaryt reidusir pakuot tokius Verslininkus?

Anonimas

Anonimas portretas
jai reikalingas specialistas tai viena jei juodadarbis tai kita .VIENA teisybė samdinio kita verslininko.Už kiek tu sugebi save parduoti tiek ir gauni.SAVO darbo specialista niekas už minimuma ir labai norėdamas jau nesuras o jei popieriuose rodo nebukime naivus profas nedirbs .Juodam darbui reikia tam pripratusiu.O jei skaitai kad tau nedamoka nejaugi tave darbe pririšta laiko.Man nereikia pasakymo nepatinka išeik aš ir be pasakymo išeinu.Idomus kai kurie,sako kad blogai bet vistiek tam verslininkui dirba.Paprasta politekonomika mažesnes sanaudos didesnis pelnas gali būti ir kitkas mažesnes sanaudos pigesne produkcija kuria gali pigiau ir daugiau parduoti ir per didesni kieki daugiau uždirbti.Verslininkas kiekviena minute rizikuoja savo piningais jam kiekviena diena reikia išlavyruoti tarp valstybes mokesčiu,visokiu teisės aktu ,rasti geru darbininku kurie pasitenkintu kiek galima mažesniu atlyginimu ir ne delto kad jis kraugerys.tai biznio logika .

Morgana

Morgana portretas
Tikra tiesa, visur su darbuotojais nesiskaitoma. Darbdavių žodžiai, nepatinka eik lauk

bedarbiss

bedarbiss portretas
braškių augintojai užarė braškes ir laukia pašalpų. Išvadas darykit patys

iBolitas

iBolitas portretas
Nedarbo išmokos mažos? Gal nereikia juokinti voverių. Nedirbau 1.5 metų, užteko ir ant alaus ir ant brendžio. Dirbt išėjau tik dėlto, kad nusibodo nieko neveikti.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Padorus ir teisingas požiūris į darbuotojus.

Galerijos

Daugiau straipsnių